ajde mesute, nisu losi topnici

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

ja ne zelim.. ozbiljno.Damian je napisao/la:ja mislim da svi na ovom forumu zele da ozil potpise za vas

Si mi dobar?AaronRamsey je napisao/la:kad su pocele ove spekulacije samo sam se blago nasmijao kolika je glupost da dovodi jos jednog veznjaka pored sepeta nasih i naravno pored naseg zidana i mogu samo reci da ovo nije istina i da je vodja ovo potplatio svjetske maedije malo da skrene paznju sa svoje politike i ovo ce biti samo prica za navijace kako smo pokusali ali nismo uspjeli i dabogda ne uspjeli jer ovo je bacanje para bolje da kupimo alderweirelelda treba nam odbrana.......

Gunner4 je napisao/la:Buraz ti si pred nervnim slomom idi malo odmori!AA23 je napisao/la:
Ozil potpisao za fulham,
Jeb.ote zaljubicu se u onog Viviana gledajuci njegovu njusku stalno restartujuci arsenal.com

ronweasley je napisao/la:Si mi dobar?AaronRamsey je napisao/la:kad su pocele ove spekulacije samo sam se blago nasmijao kolika je glupost da dovodi jos jednog veznjaka pored sepeta nasih i naravno pored naseg zidana i mogu samo reci da ovo nije istina i da je vodja ovo potplatio svjetske maedije malo da skrene paznju sa svoje politike i ovo ce biti samo prica za navijace kako smo pokusali ali nismo uspjeli i dabogda ne uspjeli jer ovo je bacanje para bolje da kupimo alderweirelelda treba nam odbrana.......

callejon , higuain , albiol , kaka , ozil , carvalho , essien otisli iz kluba , dosao isco i bale , klupa nije bitna , ubacis Moratu i nadas se da je HiguainGreenfingers je napisao/la:nema sta, Real sve slabiji, eno samo nekih sto miliona dadose za Bale-a...Furymaker je napisao/la:vriste i kad bieber dolazi , sve se lako da montirat , mozda i nije london , ja se iskreno molim da jeste , oslabite real , pojacate jedan od meni drazih klubova
hebiga, zaboravih madridisteConsigliere je napisao/la:ja ne zelim.. ozbiljno.Damian je napisao/la:ja mislim da svi na ovom forumu zele da ozil potpise za vas

i svi na ovoj temiEdenHazard je napisao/la:AA23, AaronRamsey, AllenLFC, amer991, amerosm, ammarc, Anon, arminarsenal, AsharaK, bega_afc, Benop, BigAndy, BoBo89, Bosniacum Lilium, cesc4, crybaby, DakaZdici, Desmond, Desole, Devi1, DrzavaTuzla, DukeOfWellington, Edin.-, EPL, Faraon iz Visokog, FCUM, Furymaker, Guarin14, Gunner4, Hammer, HeKen, HighburyHigh, ipetm, jasko__, klasik, Magiiic, Marsal, mk516, MoR, nedim1993, Obskurni, Orion87, Ozren, Paraglajder, Patrice_Evra_3, redsKO, richa, rio_Ferdy88, ronweasley, RtoX, Rule_hz, Saurman, shereWillpower, soxx, Sportfanatik, steelcity, tillman, Torres_9, unhallowed, VGS, xGGMU i 136 gostiju.
kikiriki, košpice, sok, tops

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.