ajde mesute, nisu losi topnici
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ja mislim da svi na ovom forumu zele da ozil potpise za vas
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Koliko je ovaj Ozil težak na transferu vala i na probavi je, kad se ne usra, moro sam u wc zbog njega 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AA23 ubjedljivo najjači danas, kad pomislim da se previše nerviram njega se sjetim i odmah mi je lakše. 
Sta je bilo momciluci? Previse ste se raspisali da sve citam. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AaronRamsey
- Kontakt:
kad su pocele ove spekulacije samo sam se blago nasmijao kolika je glupost da dovodi jos jednog veznjaka pored sepeta nasih i naravno pored naseg zidana i mogu samo reci da ovo nije istina i da je vodja ovo potplatio svjetske maedije malo da skrene paznju sa svoje politike i ovo ce biti samo prica za navijace kako smo pokusali ali nismo uspjeli i dabogda ne uspjeli jer ovo je bacanje para bolje da kupimo alderweirelelda treba nam odbrana.......
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Je li moguce da jos nije potpisao?
- Consigliere
- Kontakt:
ja ne zelim.. ozbiljno.Damian je napisao/la:ja mislim da svi na ovom forumu zele da ozil potpise za vas![]()
![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- ronweasley
- Kontakt:
Si mi dobar?AaronRamsey je napisao/la:kad su pocele ove spekulacije samo sam se blago nasmijao kolika je glupost da dovodi jos jednog veznjaka pored sepeta nasih i naravno pored naseg zidana i mogu samo reci da ovo nije istina i da je vodja ovo potplatio svjetske maedije malo da skrene paznju sa svoje politike i ovo ce biti samo prica za navijace kako smo pokusali ali nismo uspjeli i dabogda ne uspjeli jer ovo je bacanje para bolje da kupimo alderweirelelda treba nam odbrana.......
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Gunner4 je napisao/la:Buraz ti si pred nervnim slomom idi malo odmori!AA23 je napisao/la:
Ozil potpisao za fulham,![]()
Jeb.ote zaljubicu se u onog Viviana gledajuci njegovu njusku stalno restartujuci arsenal.com![]()
![]()
znaci prvo kisa u NY cekam rogera citavu vecer a onda cekam i ovog turka malog da potpise, sviju mi neznam sta cu docekat prije..
OJ KOLIKO KORISNIKA na arsenalovoj temi nevjerujem hahhahahahahahahahah
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 02 sep 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
ronweasley je napisao/la:Si mi dobar?AaronRamsey je napisao/la:kad su pocele ove spekulacije samo sam se blago nasmijao kolika je glupost da dovodi jos jednog veznjaka pored sepeta nasih i naravno pored naseg zidana i mogu samo reci da ovo nije istina i da je vodja ovo potplatio svjetske maedije malo da skrene paznju sa svoje politike i ovo ce biti samo prica za navijace kako smo pokusali ali nismo uspjeli i dabogda ne uspjeli jer ovo je bacanje para bolje da kupimo alderweirelelda treba nam odbrana.......
ovo je ala nagovaranje curke da ti da, hoce pa nece, pa nece, ipak hoce, skidaju se gacice, ja ipak ne bih, volis li me? haj ako me volis moze itd.
ajde okonjaaa potpisi vise
ajde okonjaaa potpisi vise
callejon , higuain , albiol , kaka , ozil , carvalho , essien otisli iz kluba , dosao isco i bale , klupa nije bitna , ubacis Moratu i nadas se da je HiguainGreenfingers je napisao/la:nema sta, Real sve slabiji, eno samo nekih sto miliona dadose za Bale-a...Furymaker je napisao/la:vriste i kad bieber dolazi , sve se lako da montirat , mozda i nije london , ja se iskreno molim da jeste , oslabite real , pojacate jedan od meni drazih klubova
hebiga, zaboravih madridisteConsigliere je napisao/la:ja ne zelim.. ozbiljno.Damian je napisao/la:ja mislim da svi na ovom forumu zele da ozil potpise za vas![]()
![]()
RIP CITY!
- EdenHazard
- Kontakt:
AA23, AaronRamsey, AllenLFC, amer991, amerosm, ammarc, Anon, arminarsenal, AsharaK, bega_afc, Benop, BigAndy, BoBo89, Bosniacum Lilium, cesc4, crybaby, DakaZdici, Desmond, Desole, Devi1, DrzavaTuzla, DukeOfWellington, Edin.-, EPL, Faraon iz Visokog, FCUM, Furymaker, Guarin14, Gunner4, Hammer, HeKen, HighburyHigh, ipetm, jasko__, klasik, Magiiic, Marsal, mk516, MoR, nedim1993, Obskurni, Orion87, Ozren, Paraglajder, Patrice_Evra_3, redsKO, richa, rio_Ferdy88, ronweasley, RtoX, Rule_hz, Saurman, shereWillpower, soxx, Sportfanatik, steelcity, tillman, Torres_9, unhallowed, VGS, xGGMU i 136 gostiju.
kikiriki, košpice, sok, tops
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
„Annuntio vobis gaudium magnum, habemus Özil!“
Mislim da ovu recenuci ceka vecina navijaca Arsenala od strane nekog zvanicnika kluba...

Mislim da ovu recenuci ceka vecina navijaca Arsenala od strane nekog zvanicnika kluba...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Paraglajder
- Kontakt:
- ronweasley
- Kontakt:
Koliko je popularan Mesut Ozil postao za kratko vrijeme, svjedoči i nevjerovatni podatak da su forumu bh. internet portala SS.ba među smajlije uveli i smajli Mesuta Ozila. Izgleda ovako:

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
i svi na ovoj temiEdenHazard je napisao/la:AA23, AaronRamsey, AllenLFC, amer991, amerosm, ammarc, Anon, arminarsenal, AsharaK, bega_afc, Benop, BigAndy, BoBo89, Bosniacum Lilium, cesc4, crybaby, DakaZdici, Desmond, Desole, Devi1, DrzavaTuzla, DukeOfWellington, Edin.-, EPL, Faraon iz Visokog, FCUM, Furymaker, Guarin14, Gunner4, Hammer, HeKen, HighburyHigh, ipetm, jasko__, klasik, Magiiic, Marsal, mk516, MoR, nedim1993, Obskurni, Orion87, Ozren, Paraglajder, Patrice_Evra_3, redsKO, richa, rio_Ferdy88, ronweasley, RtoX, Rule_hz, Saurman, shereWillpower, soxx, Sportfanatik, steelcity, tillman, Torres_9, unhallowed, VGS, xGGMU i 136 gostiju.
Vođa zna.
20m za nekog iz Southamptona ponudjeno. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Al ne moš refrešovat da Arsenalova tema nije crvena 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.