Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Kakva dva pojačanja danas za Real Madrid 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- KapioFootball
- Kontakt:
2 ?legenda reala je napisao/la:Kakva dva pojačanja danas za Real Madrid
HALA MADRID!!!
Zazalit cemo mi ako prodamo Ozila,ISco je igracina i ovo je extra za njega ali ovakva 10-ta tesko da ce roditi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- ronweasley
- Kontakt:
Šta Ozil stvarno ima jajnike?emir18 je napisao/la:Zazalit cemo mi ako prodamo Ozila,ISco je igracina i ovo je extra za njega ali ovakva 10-ta tesko da ce roditi.
Znam da je lapsus ali je smiješno...
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Dosli haveru Illarramendi,Carvajal i Casemiro takodje.callejon , higuain , albiol , kaka , ozil , carvalho , essien otisli iz kluba , dosao isco i bale , klupa nije bitna , ubacis Moratu i nadas se da je Higuain
I naveo si 4-tog i 5-tog stopera kao bitnu klupu uz mrtvog Kaku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Centre forward
- Kontakt:
Prokletstvo te desetke u Madridu se nastavlja. Moliće Pero na koljenima Mesuta da se vrati na Bernabeu 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ezilov transfer još nije službeno objavljen ni na jednom od oficijelnih sajtova dvaju klubova.
naprijed rejal
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Niti ce biti.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Hoce ba.
Coentrao ostade na kraju , niko ga nece.
Coentrao ostade na kraju , niko ga nece.
Eto 
Dosli ;
Bale (24 god) - 91 milion.
Illarramendi (23 god) 32 miliona.
Isco (21 god) 30 miliona.
Carvajal (21 god) 6,5 miliona.
Casemiro (21 god) 6 miliona.
Ukupno = 163, 5 miliona.
Otisli ;
Ozil (24 god) - 50 miliona.
Higuain (25 god) - 40 miliona
Raul Albiol (27 god) - 12 miliona
Calleon (26 god) - 9,5 miliona.
Pedro Leon - 6 miliona
Negredo i Soldado(procenat) - 5 miliona
Ukupno = 122,5 miliona
163,5 - 122,5 = 41 milion.
- 41 mil. prelazni rok.
ako su u realu i malo pametni ostavice ozila ,to je igracina i po,ne treba ga se olako rijesiti
bio je najbolji asistent reala svake sezone od kako je dosao u real,ronaldo je pola golova postigao na njegove asistencije
[youtube][/youtube]
perez ih usutkaje,ko ne kvarite mi promociju ,ovo sam ja masno platio
bio je najbolji asistent reala svake sezone od kako je dosao u real,ronaldo je pola golova postigao na njegove asistencije
[youtube][/youtube]
perez ih usutkaje,ko ne kvarite mi promociju ,ovo sam ja masno platio
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Na kraju ipak probijen budzet ali sve u svemu dobar posao.Raul_64 je napisao/la:Eto
Dosli ;
Bale (24 god) - 91 milion.
Illarramendi (23 god) 32 miliona.
Isco (21 god) 30 miliona.
Carvajal (21 god) 6,5 miliona.
Casemiro (21 god) 6 miliona.
Ukupno = 163, 5 miliona.
Otisli ;
Ozil (24 god) - 50 miliona.
Higuain (25 god) - 40 miliona
Raul Albiol (27 god) - 12 miliona
Calleon (26 god) - 9,5 miliona.
Pedro Leon - 6 miliona
Negredo i Soldado(procenat) - 5 miliona
Ukupno = 122,5 miliona
163,5 - 122,5 = 41 milion.
- 41 mil. prelazni rok.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
I kažete on dobar igračRaul_64 je napisao/la: Coentrao ostade na kraju , niko ga nece.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Muštuluk
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ns-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ns-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't hate what you don't understand.
dear fans of real madrid,
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!
tuga
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!
tuga
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Veci roster igraca ima Zeljo sa svim ovim povredama koje su ih zadesile,dobar ce biti Real ako sezonu uspije izgurati sa 11 istih
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
DONE DEAL: There was an anxious wait for Arsenal fans but a deal for Mesut Ozil has now been completed and the German joins from Real Madrid for a club-record fee. We will have more on this story shortly
haman ozil preso,bar skysports pise tako
haman ozil preso,bar skysports pise tako
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Znamo odavno
Tanko je samo na pivot pozicijama , al onda ce se nekad igrati 4-2-3-1 sa Baskima il Kejdruom u sredini a Ihketom na ceneru.
Tanko je samo na pivot pozicijama , al onda ce se nekad igrati 4-2-3-1 sa Baskima il Kejdruom u sredini a Ihketom na ceneru.
Što manje ovijeh mongoloidnih to bolje. 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Evo oprostio se Mesut na fb profilu..ovo je greska, velika.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.