Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dear fans of real madrid,
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!
Vrlo vjeroatno zbog fizickog sukoba sa Ancelottijem u svlačionici.
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!
Vrlo vjeroatno zbog fizickog sukoba sa Ancelottijem u svlačionici.
Hala Madrid!
Ha , vidjet cemo jel greska.
Ne znam sta treba uradit da bi premasio 50 miliona u Arsenalu.
Bio je klupa u ovom novom sistemu , a on je previse dobar za to.
Tako da 50 milja za to , mislim da je uredu.
(pogotovo jer bi mu cijena samo mogla opasti da na silu skuplja minute)
Hvala i dovidjenja.
Najveca prodaja Reala.
Hvala i dovidjenja.
Najveca prodaja Reala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pu hebo te klub, a arbelou cu gledat do kraja karijere u realu .. mrš bagro
Iz Arsenala se lahko prelazi u Barcelonu. Bar je to do sada tako bilo. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jok. samo iz suprotnog smjera vam uvaljuju polovnjake.bparena je napisao/la:Iz Arsenala se lahko prelazi u Barcelonu. Bar je to do sada tako bilo.
Vi samo zmirite. Wengeru su Messi i drustvo veliki ljubimci. I nije samo Cesc dosao. Zivi bili pa vidjeli.Raul_64 je napisao/la:Jok. samo iz suprotnog smjera vam uvaljuju polovnjake.bparena je napisao/la:Iz Arsenala se lahko prelazi u Barcelonu. Bar je to do sada tako bilo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sad ne znam o cemu pricas.
Kontam prvo trolujes , a sad si u onom svom elementu gdje te niko ne razumije.
Volio bih da Ozil završi u Barci.Ovdje ne može biti rezerva Baleu,da tamo bude rezerva Messiju
Carlo dobio sve što je htio,ima jednu sezonu da nas zadovolji
Btw Milan je preplatio Kaku.Trebali smo im dat da ga vode

Carlo dobio sve što je htio,ima jednu sezonu da nas zadovolji
Btw Milan je preplatio Kaku.Trebali smo im dat da ga vode
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 02 sep 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To si upravu, cijena mu bi opadala, i lijepi novci su uzeti za njega, ali opet.. Brat TurcinRaul_64 je napisao/la:Ha , vidjet cemo jel greska.
Hvala i dovidjenja.
Najveca prodaja Reala.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma jok. tuga opet , jer je igracina.Amar Dzeko je napisao/la:To si upravu, cijena mu bi opadala, i lijepi novci su uzeti za njega, ali opet.. Brat Turcin
A ovaj sistem mozda nece nista donijeti jel.
Mada opet rezonski je uzeti 50 miliona za igraca koji bi bio na klupi(a on zbog mundiala to svakako ne bi zelio)
Sto ne Di Maria ?
eh , njemu dosta klupa nece kukat , manja plata a ne bi se preko 30 milja izvuklo.
Nisu me razumjeli ni tamo na Barca pdf-u kad sam pisao vezano za stopera a vidim ni vi ne razumijete ovo vezano za Ozila.Raul_64 je napisao/la:Sad ne znam o cemu pricas.
sretno dalje Ozili ali mislim da je ovo najbolje za njega i Real,steta da takva igracina grije klupu
da nije sad otisao otisao bi dogodine za znatno manju cifru
Nemoj mi ovih mongoloidaAmar Dzeko je napisao/la:Brat Turcin
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ozil je stvarno igračina svjetske klase u to nema priče, ali ovo je dobra odluka kako za Real, tako i za Ozila!
Samo jednu stvar da napomenem vama navijačima Reala koji mislite da je ekipa izgubila na širini... imate na klupi 3 najveća mlada talenta na svijetu. To su Alvaro Morata (Baby Morientes
), Jese Rodriguez (lik koji može igrati i lijevo i desno krilo, tko nije čuo za njega nek se propuca odmah... vrhunski talenat) i već hajmo reći dokazani desni bočni Carvajal... još su tu Isco, Illarramendi... pa najveće talente španjolskog nogometa imate, treba i njima dati prigodu! 
Samo jednu stvar da napomenem vama navijačima Reala koji mislite da je ekipa izgubila na širini... imate na klupi 3 najveća mlada talenta na svijetu. To su Alvaro Morata (Baby Morientes
teska srca moram priznati, al napokon nekoliko sjajnih poteza reala s transferima, bale je spejsatl,ne mora znacit da ce se pokazat u realu al je top topova pojacanje, ogromne pare potrosene,al to ionako nije nista novo za real
odlazak ozila ako je istina da je za 5o miliona takodje je sjajan posao, 50 miliona uzeti za ozila je sjajno, dobar jeste, ali toliko ne vrijedi brat bratu, kad se uzme u obzir da je tu isco, sjajan posao
jos da ste uspjeli kome uvaliti benzemu, a dovesti suareza, ili dovesti suareza samo, to bi bilo genijalno, ili da ste doveli zadnjeg veznog nekog mocnog,tipa de rosi i sl, mocno bi bilo
ovako ako bale bude igrao kako se ocekuje, ako procepi i benzema, ako isco takodje bude u skladu s ocekivanjima, i ako lukica bude na nivou, strasan real
ima tu pokoja rupa, bekovi, taj zadnji vezni klasicni neki koji vam nedostaje, a to nije sigurno ni xabi alonso koji je opet vise centralni,al ako bale i isco se pokazu, ronaldo nastavi kako zna, benzema i lukica se poboljsaju, moze real biti jako opasan, vidjecemo
odlazak ozila ako je istina da je za 5o miliona takodje je sjajan posao, 50 miliona uzeti za ozila je sjajno, dobar jeste, ali toliko ne vrijedi brat bratu, kad se uzme u obzir da je tu isco, sjajan posao
jos da ste uspjeli kome uvaliti benzemu, a dovesti suareza, ili dovesti suareza samo, to bi bilo genijalno, ili da ste doveli zadnjeg veznog nekog mocnog,tipa de rosi i sl, mocno bi bilo
ovako ako bale bude igrao kako se ocekuje, ako procepi i benzema, ako isco takodje bude u skladu s ocekivanjima, i ako lukica bude na nivou, strasan real
ima tu pokoja rupa, bekovi, taj zadnji vezni klasicni neki koji vam nedostaje, a to nije sigurno ni xabi alonso koji je opet vise centralni,al ako bale i isco se pokazu, ronaldo nastavi kako zna, benzema i lukica se poboljsaju, moze real biti jako opasan, vidjecemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sta onda ceka Modric. Valjda misli da je bolji od Isca i Ozila ?andro234 je napisao/la:sretno dalje Ozili ali mislim da je ovo najbolje za njega i Real,steta da takva igracina grije klupu
Nea problema , samo nastavite slihtat Overmarse,Hlebove,Songove,Petite znate gdje :nedim1993 je napisao/la:Hvala vam!
40 millbparena je napisao/la:Vi samo zmirite. Wengeru su Messi i drustvo veliki ljubimci. I nije samo Cesc dosao. Zivi bili pa vidjeli.Raul_64 je napisao/la:Jok. samo iz suprotnog smjera vam uvaljuju polovnjake.bparena je napisao/la:Iz Arsenala se lahko prelazi u Barcelonu. Bar je to do sada tako bilo.
Cesc = Khedira
MU.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
- RickBlaine
- Kontakt:
Ti nemas pojma ni o cemu. Ubij se, ne treba ti takav zivot.bparena je napisao/la:Sta onda ceka Modric. Valjda misli da je bolji od Isca i Ozila ?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.