Meni je pomalo i drago sto je ostao
Kad se nije mogl dovesti bolje nije ni ovo lose
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nicklas Bendtner, fudbaler Arsenala, koji trenutno boravi na pozajmici u Torinu, gdje igra za Juventus, nikako da se usaglasi sam sa sobom oko dvoje budućnosti. Prije manje od mjesec dana izjavio je da bi volio ostati u Juvnetusu, i boriti se za svoju poziciju u timu, a sada razmišlja o povratku u London, ali ne u Arsenal, nego u redove njihovog najljućeg rivala - Tottenhama.
''Historija je puna primjera kako igrači prelaze u rivalske klubove. Možda ne bi bila loša ideja da pređem u tim koji bi želio moje usluge'', kazao je Danac za Bold.dk.
Brat bratu nekih 10 dosadnedim1993 je napisao/la: kolko si klipova odgledo ?
Ako je Fabregas onako dugo mogao igrati uspješno svake sezone rušeći rekorde a ne igrajući skoro odbranu onda nema zime za Ozila, imamo nazad dva maratonca koji će trčati za njega.effe_sa je napisao/la: On je onako lijen igrač malo (možda i malo više), trka mu nije jača strana, zato njemu nekako više leži Primera.
nema trenera na zemlji koji zavrsnicu moze naucit bolje od Wengera...samo kad se sjetim kakvu je Cesc imo kad je tek dosaoeffe_sa je napisao/la:a svako ko dobro prati fudbal, zna da mu je završnica lošija strana. Jednostavno čovjek je više kreativac.
Ramos said: "Mesut is a different player. If it was up to me he would be one of the last players to go. But he and the club have made their decision and I can only wish him the best.
Alvaro Arbeloa added:"I get on really well with him. He's a unique player and it's a shame. These are personal things, he decides his future. Everyone chooses what's best and he's free to do what he wants.
"I'm a little bit surprised, it's a shame, and it's a big loss to the dressing room, on a footballing level and on a personal level too.
"He said goodbye to us on Sunday, but I thought he was joking. He's very different, there's no player like him in the world. He makes the difference on the pitch.
.He'll have his reasons for moving. But we will keep looking forward, we have other great players. I understand it's tough for the fans, they loved him. He is a phenomenon and got on well with everyone. It's a real loss."
Ova recenica sve objasnjava."I'm a little bit surprised, it's a shame, and it's a big loss to the dressing room, on a footballing level and on a personal level too.
Kada je takav genije u pitanju, to mora da se trpi, i Mou je to trpeo, i navijaci, i odbor. Mada ocigledno da ne zele vise da trpe kada je Carlo dosao, sto je cudno posto on obozava te genijalce, ali posto imaju sada drugog, Isca, koji dosta dobro vrsi pritisak i igra odbranu, onda donekle i do neke tacke, razumem sto su ga prodali, a tu je Bale.effe_sa je napisao/la:Međutim, ima Mesut i svojih mana, neke bi mogle biti baš loše po Arsenal. On je onako lijen igrač malo (možda i malo više), trka mu nije jača strana, zato njemu nekako više leži Primera.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.