Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

ennis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ennis » 03 sep 2013, 19:32

Evo Bendtner izdao neko saopstenje,kaze da je dosta naucio i da ce se maximalno truditi e pa vidjecemo nadam se da je italija dobro uticala na njega i Flaminija,po prvoj Flaminijevoj tekmi reklo bi se da je dobro.
Meni je pomalo i drago sto je ostao :mrgreen: fin je Bendy decko,nije los back up podijelice minutazu sa Sanogom mada ja mislim da ce on imati prednost.
Kad se nije mogl dovesti bolje nije ni ovo lose
SLOBODA NAVIJAČIMA

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 03 sep 2013, 19:37

ne znam koliko je ova stara izjava Bendtnera istinita ali ako jeste, onda radije zelim gledati Yayu ili neke omladince
Nicklas Bendtner, fudbaler Arsenala, koji trenutno boravi na pozajmici u Torinu, gdje igra za Juventus, nikako da se usaglasi sam sa sobom oko dvoje budućnosti. Prije manje od mjesec dana izjavio je da bi volio ostati u Juvnetusu, i boriti se za svoju poziciju u timu, a sada razmišlja o povratku u London, ali ne u Arsenal, nego u redove njihovog najljućeg rivala - Tottenhama.

''Historija je puna primjera kako igrači prelaze u rivalske klubove. Možda ne bi bila loša ideja da pređem u tim koji bi želio moje usluge'', kazao je Danac za Bold.dk.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2013, 19:41

nedim1993 je napisao/la: kolko si klipova odgledo ? :mrgreen:
Brat bratu nekih 10 dosad :mrgreen: još 10 i alal vera. Nikad nisam nestrpljivije čekao neku utakmicu, gostujemo uvijek za nas neugodnom Sunderlandu, dobra su ekipa imaju velikog motivatora za menadžera ali ima da im se suprotstavimo s nadmoćnim veznim redom, toliko opcija imamo, strašno.

Wilshere, Rosicky, Ramsey, Arteta, Flamini, Cazorla, Ozil, Walcott

Još kad nam se vrate povrijeđeni Diaby, Oxlade-Chamberlain, Podolski. :o

Teško će biti uvijek odabrati samo njih 5 da igraju.
Kako igrati uopšte?

Ramsey - Arteta

Theo - Ozil - Santi

Ramsey - Wilshere

Theo - Ozil - Santi

Wilshere - Ramsey

Ozil - Rosicky - Santi

I za kraj za druga Nedima.
[youtube][/youtube]

Pa koji majstor brate...auuu :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2013, 19:46

Preporucujem ovaj :D

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 sep 2013, 19:52

Baš me iznenadi Arsene-aga, dobro ga je ubo s Ozilom, a još opalio šamar određenim konkurentima u Engleskoj, jer je uzeo baš igrača, kojeg je BAŠ želio, a ne sad neku lijevu, petu, desetu opciju.....Ovaj put ste baš opalili bombu u ovom transfer roku.

Ozil je sjajan igrač i Englezi su ga dobro upamtili sa utakmice SP 2010. godine, posebno onaj jedan potez je vrijedio gledanja, kada je sjajno izvrnuo engleskog reprezentativca (et sad se ne sjećam kojeg.... :) , nije ni bitno). Uglavnom i to mu je bila jedna sjajna partija. Ozil je sjajan s loptom, kontrola lopte, dodavanja, a svako ko dobro prati fudbal, zna da mu je završnica lošija strana. Jednostavno čovjek je više kreativac.

Međutim, ima Mesut i svojih mana, neke bi mogle biti baš loše po Arsenal. On je onako lijen igrač malo (možda i malo više), trka mu nije jača strana, zato njemu nekako više leži Primera. Ali s druge strane Arsenal bi mu trebao ležati, jer su tu dobro prolazili uvijek tehnički potkovani igrači, gajio se taj atraktivni fudbal, tehnički dotjeran. A gdje ćeš onda boljeg igrača naći koji se u to uklapa nego Ozila, vrsnog tehničara. Naravno on kao još uvijek mlad igrač, nosi sa sobom i dosta iskustva.

I eto skoro ste postali propalilelo, a sada ste se ipak digli u visine ovim transferom. Mogao bi to biti bitan impuls. 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 sep 2013, 19:58

effe_sa je napisao/la: On je onako lijen igrač malo (možda i malo više), trka mu nije jača strana, zato njemu nekako više leži Primera.
Ako je Fabregas onako dugo mogao igrati uspješno svake sezone rušeći rekorde a ne igrajući skoro odbranu onda nema zime za Ozila, imamo nazad dva maratonca koji će trčati za njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

shereWillpower
Kontakt:

Post Postao/la shereWillpower » 03 sep 2013, 20:00

effe_sa je napisao/la:a svako ko dobro prati fudbal, zna da mu je završnica lošija strana. Jednostavno čovjek je više kreativac.
nema trenera na zemlji koji zavrsnicu moze naucit bolje od Wengera...samo kad se sjetim kakvu je Cesc imo kad je tek dosao :facepalm:

a iskustvom ce i to doci bitno je da je prespektivan...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 sep 2013, 20:13

Cesc je dosao kao dijete, ozil kao formirani igrac. A cijena za koju je doveden jedan i drugi su ti negdje :mrgreen:
Iskostvo i klasa koju donosi Oko nase sa sobom ce pogurati Arsenal na neki novi nivo. Jedva cekam sljedecu utakmicu. Kad se igra ponovo?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 20:16

ramsey trči za pola tima a wilshere za onu drugu polovicu , tako da :D... nek on stvara šanse nikad nije problem što ne igra defanzivu.

U arsenalu su svi veoma vrijedni u ekipi pa čak i volkot od prošle sezone, kad se jedan Giroud vraća na 20 metara od svog gola umjesto da čeka na centru to dovoljno govori. On inače ima veliki impakt na odbranu u ekipi i nisam vidio da napadač više pomaže odbrani.

@Maršal *_* :lol: koji dragulj , sama pomisao da će ti vjerovatno često na terenu bit wilshere ramsey cazorla i Ozil je nevjerovatno stvarno nevjerovatno. Ala će bit dominacije sredinom u pojedinim utakmicama, strašno :D.

a Evo malo izjava igrača real madrida.
Ramos said: "Mesut is a different player. If it was up to me he would be one of the last players to go. But he and the club have made their decision and I can only wish him the best.
"I get on really well with him. He's a unique player and it's a shame. These are personal things, he decides his future. Everyone chooses what's best and he's free to do what he wants.
Alvaro Arbeloa added:
"I'm a little bit surprised, it's a shame, and it's a big loss to the dressing room, on a footballing level and on a personal level too.
"He said goodbye to us on Sunday, but I thought he was joking. He's very different, there's no player like him in the world. He makes the difference on the pitch.
He'll have his reasons for moving. But we will keep looking forward, we have other great players. I understand it's tough for the fans, they loved him. He is a phenomenon and got on well with everyone. It's a real loss."
.

E i da, juče je preko milion puta tvitovano o Ozilu dok je za bale-a triput manje, i španski mediji su više puta objavili da je Ozil otišao nego da je bale došao. :mrgreen: Malo statistike
Vođa zna.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 03 sep 2013, 20:19

Kakvog ste vi igracinu dobil u Ozilu pa snjim ce Girud biti Ibrahimovic,ja vas vidim kao favorite u EPL sa ovim transferom ste pomeli konkurenciju,moracu vas sad vise pratit zbog brata Ozila
"I'm a little bit surprised, it's a shame, and it's a big loss to the dressing room, on a footballing level and on a personal level too.
Ova recenica sve objasnjava.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 sep 2013, 20:27

effe_sa je napisao/la:Međutim, ima Mesut i svojih mana, neke bi mogle biti baš loše po Arsenal. On je onako lijen igrač malo (možda i malo više), trka mu nije jača strana, zato njemu nekako više leži Primera.
Kada je takav genije u pitanju, to mora da se trpi, i Mou je to trpeo, i navijaci, i odbor. Mada ocigledno da ne zele vise da trpe kada je Carlo dosao, sto je cudno posto on obozava te genijalce, ali posto imaju sada drugog, Isca, koji dosta dobro vrsi pritisak i igra odbranu, onda donekle i do neke tacke, razumem sto su ga prodali, a tu je Bale.

Ali sa druge strane, ja bi placao novce i novce samo da ga gledam kako igra. Ozil je genijalac, i covek moze ni iz cega da izmisli situaciju za gol.
On moze da ne uspe u ligi samo ako se ne daj boze povredi. To sto je on fizicki smesan, vise nije nikakav faktor, gde vidimo da Santi, Silva, Mata, Coutinho i mnogi drugi bez problema se snalaze.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 sep 2013, 20:33

a ko je to izjavio mire?

Real je doveo dovoljno kvalitetne igrace da odlazak Oezila i nece toliko osjetiti. Ali momciluk je igracina, to se ne smije negirati. Da je Ozil otisao iz bilo kojeg kluba mimo Mad i Bars to bi bilo ravno gladnoj godini. Nas je odlazak Cesca toliko unazadio u igri, da se jos danas trazimo. Al eto u vidu Ozila dobili smo madjionicara, koji donosi svijetlo, yebo gandalfa. Kad je poceo da brilijira u Werderi prizeljkivao sam njegov transfer u Arsenal, ali radi kvalitete u vezi mislim da tada nismo htjeli napraviti potez (bilo je zanimanja). Mislim da je kostao Real 13m. Strasno.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 20:46

pa arbeloa :D
i daj mijenjajte ba više anketu zgadilo mi se ono više gledat.

[youtube][/youtube]
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 sep 2013, 20:50

vi stvarno, da sam bacio pogled na post vise vidio bi :roll:
ljudi, valja nam ucit njemacki :mrgreen:

slika

Dolazkom Ozila nismo dobili samo wc igraca, vec smo dobili i neki ajmo reci respekt. Lakse ce se neki igrac odluciti za Arsenal kad vidi kakvi magi igraju u veznom redu, koje predvodi Mesutinho.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2013, 20:58

ja znam unaprijed šta će ti napisat neko naprimjer tipa makaš u vezi te slike :mrgreen: .
Vođa zna.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 sep 2013, 21:40

:lol: pa normalno nije sve u statistici

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 sep 2013, 21:40

slika

:D
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 03 sep 2013, 21:52

slika :o

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 03 sep 2013, 21:53

Legenda 8-)
[youtube][/youtube]

Da mi hoce Wenger ispuniti zelju pa da doda jos samo dvojcu Engleza ili Britanaca ovom sastavu (recimo kad Nicklas ode). :)

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 03 sep 2013, 21:54

Damian je napisao/la:slika

:D
Poldijev dres garant :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.