Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Amar Dzeko » 03 sep 2013, 20:37

Raul_64 je napisao/la:A ocigledno to misle Carlo i Zidan dok ga citave pripreme guraju na desno krilo , gdje ga je Angel jos uzimao.
A sa dolaskom Bale je sve bilo jasno.
Sta misle? Da Ozil ne moze odigrati kako oni zele na svojoj prirodnoj poziciji? Pa gdje moze onda?
Nisu ga zato gurali na krilo, nego iz prostog razloga jer na toj poziciji nije imao mjesta. Dosao je Isco, Spanjolac, vec sad ljubimac publike, a na kraju krajeva i bolji igrac. Barem u ovom sistemu se on bolje tu uklapa nego Mesut.

Real nije izgubio puno prodajom Ozila upravo zbog Isca, svi smo svjesni toga, ali spustati Mesuta i njegove igracke sposobnosti dosta nisko u odnosu na Iscove je smijesno.
A ove sto su ga vrijedjali, to je bolje i ne komentarisati.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2013, 20:43

Sad si ponovio sve sto sam rekao.
Nisu ga zato gurali na krilo, nego iz prostog razloga jer na toj poziciji nije imao mjesta. Dosao je Isco, Spanjolac, vec sad ljubimac publike, a na kraju krajeva i bolji igrac. Barem u ovom sistemu se on bolje tu uklapa nego Mesut.
Da to je sva prica (na stranu sto vec je vjerovatno bolji igrac ) al se bolje uklapa u ovaj sistem.
Amar Dzeko je napisao/la:Real nije izgubio puno prodajom Ozila upravo zbog Isca, svi smo svjesni toga, ali spustati Mesuta i njegove igracke sposobnosti dosta nisko u odnosu na Iscove je smijesno.
Nema potrebe ga ismijavati , najbolja desetka vjerovatno na svijetu i pored inferiornosti pred golom.

Al te pozicije u Realu nema , kao sto nema ni u Unitedu , Barceloni , Juventusu itd.

Jako je tesko danas u svijetu fudbala graditi igru oko takvog igraca kojeg trebas zastiti ,a da isti nije neki strijelac.
Lako je barci kad ima i playmakera i strijelca u Messiu.

Ruzno bilo sto je ispao zbog sistema , a da nije godina mundiala vjerujem da bi opet ostao boriti se
Ovako mu je ocigledno rizicno pa je pronasao ekipu gdje ce igrati gdje zeli i gdje ce igrati kad zeli (uz vecu platu).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 sep 2013, 20:55

emir18 je napisao/la:Cinjenica je da smo izgubili najbolju 10-tu na svijetu,mogu sam zamislit kako bi slao lopte Bale i Ronaldu sad je sve na Iscu a ima sve predispozicije da postane bolji od Mesuta i vjerovatno da bude najbolja 8-ca spanje ikada.
nemoj brate, poštujem te, ali mani se ovakvih rečenica. Ezil mi je živaca i živaca pojeo svojim trutizmom, akcija i akcije je upropastio i usporio, i uopšte ne zaslužuje da ga se naziva tim imenom. Buljooki sve što je znao je plasirati 10 podvaljenih lopti, iza odbrane od kojih jedna, a nekada niti jedna ne prođu. Zaista ne znam koga ste vi gledali proteklih godina, no Ezil je krampa.
Che1989 je napisao/la:Zašto Isco ne bih bio bolji od Inieste? Dečko ima potencijal da bude vođa reprezentacije Španije, to pokazuje svojim partijama na terenu ;)
:twisted:

isco je trenutno tehnički blizu inieste, ali Blijedi je ipak zbog iskustva i fudbalske inteligencije bolji igrač od Ihka
naprijed rejal

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 sep 2013, 21:28

@sveti ti si krampa, ne ozil. kako da te neko shvati ozbiljno kad pises samo gluposti.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 sep 2013, 21:34

Damian je napisao/la:@sveti ti si krampa, ne ozil. kako da te neko shvati ozbiljno kad pises samo gluposti.
aj popusti me majke ti, dosadan postaješ. I ne kontam koji vama qrac ljudi da vrijeđate druge forumaše jer imaju drugačije mišljenje :?

Idi napiši ezilu na slici da mu čestitaš jer je dobar trkač, možda ti lajka komentar pa da možeš bacit drkicu na to ;)
naprijed rejal

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 sep 2013, 21:36

Sveti je napisao/la:
Damian je napisao/la:@sveti ti si krampa, ne ozil. kako da te neko shvati ozbiljno kad pises samo gluposti.
aj popusti me majke ti, dosadan postaješ. I ne kontam koji vama qrac ljudi da vrijeđate druge forumaše jer imaju drugačije mišljenje :?

Idi napiši ezilu na slici da mu čestitaš jer je dobar trkač, možda ti lajka komentar pa da možeš bacit drkicu na to ;)
pa kad ti covjek ne moze drukcije rec :lol:
RIP CITY!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 sep 2013, 21:42

ja ti kažem da li si pratio ezila i real prethodne cijele sezone ili samo po (netačnim) statistika sa nerelevantnih facebook stranica i u klasicima i ligi šampiona nekad? Isko je bolji igrač od njega na toj poziciji, zato ga je i bacio karlo da igra na strani gdje mu nije prirodna pozicija. Sada kada je došao Bale, koji je opet bolji igrač od njega jasno je da će sjediti na klupi bez mjesta u početnom sastavu i pobjeg'o, šta je tu smiješno u glupo molim te?
naprijed rejal

Mironi
Kontakt:

Post Postao/la Mironi » 03 sep 2013, 21:44

Che1989 je napisao/la:Zašto Isco ne bih bio bolji od Inieste? Dečko ima potencijal da bude vođa reprezentacije Španije, to pokazuje svojim partijama na terenu ;)
Suvise je limitiran da bude bolji od Inieste posteno jedan je Iniesta mozda za 40 godina se pojavi neki ali Isco ne ni pod razno.
Objektivno i nisam kules.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 sep 2013, 21:45

Sveti je napisao/la:ja ti kažem da li si pratio ezila i real prethodne cijele sezone ili samo po (netačnim) statistika sa nerelevantnih facebook stranica i u klasicima i ligi šampiona nekad? Isko je bolji igrač od njega na toj poziciji, zato ga je i bacio karlo da igra na strani gdje mu nije prirodna pozicija. Sada kada je došao Bale, koji je opet bolji igrač od njega jasno je da će sjediti na klupi bez mjesta u početnom sastavu i pobjeg'o, šta je tu smiješno u glupo molim te?
vidjet cemo za 2-3 sezone kakav ce bale biti ;)
RIP CITY!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 sep 2013, 21:48

vidjet ćemo za dvije tri godine da li ću postati poznati astrofizičar.
naprijed rejal

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 sep 2013, 21:49

Mironi je napisao/la:
Suvise je limitiran da bude bolji od Inieste posteno jedan je Iniesta mozda za 40 godina se pojavi neki ali Isco ne ni pod razno.
Limitiran?
Po cemu je limitiran?
Ajde samo jedan segment igre koji definise veznjaka navedi a da je u njemu Isco limitiran.

Isco sa 21 je duplo bolji igrac nego sto je Iniesta u tim danima bio.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 sep 2013, 21:53

Mironi je napisao/la:
Da bi napisao za bilo kog igrača da je limitiran moraš to potkrijepiti ili čvrstim dokazima ili imati višegodišnje iskustvo rada sa sportistima bilo kao manager bilo trener,pričati ovako a najbliže klupi biti kao i ja igrajući FM je u najmanju ruku smiješno,poštujem Andersa čak štaviše jedini je culerdes koga bih rado vidio i očekujem da vidim u bijelom dresu ali pisati ovako o Iscu koji je već sad igračina ...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Che1989
Kontakt:

Post Postao/la Che1989 » 03 sep 2013, 21:56

Limitirani ste vi koji ne vidite dalje od Inieste i ne znam samo otkud ideja da se priča o njemu na Realovoj temi. Isco je megatalenat čije vrijeme tek dolazi ;)
Stand your ground and never back down!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 sep 2013, 22:03

[youtube][/youtube]

Limitiran, nego sta :D

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 03 sep 2013, 22:08

emir18 je napisao/la:Cinjenica je da smo izgubili najbolju 10-tu na svijetu,mogu sam zamislit kako bi slao lopte Bale i Ronaldu sad je sve na Iscu a ima sve predispozicije da postane bolji od Mesuta i vjerovatno da bude najbolja 8-ca spanje ikada.
Ja mislim da u ovoj sadašnjoj koncepciji Reala kakvu Carlo planira i preferira, da ta 10-tka nece ni trebati.
Po meni, Isco je perfektan za 8-ce i tu ce ga Carlo navjerovatnije i držati....drugaciji je sad Real, nego kakav je bio sa prevodiocem....dolaskom Balea, mnogo toga se mjenja u ekipi, pa i sama formacija.... pozicija 10-tke i njena funkcija nece biti toliko bitni....imaš ti danas masu ekipa koji igraju sisteme bez 10-tke....npr. sam Carlo to nije igrao lani sa PSG, jer mu je Pasotre bio i igrao sve drugo sem 10-tke.
Ozil jeste odlican igrac sigurno, ali ima i on svojih mana (kondicija prije svega i taj "blockout" u velikim odlucujucim tekmama kad zna odlutati negdje i nestati na terenu).

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 sep 2013, 22:10

isco je vec sad WC i bice ce strasan igrac ali isto tako je i mesut igracina i umjesto da kazete hvala mu za sve vi ga pljujete.
sveti ukucaj ronalda na yt i svrsi koji put, koliko si ti samo ogranicen

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 03 sep 2013, 22:16

slika

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 03 sep 2013, 22:17

K'o da on zna sta pise tu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 03 sep 2013, 22:17

Sad je red da Perez kupi Messija.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 sep 2013, 22:21

Mou izjavio da je Ozil najbolja 10 na svijetu, i da ga on nikad ne bi prodao. A, onda malo bocnuo izjavom da ce Real igrati preko krila a Modric biti kreativac u sredini.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.