pa kad ti covjek ne moze drukcije recSveti je napisao/la:aj popusti me majke ti, dosadan postaješ. I ne kontam koji vama qrac ljudi da vrijeđate druge forumaše jer imaju drugačije mišljenjeDamian je napisao/la:@sveti ti si krampa, ne ozil. kako da te neko shvati ozbiljno kad pises samo gluposti.![]()
Idi napiši ezilu na slici da mu čestitaš jer je dobar trkač, možda ti lajka komentar pa da možeš bacit drkicu na to
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
ja ti kažem da li si pratio ezila i real prethodne cijele sezone ili samo po (netačnim) statistika sa nerelevantnih facebook stranica i u klasicima i ligi šampiona nekad? Isko je bolji igrač od njega na toj poziciji, zato ga je i bacio karlo da igra na strani gdje mu nije prirodna pozicija. Sada kada je došao Bale, koji je opet bolji igrač od njega jasno je da će sjediti na klupi bez mjesta u početnom sastavu i pobjeg'o, šta je tu smiješno u glupo molim te?
naprijed rejal
Suvise je limitiran da bude bolji od Inieste posteno jedan je Iniesta mozda za 40 godina se pojavi neki ali Isco ne ni pod razno.Che1989 je napisao/la:Zašto Isco ne bih bio bolji od Inieste? Dečko ima potencijal da bude vođa reprezentacije Španije, to pokazuje svojim partijama na terenu
Objektivno i nisam kules.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
vidjet cemo za 2-3 sezone kakav ce bale bitiSveti je napisao/la:ja ti kažem da li si pratio ezila i real prethodne cijele sezone ili samo po (netačnim) statistika sa nerelevantnih facebook stranica i u klasicima i ligi šampiona nekad? Isko je bolji igrač od njega na toj poziciji, zato ga je i bacio karlo da igra na strani gdje mu nije prirodna pozicija. Sada kada je došao Bale, koji je opet bolji igrač od njega jasno je da će sjediti na klupi bez mjesta u početnom sastavu i pobjeg'o, šta je tu smiješno u glupo molim te?
RIP CITY!
vidjet ćemo za dvije tri godine da li ću postati poznati astrofizičar.
naprijed rejal
Limitiran?Mironi je napisao/la:Suvise je limitiran da bude bolji od Inieste posteno jedan je Iniesta mozda za 40 godina se pojavi neki ali Isco ne ni pod razno.Che1989 je napisao/la:Zašto Isco ne bih bio bolji od Inieste? Dečko ima potencijal da bude vođa reprezentacije Španije, to pokazuje svojim partijama na terenu
Po cemu je limitiran?
Ajde samo jedan segment igre koji definise veznjaka navedi a da je u njemu Isco limitiran.
Isco sa 21 je duplo bolji igrac nego sto je Iniesta u tim danima bio.
Da bi napisao za bilo kog igrača da je limitiran moraš to potkrijepiti ili čvrstim dokazima ili imati višegodišnje iskustvo rada sa sportistima bilo kao manager bilo trener,pričati ovako a najbliže klupi biti kao i ja igrajući FM je u najmanju ruku smiješno,poštujem Andersa čak štaviše jedini je culerdes koga bih rado vidio i očekujem da vidim u bijelom dresu ali pisati ovako o Iscu koji je već sad igračina ...Mironi je napisao/la:Suvise je limitiran da bude bolji od Inieste posteno jedan je Iniesta mozda za 40 godina se pojavi neki ali Isco ne ni pod razno.Che1989 je napisao/la:Zašto Isco ne bih bio bolji od Inieste? Dečko ima potencijal da bude vođa reprezentacije Španije, to pokazuje svojim partijama na terenu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Limitirani ste vi koji ne vidite dalje od Inieste i ne znam samo otkud ideja da se priča o njemu na Realovoj temi. Isco je megatalenat čije vrijeme tek dolazi 
Stand your ground and never back down!
[youtube][/youtube]
Limitiran, nego sta
Limitiran, nego sta
Ja mislim da u ovoj sadašnjoj koncepciji Reala kakvu Carlo planira i preferira, da ta 10-tka nece ni trebati.emir18 je napisao/la:Cinjenica je da smo izgubili najbolju 10-tu na svijetu,mogu sam zamislit kako bi slao lopte Bale i Ronaldu sad je sve na Iscu a ima sve predispozicije da postane bolji od Mesuta i vjerovatno da bude najbolja 8-ca spanje ikada.
Po meni, Isco je perfektan za 8-ce i tu ce ga Carlo navjerovatnije i držati....drugaciji je sad Real, nego kakav je bio sa prevodiocem....dolaskom Balea, mnogo toga se mjenja u ekipi, pa i sama formacija.... pozicija 10-tke i njena funkcija nece biti toliko bitni....imaš ti danas masu ekipa koji igraju sisteme bez 10-tke....npr. sam Carlo to nije igrao lani sa PSG, jer mu je Pasotre bio i igrao sve drugo sem 10-tke.
Ozil jeste odlican igrac sigurno, ali ima i on svojih mana (kondicija prije svega i taj "blockout" u velikim odlucujucim tekmama kad zna odlutati negdje i nestati na terenu).
isco je vec sad WC i bice ce strasan igrac ali isto tako je i mesut igracina i umjesto da kazete hvala mu za sve vi ga pljujete.
sveti ukucaj ronalda na yt i svrsi koji put, koliko si ti samo ogranicen
sveti ukucaj ronalda na yt i svrsi koji put, koliko si ti samo ogranicen
- RickBlaine
- Kontakt:
K'o da on zna sta pise tu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Sad je red da Perez kupi Messija.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Consigliere
- Kontakt:
Mou izjavio da je Ozil najbolja 10 na svijetu, i da ga on nikad ne bi prodao. A, onda malo bocnuo izjavom da ce Real igrati preko krila a Modric biti kreativac u sredini.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I po toj izjavi se vidi koliko Mourinho gotivi pirgave, nije ni spomenuo Isca koji, vec sada, jedan od vaznijih igraca.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Isco nije limitiran igrac. Gringo nastavlja lupati evo sad se prebacio na ovaj pdf sa svojim budalastinama.
Da, vec je sad WC igrac, ali ono sto je Emir rekao je da bi mogao postati najbolja 8-ica ikada, je tesko. Pored Inieste, prakticno nemoguce. Znaci ne pricam o usporedbi njih dvojice u ovom trenutku, nego o najboljem Iniesti i najboljem Iscu.
Iniesta je virtuoz i fudbalski genije kakav Isco nikad nece biti. Ne zato sto je los, nego zato sto je Iniesta kao ta 8-ica jednostavno nenadjebiv. To naravno ne umanje kvalitete Isca, ali ne moze se niko porediti sa Iniestom.
I meni je takodjer on jedini igrac Barce koji mi nije mrzak, i jedini od njih kojeg bih volio vidjeti u Realovom dresu. Ma da, naravno, to je nemoguce.
Da, vec je sad WC igrac, ali ono sto je Emir rekao je da bi mogao postati najbolja 8-ica ikada, je tesko. Pored Inieste, prakticno nemoguce. Znaci ne pricam o usporedbi njih dvojice u ovom trenutku, nego o najboljem Iniesti i najboljem Iscu.
Iniesta je virtuoz i fudbalski genije kakav Isco nikad nece biti. Ne zato sto je los, nego zato sto je Iniesta kao ta 8-ica jednostavno nenadjebiv. To naravno ne umanje kvalitete Isca, ali ne moze se niko porediti sa Iniestom.
I meni je takodjer on jedini igrac Barce koji mi nije mrzak, i jedini od njih kojeg bih volio vidjeti u Realovom dresu. Ma da, naravno, to je nemoguce.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma Real je komercijalni klub u kojem su titule nebitne. 20 i nešto plaćenika se skupilo da prodaju što više dresova i zadovolje svog šefa.
Zato titula ni nema.
Zato titula ni nema.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.