Pa da navijači igraju mislim da bi imali isti učinak kao u ovih 5 kola (ako je istina za one priče vezane za utakmicu sa Širokim).
NK Zvijezda Gradačac
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Navijači krivi, dokle ovo ide više.
Krivi što podržavaju svoj klub, a ni iz čeg im prvi iz uprave zabrane odlazak na trening npr. Fudbal se igra radi publike.
Pa da navijači igraju mislim da bi imali isti učinak kao u ovih 5 kola (ako je istina za one priče vezane za utakmicu sa Širokim).
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Potpis.Bosanski zmaj je napisao/la:"skoro okrenuo leđa klubu"- nigdje jos nisam cuo da neko ko daje novac klubu, tom istom klubu okrece ledja.To samo ima u Gradaccu.Ne branim Nurdu, ali osoba koja je u nas grad i na stadion dovela selektora,predsjednika saveza,mladu reprezentaciju,trazi sponzore odnosno donacije za izgradnju stadiona,cija firma oprema restoran,.... i jos dosta toga,... okrece ledja klubu.Bilo je i Nurdinih gresaka, ali to ne znaci da je covjek okrenuo ledja klubu.vatreni je napisao/la:Šta reći na ovu sliku.Da je bilo prije par mjeseci trebali bi svi zvjezdaši biti ponosni.Danas je situacija potpuno drugačija.Ne znam uopste sta nam sada to znači jer je čovjek pa skoro okrenuo leđa klubu.Kao istaknuti sportski radnik je dospio do ovog mjesta,ali istaknuti sportski radnik treba biti i dalje i oprevdano biti na tom mjestu.moranjak je napisao/la:
Mnogi mogu da misle sta hoce o Fadilu i Nurdi, ali da njih dvojice nema danas ne bi imali ovakav stadion,niti bi igrali PL,selektor nikada ne bi privirio Gradaccu,......jednostavno bili bi seoski klub.
da li je netko u mogucnost da nam postavi slike restorana sto se radi ili je vec zavrsen
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
za nas tim igralo par prvotimaca i kadeti.sve u svemu losa predstava.malo me stid bilo al eto svasta cemo mi jos docekati od zvijezde
igrali kurbasic,crnogorac,trejic,vejzovic,adam ,buzov ,music adi colic,zurapovic,muratovic i jos jedan kadet u drugom uslo jos 4 kadeta. bosna nam ocitala lekciju
za nas tim igralo par prvotimaca i kadeti.sve u svemu losa predstava.malo me stid bilo al eto svasta cemo mi jos docekati od zvijezde
igrali kurbasic,crnogorac,trejic,vejzovic,adam ,buzov ,music adi colic,zurapovic,muratovic i jos jedan kadet u drugom uslo jos 4 kadeta. bosna nam ocitala lekciju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
BiberBiber
- Kontakt:
I mionica nas pobijedi na šta smo mi spaliastra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
astra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
Nista neuobičajno,otprilike nabrojani i još nekoliko njih i ne vrijedi vise od druge lige sjever.Mioničani jasno dali doznanja Nurdi kome treba obezbijediti hljeb.astra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
Kup je naš
bosna je jedna od boljih ekipa druge lige sjever vec su par godina zajedno i na momente odlicno igraju.nasa ekipa je igrala isprekidano sto je i logicno jer je bilo par kadeta koji po prvi put igraju za seniore.nema opravdanja jer za 90 minuta nismo dva pasa sastavili.
protiv celika ce biti prekretnica sezone jer uslucaju pobjede idemo rastereceni na gostovanje olimpicu i onda docekujemo mladost dok bi u slucaju kiksa sa celikom moglo svega biti
ja iskreno ne pomisljam na kiks vjerujem da mogu odigrati dobru borbenu utakmicu i pobijediti.tesko vrijeme za nas klub ali valja iz ovoga jaci izaci
protiv celika ce biti prekretnica sezone jer uslucaju pobjede idemo rastereceni na gostovanje olimpicu i onda docekujemo mladost dok bi u slucaju kiksa sa celikom moglo svega biti
ja iskreno ne pomisljam na kiks vjerujem da mogu odigrati dobru borbenu utakmicu i pobijediti.tesko vrijeme za nas klub ali valja iz ovoga jaci izaci
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma nismo mi toliko losi kolko je bosna jaka...BiberBiber je napisao/la:I mionica nas pobijedi na šta smo mi spaliastra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Pa Mionica je bila ravnopravan protivnik prvoj postavi Zvijezde u pripremnoj
.....ljudi sa baustele i sa Arizone dosli i nisu im pripreme ni počele bile.Pa Tojšić i Radnički kako su odigrali 
-
NKZvijezdacom
- Kontakt:
Tolko o tome koliko je Doro stručnjak za klupu, iako je prijateljska utakmica trebao je ici na pobjedu odnosno uvjek se ide na pobjedu pogotovu kad se zna da je veliko rivalstvo oduvjek vladalo izmedju sela i Zvijezde. Oni vole što su nas pobjedili nego da osvoje drugu ligu sjever. Bitno je da je se Mustrafa vratio, jedva čekam utakmicu protiv Čelika da vidim kome je sve zabranjen ulaz.

pa bas nema jos spiska
....kako cujem i meni je zabranjen ulaz.isao sam jucer krcio gore u sumi da mogu sator razapet i gledat tekmu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ulaz zabranjen niko kako znam nije dobio sudsko rješenje, a niko ništa ne pokreće bravo Gradačac, bravo Gradačačni. Eto na šta je naš grad spao da par "seljaka" poljuprivrednika radi šta hoće. Čuj to Mustafa se vratio?
-
BiberBiber
- Kontakt:
Neuništivi Mustafa Peštalićludinjo22 je napisao/la:Ulaz zabranjen niko kako znam nije dobio sudsko rješenje, a niko ništa ne pokreće bravo Gradačac, bravo Gradačačni. Eto na šta je naš grad spao da par "seljaka" poljuprivrednika radi šta hoće. Čuj to Mustafa se vratio?
jesmo ekipa kad je doslo do toga da nas prase nizeligasi, sramota mislim da u ovoj sezoni je sve osim poraza nastimano
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
mustafa je bio na sluzbenom putu i uskoro se ocekuje novo ime u crveno bijeloj svlacionici sad cemo silovat ligu 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bio u subotici nasao nam trenera...astra1922 je napisao/la:mustafa je bio na sluzbenom putu i uskoro se ocekuje novo ime u crveno bijeloj svlacionici sad cemo silovat ligu
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Ja cuo bio u Zagrebu,a zna se koji trener zivi u Zagrebu 
limeni je iz zagreba rodomrasta1922 je napisao/la:Ja cuo bio u Zagrebu,a zna se koji trener zivi u Zagrebu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.