NK Zvijezda Gradačac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 sep 2013, 19:49

Navijači krivi, dokle ovo ide više. :? Krivi što podržavaju svoj klub, a ni iz čeg im prvi iz uprave zabrane odlazak na trening npr. Fudbal se igra radi publike.

Pa da navijači igraju mislim da bi imali isti učinak kao u ovih 5 kola (ako je istina za one priče vezane za utakmicu sa Širokim).
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 03 sep 2013, 19:51

Bosanski zmaj je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
moranjak je napisao/la:slika
Šta reći na ovu sliku.Da je bilo prije par mjeseci trebali bi svi zvjezdaši biti ponosni.Danas je situacija potpuno drugačija.Ne znam uopste sta nam sada to znači jer je čovjek pa skoro okrenuo leđa klubu.Kao istaknuti sportski radnik je dospio do ovog mjesta,ali istaknuti sportski radnik treba biti i dalje i oprevdano biti na tom mjestu.
"skoro okrenuo leđa klubu"- nigdje jos nisam cuo da neko ko daje novac klubu, tom istom klubu okrece ledja.To samo ima u Gradaccu.Ne branim Nurdu, ali osoba koja je u nas grad i na stadion dovela selektora,predsjednika saveza,mladu reprezentaciju,trazi sponzore odnosno donacije za izgradnju stadiona,cija firma oprema restoran,.... i jos dosta toga,... okrece ledja klubu.Bilo je i Nurdinih gresaka, ali to ne znaci da je covjek okrenuo ledja klubu.
Mnogi mogu da misle sta hoce o Fadilu i Nurdi, ali da njih dvojice nema danas ne bi imali ovakav stadion,niti bi igrali PL,selektor nikada ne bi privirio Gradaccu,......jednostavno bili bi seoski klub.
Potpis.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 sep 2013, 21:24

da li je netko u mogucnost da nam postavi slike restorana sto se radi ili je vec zavrsen
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2013, 19:42

danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
za nas tim igralo par prvotimaca i kadeti.sve u svemu losa predstava.malo me stid bilo al eto svasta cemo mi jos docekati od zvijezde

igrali kurbasic,crnogorac,trejic,vejzovic,adam ,buzov ,music adi colic,zurapovic,muratovic i jos jedan kadet u drugom uslo jos 4 kadeta. bosna nam ocitala lekciju ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 04 sep 2013, 20:57

astra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
za nas tim igralo par prvotimaca i kadeti.sve u svemu losa predstava.malo me stid bilo al eto svasta cemo mi jos docekati od zvijezde

igrali kurbasic,crnogorac,trejic,vejzovic,adam ,buzov ,music adi colic,zurapovic,muratovic i jos jedan kadet u drugom uslo jos 4 kadeta. bosna nam ocitala lekciju ;)
I mionica nas pobijedi na šta smo mi spali :mrgreen:

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 sep 2013, 20:57

astra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1

:oops: :oops: :oops: Uredu to što sad forsiraju "našu djecu" ali ovdje je bilo dosta prvotimaca koji po ovome nisu ni za 2 lige sjever. Pa dragi igrači jeli vas stid više, imate li obraza? Da vam kažem da bi mene bilo stid na vašem mjestu. Svi govorite kako su druge ekipe gore i kako ćemo ostat daj Bože al slabo šta ovi naši pokazuju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 sep 2013, 21:01

Nista neuobičajno,otprilike nabrojani i još nekoliko njih i ne vrijedi vise od druge lige sjever.Mioničani jasno dali doznanja Nurdi kome treba obezbijediti hljeb. :?

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 04 sep 2013, 21:04

Kup je naš

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2013, 21:10

bosna je jedna od boljih ekipa druge lige sjever vec su par godina zajedno i na momente odlicno igraju.nasa ekipa je igrala isprekidano sto je i logicno jer je bilo par kadeta koji po prvi put igraju za seniore.nema opravdanja jer za 90 minuta nismo dva pasa sastavili.
protiv celika ce biti prekretnica sezone jer uslucaju pobjede idemo rastereceni na gostovanje olimpicu i onda docekujemo mladost dok bi u slucaju kiksa sa celikom moglo svega biti
ja iskreno ne pomisljam na kiks vjerujem da mogu odigrati dobru borbenu utakmicu i pobijediti.tesko vrijeme za nas klub ali valja iz ovoga jaci izaci

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 04 sep 2013, 21:30

BiberBiber je napisao/la:

I mionica nas pobijedi na šta smo mi spali :mrgreen:
ma nismo mi toliko losi kolko je bosna jaka... :lol: :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 sep 2013, 21:39

Pa Mionica je bila ravnopravan protivnik prvoj postavi Zvijezde u pripremnoj :lol: :lol: :lol:.....ljudi sa baustele i sa Arizone dosli i nisu im pripreme ni počele bile.Pa Tojšić i Radnički kako su odigrali :cry:

NKZvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la NKZvijezdacom » 04 sep 2013, 21:40

Tolko o tome koliko je Doro stručnjak za klupu, iako je prijateljska utakmica trebao je ici na pobjedu odnosno uvjek se ide na pobjedu pogotovu kad se zna da je veliko rivalstvo oduvjek vladalo izmedju sela i Zvijezde. Oni vole što su nas pobjedili nego da osvoje drugu ligu sjever. Bitno je da je se Mustrafa vratio, jedva čekam utakmicu protiv Čelika da vidim kome je sve zabranjen ulaz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2013, 21:45

pa bas nema jos spiska :mrgreen: ....kako cujem i meni je zabranjen ulaz.isao sam jucer krcio gore u sumi da mogu sator razapet i gledat tekmu

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 sep 2013, 21:51

Ulaz zabranjen niko kako znam nije dobio sudsko rješenje, a niko ništa ne pokreće bravo Gradačac, bravo Gradačačni. Eto na šta je naš grad spao da par "seljaka" poljuprivrednika radi šta hoće. Čuj to Mustafa se vratio?

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 04 sep 2013, 21:56

ludinjo22 je napisao/la:Ulaz zabranjen niko kako znam nije dobio sudsko rješenje, a niko ništa ne pokreće bravo Gradačac, bravo Gradačačni. Eto na šta je naš grad spao da par "seljaka" poljuprivrednika radi šta hoće. Čuj to Mustafa se vratio?
Neuništivi Mustafa Peštalić :mrgreen:

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 04 sep 2013, 21:57

jesmo ekipa kad je doslo do toga da nas prase nizeligasi, sramota mislim da u ovoj sezoni je sve osim poraza nastimano
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2013, 22:03

mustafa je bio na sluzbenom putu i uskoro se ocekuje novo ime u crveno bijeloj svlacionici sad cemo silovat ligu :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 04 sep 2013, 22:06

astra1922 je napisao/la:mustafa je bio na sluzbenom putu i uskoro se ocekuje novo ime u crveno bijeloj svlacionici sad cemo silovat ligu :mrgreen:
bio u subotici nasao nam trenera... :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 04 sep 2013, 22:10

Ja cuo bio u Zagrebu,a zna se koji trener zivi u Zagrebu ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2013, 22:12

rasta1922 je napisao/la:Ja cuo bio u Zagrebu,a zna se koji trener zivi u Zagrebu ;)
limeni je iz zagreba rodom

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.