Pa da navijači igraju mislim da bi imali isti učinak kao u ovih 5 kola (ako je istina za one priče vezane za utakmicu sa Širokim).
Potpis.Bosanski zmaj je napisao/la:"skoro okrenuo leđa klubu"- nigdje jos nisam cuo da neko ko daje novac klubu, tom istom klubu okrece ledja.To samo ima u Gradaccu.Ne branim Nurdu, ali osoba koja je u nas grad i na stadion dovela selektora,predsjednika saveza,mladu reprezentaciju,trazi sponzore odnosno donacije za izgradnju stadiona,cija firma oprema restoran,.... i jos dosta toga,... okrece ledja klubu.Bilo je i Nurdinih gresaka, ali to ne znaci da je covjek okrenuo ledja klubu.vatreni je napisao/la:Šta reći na ovu sliku.Da je bilo prije par mjeseci trebali bi svi zvjezdaši biti ponosni.Danas je situacija potpuno drugačija.Ne znam uopste sta nam sada to znači jer je čovjek pa skoro okrenuo leđa klubu.Kao istaknuti sportski radnik je dospio do ovog mjesta,ali istaknuti sportski radnik treba biti i dalje i oprevdano biti na tom mjestu.moranjak je napisao/la:
Mnogi mogu da misle sta hoce o Fadilu i Nurdi, ali da njih dvojice nema danas ne bi imali ovakav stadion,niti bi igrali PL,selektor nikada ne bi privirio Gradaccu,......jednostavno bili bi seoski klub.
I mionica nas pobijedi na šta smo mi spaliastra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
za nas tim igralo par prvotimaca i kadeti.sve u svemu losa predstava.malo me stid bilo al eto svasta cemo mi jos docekati od zvijezde
igrali kurbasic,crnogorac,trejic,vejzovic,adam ,buzov ,music adi colic,zurapovic,muratovic i jos jedan kadet u drugom uslo jos 4 kadeta. bosna nam ocitala lekciju
astra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
za nas tim igralo par prvotimaca i kadeti.sve u svemu losa predstava.malo me stid bilo al eto svasta cemo mi jos docekati od zvijezde
igrali kurbasic,crnogorac,trejic,vejzovic,adam ,buzov ,music adi colic,zurapovic,muratovic i jos jedan kadet u drugom uslo jos 4 kadeta. bosna nam ocitala lekciju
Nista neuobičajno,otprilike nabrojani i još nekoliko njih i ne vrijedi vise od druge lige sjever.Mioničani jasno dali doznanja Nurdi kome treba obezbijediti hljeb.astra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
ma nismo mi toliko losi kolko je bosna jaka...BiberBiber je napisao/la:I mionica nas pobijedi na šta smo mi spaliastra1922 je napisao/la:danas odigrana prijateljska utakmica u mionici .domaca bosna pobijedila 4-1
Neuništivi Mustafa Peštalićludinjo22 je napisao/la:Ulaz zabranjen niko kako znam nije dobio sudsko rješenje, a niko ništa ne pokreće bravo Gradačac, bravo Gradačačni. Eto na šta je naš grad spao da par "seljaka" poljuprivrednika radi šta hoće. Čuj to Mustafa se vratio?
bio u subotici nasao nam trenera...astra1922 je napisao/la:mustafa je bio na sluzbenom putu i uskoro se ocekuje novo ime u crveno bijeloj svlacionici sad cemo silovat ligu
limeni je iz zagreba rodomrasta1922 je napisao/la:Ja cuo bio u Zagrebu,a zna se koji trener zivi u Zagrebu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.