Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 04 sep 2013, 20:35

Jedan dobar dokumentarac za Goonerse:
[youtube][/youtube]

Upravo sam naletio na nešto, što će se vjerovatno najviše Maršalu svidjeti. Oproštajna utakmica Dennisa Bergkampa.
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 sep 2013, 20:39

Rockefeller je napisao/la: Upravo sam naletio na nešto, što će se vjerovatno najviše Maršalu svidjeti. Oproštajna utakmica Dennisa Bergkampa.
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme
E brate moj odgledao sam ovu utakmicu uzivo kad se igrala, plak'o ko kišna godina...a nedavno pregledao opet. :)
Mislim da znam svaki klip o Dennisu Bergkampu napamet. Onaj od gobbsaHD svakako preporučujem svima.
42 minute traje, ali kakve 42 minute :shock:
[youtube][/youtube]

A ovaj o Emiratesu nisam gledao, njega ću pogledat odmah večeras.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 sep 2013, 20:55

nezaboravni Highbury, koliko samo uspomena na taj stadion...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 sep 2013, 21:05

Nakon žaljenja koje je zbog odlaska njemačkog nogometnog reprezentativca Mesut Özila u Arsenal iskazao branič Real Madrida Sergio Ramos, u utorak je navečer Cristiano Ronaldo izrazio ljutnju.
Vijest o senzacionalnom transferu Özila u redove engleskog Arsenala posljednjeg dana prijelaznog roka Portugalac je saznao na okupljanju reprezentacije u Obidosu.

- Odlazak Özila je loša vijest. On je bio igrač koji je najbolje razumio moje kretanje ispred protivničkog gola i uvijek je znao gdje se nalazim. Prilično sam iznenađen i ljut zbog ovakvog poteza kluba - rekao je na večernjem treningu napadač Real Madrida.

A kako i ne bi bio kada je Özil bio najbolji asistent za portugalskog asa u cijeloj njegovoj karijeri! Nijemac je asistirao za 27 Ronaldovih pogodaka, dok je Karim Benzema na drugom mjestu sa tek 17 asistencija, a Ryan Giggs (Manchester United) treći sa 16.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 04 sep 2013, 22:01

Skupina navijača Tottenhama: "Real Madrid je iskoristio naš klub. Nisu postupili po dogovoru. Kupili su od nas 2 vrhunska igrača, a svog ponajboljeg igrača prodaju našem najvećem rivalu. Ovo partnerstvo treba biti prekinuto!"
:cry: Evo suzu sam pustio... :cry: PRAVDA ZA TOTENHEM!!! :lol: :lol:

Medju prva tri strelca ove sezone:
slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 04 sep 2013, 22:09

Joachim Löw on Ozil : "He has a top coach there and, with Lukas Podolski and Per Mertesacker, he has two German colleagues. Arsenal are a strong team who play technically high-quality football."
slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2013, 22:10

Vala bi mogla biti interesanta borba izmedju Liverpoola i Arsenala za ligu prvaka i vjerovatno (ako ne bude nekih velikih ozljeda tipa Ozil-Coutinho,Cazorla-Suarez,Wallcot-Moses) se do zadnjih par kola nece znati putnik u LP a mozda se izbaci i United iz te grupe od 4. ekipe.Jednostavno me niko ne moze razuvjeriti da 6 ekipa ima kvalitetu za lp a da samo odskacu Chelsea i City a neki ludi raspored kao Chelsea,City,Arsenal,Liverpool,Tottenham,United me ne bi iznenadio jer su svi tu negdje.

Vama dajem vece sanse ispred Liverpola zbog toga sto vam je ekipa duze vrijeme na okupu i niste napravili 6-7 transfera.

post scriptum:
Ovaj post nije nikakva provokacija i realno sam rekao ono sto mislim i ako ce neko da replici na njega neka to bude ispod normalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 sep 2013, 22:15

cuj Totenhema, nakon najveceg transfera u historiji nogometa...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 04 sep 2013, 22:23

Kad sam vidio ko je post napisao nije mi se ni dalo čitat, čovječe koje nebuloze ispisane u onom postu. I onaj agger me iznenađuje, al negativno naravno.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 sep 2013, 22:30

Otelo je napisao/la:Vala bi mogla biti interesanta borba izmedju Liverpoola i Arsenala za ligu prvaka i vjerovatno (ako ne bude nekih velikih ozljeda tipa Ozil-Coutinho,Cazorla-Suarez,Wallcot-Moses) se do zadnjih par kola nece znati putnik u LP a mozda se izbaci i United iz te grupe od 4. ekipe.Jednostavno me niko ne moze razuvjeriti da 6 ekipa ima kvalitetu za lp a da samo odskacu Chelsea i City a neki ludi raspored kao Chelsea,City,Arsenal,Liverpool,Tottenham,United me ne bi iznenadio jer su svi tu negdje.

Vama dajem vece sanse ispred Liverpola zbog toga sto vam je ekipa duze vrijeme na okupu i niste napravili 6-7 transfera.

post scriptum:
Ovaj post nije nikakva provokacija i realno sam rekao ono sto mislim i ako ce neko da replici na njega neka to bude ispod normalno.

Oj,Liverpoola.
Uvezali tri pobjede i odmah hvalospjevi o njima.Daj Boze EL da izbore.

Pored Chelsea i Citya,Arsenal nema sta traziti na vrhu tabele.To znaju i svi ovde.
Svaka cast na Ozilu,za mene je to veci transfer od precijenjenog Balea,ali uprava je mnogima zamazala oci Ozilom.
Da biste se ukljucili u borbu za naslov trebali ste barem jednog ozbiljnog stopera dovesti.
Rekao bih i napadaca,ali i Gonzalo Higuain je pored Ozila izgledao dobro,valjda ce i Giroud.
#miasanmia

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 22:32

niko od nas nije spomenuo titulu tako da molim te ne uplići nas u te priče :mrgreen: .

Opet štoper , opet odbrana, e yebat ga više :lol: . Ako šta očajnički ova ekipa treba to je DMF, a i to smo riješili ( :D )
Vođa zna.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2013, 22:33

Nisam rekao da cemo biti tu,mozemo zavrsiti i 6. al prosle godine nas je malo ko nadigrao i ove godine cemo biti jaci i bolji protivnik svima,a ovaj gore raspored sam bubnuo.

Jednostavno na terenu,barem za sad nema neke razlike u igri te kvaliteti iste.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 sep 2013, 22:36

Otelo je napisao/la: Jednostavno na terenu,barem za sad nema neke razlike u igri te kvaliteti iste.
U igri koga i koga? :?

slika
Vidi Ezela, zayebani stav, Mustafa ga napravio alal mu vera, ne mogu ga se nagledat.

Ovaj post o zamazivanju očiju - Ich habe keine kommentar

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 22:37

nadam se češćem zamazivanju očiju na ovaj način, jelde maršale :mrgreen:
Vođa zna.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 04 sep 2013, 22:37

Trenutno je rano govoriti o tome ko ima kakve sanse jer nemamo dobar uvid u snagu svake od ekipa. Jedino mozemo pokusati neke zakljucke izvesti na osnovu raspolozivih rostera. Ja bih licno u takvom slucaju najmanje sanse dao Liverpoolu da upadne u top 4. Tottenham mi je na 5 poziciji.

Ali ova sezona je jako otvorena... ManU nema Fergusona, City također ima novog trenera, Tottenham nije uigran, Chelsea veliki broj mladih igraca...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2013, 22:39

@marsal Uniteda i Liverpoola :mrgreen: U prvih 6 ekipa EPL,jednostavno niko nije nesto ekstra pokazao a i mislio sam samo na prva tri kola.
Sve ekipe su neuigrane manje-vise i ne izgledaju nesto pretjerano ekstra i dominantno.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 22:41

Arsenal je uigran i ima savršen sistem igre molim lijepo. 4 utakmice 4 pobjede sa prelijepo igrom. Prvu utakmicu je sudija uništio što zna i budala i kraj priče.
Vođa zna.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2013, 22:43

nedim1993 je napisao/la:Arsenal je uigran i ima savršen sistem igre molim lijepo. 4 utakmice 4 pobjede sa prelijepo igrom. Prvu utakmicu je sudija uništio što zna i budala i kraj priče.
Uistinu vas sam gledao najmanje,no uvjeren sam da ovo nije vas maksimum (i bez Ozila) i da vam igra moze ici samo prema boljem ako ostanete kompletni.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 sep 2013, 22:43

Otelo je napisao/la:Nisam rekao da cemo biti tu,mozemo zavrsiti i 6. al prosle godine nas je malo ko nadigrao i ove godine cemo biti jaci i bolji protivnik svima,a ovaj gore raspored sam bubnuo.

Jednostavno na terenu,barem za sad nema neke razlike u igri te kvaliteti iste.
Ne znam sto se trudis ? Ne mozes ti nikome objasniti jer ljudi vjerovatno pogledali zadnji put utakmicu Liverpoola kad smo izgubili od Lyona u LP 2:1 i misle da otkad nam je Torres otisao da smo propali . Cast izuzetcima . Na ovoj temi ti je vjerovatno bolje da ne pises svoje misljenje o Liverpoola jer je ovdje svima smijesna mogucnost da LFC zavrsi ispred njih jer oni imaju Girouda u napadu i Ščešnog na golu . Zastrasujuce . Mi nismo nista posebno kad usporedimo nase igrace s' igracima Citya , Chelsea pa i Uniteda . Dobili smo 3 utakmice na srecu i prvi smo na tabeli zahvaljujuci greskama Aggera i naravno sreci , bez primljenog gola to sam zaboravio pridodati sreci . Arsenal ima 3 boda manje , al' pazi , imaju ih zbog toga jer su kvalitetniji . Nemojmo zaboraviti najbolju odbranu lige prosle sezone , dostignuce za 4 mjesto . Nema veze sto je United primio vise golova , bitno je da su oni imali najbolju odbranu i vjerovatno im je to neki dokaz da su ove sezone kvalitetniji i spremniji za titule .

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 sep 2013, 22:45

@Otelo
3 kola su ništa, to bih tvrdio i da je Arsenal dobio sve 3 utakmice po 3:0. Dakle ama baš nikakav pokazatelj ni snage ni ničega, sjećam se one godine kad su Wolvesi ispali da su nakon 3 kola bili prvi, a nakon nekih 7-8 na diobi TOP 4...

Nakon nekih 12-14 kola sve će biti jasnije, zasad se apsolutno ne zna ko je gdje otprilike čak.
nedim1993 je napisao/la:nadam se češćem zamazivanju očiju na ovaj način, jelde maršale :mrgreen:
Kad bi nam svaki rok jednom ovako zamazali oči valjalo bi. :mrgreen:
nerkolfc je napisao/la:[
Ne znam sto se trudis ? Ne mozes ti nikome objasniti jer ljudi vjerovatno pogledali zadnji put utakmicu Liverpoola kad smo izgubili od Lyona u LP 2:1 i misle da otkad nam je Torres otisao da smo propali . Cast izuzetcima . Na ovoj temi ti je vjerovatno bolje da ne pises svoje misljenje o Liverpoola jer je ovdje svima smijesna mogucnost da LFC zavrsi ispred njih jer oni imaju Girouda u napadu i Ščešnog na golu . Zastrasujuce . Mi nismo nista posebno kad usporedimo nase igrace s' igracima Citya , Chelsea pa i Uniteda . Dobili smo 3 utakmice na srecu i prvi smo na tabeli zahvaljujuci greskama Aggera i naravno sreci , bez primljenog gola to sam zaboravio pridodati sreci . Arsenal ima 3 boda manje , al' pazi , imaju ih zbog toga jer su kvalitetniji . Nemojmo zaboraviti najbolju odbranu lige prosle sezone , dostignuce za 4 mjesto . Nema veze sto je United primio vise golova , bitno je da su oni imali najbolju odbranu i vjerovatno im je to neki dokaz da su ove sezone kvalitetniji i spremniji za titule .
Gledao sam Liverpool sve 3 utakmice i ti ako si impresioniran onda vas je vaša ekipa tokom godina zaista navikla na nizak kvalitet nogometa.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []