Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jedan dobar dokumentarac za Goonerse:
[youtube][/youtube]
Upravo sam naletio na nešto, što će se vjerovatno najviše Maršalu svidjeti. Oproštajna utakmica Dennisa Bergkampa.
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme
[youtube][/youtube]
Upravo sam naletio na nešto, što će se vjerovatno najviše Maršalu svidjeti. Oproštajna utakmica Dennisa Bergkampa.
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme
- Marsal
- Kontakt:
E brate moj odgledao sam ovu utakmicu uzivo kad se igrala, plak'o ko kišna godina...a nedavno pregledao opet.Rockefeller je napisao/la: Upravo sam naletio na nešto, što će se vjerovatno najviše Maršalu svidjeti. Oproštajna utakmica Dennisa Bergkampa.
1. poluvrijeme
2. poluvrijeme
Mislim da znam svaki klip o Dennisu Bergkampu napamet. Onaj od gobbsaHD svakako preporučujem svima.
42 minute traje, ali kakve 42 minute
[youtube][/youtube]
A ovaj o Emiratesu nisam gledao, njega ću pogledat odmah večeras.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nezaboravni Highbury, koliko samo uspomena na taj stadion...
Nakon žaljenja koje je zbog odlaska njemačkog nogometnog reprezentativca Mesut Özila u Arsenal iskazao branič Real Madrida Sergio Ramos, u utorak je navečer Cristiano Ronaldo izrazio ljutnju.
Vijest o senzacionalnom transferu Özila u redove engleskog Arsenala posljednjeg dana prijelaznog roka Portugalac je saznao na okupljanju reprezentacije u Obidosu.
- Odlazak Özila je loša vijest. On je bio igrač koji je najbolje razumio moje kretanje ispred protivničkog gola i uvijek je znao gdje se nalazim. Prilično sam iznenađen i ljut zbog ovakvog poteza kluba - rekao je na večernjem treningu napadač Real Madrida.
A kako i ne bi bio kada je Özil bio najbolji asistent za portugalskog asa u cijeloj njegovoj karijeri! Nijemac je asistirao za 27 Ronaldovih pogodaka, dok je Karim Benzema na drugom mjestu sa tek 17 asistencija, a Ryan Giggs (Manchester United) treći sa 16.
Vijest o senzacionalnom transferu Özila u redove engleskog Arsenala posljednjeg dana prijelaznog roka Portugalac je saznao na okupljanju reprezentacije u Obidosu.
- Odlazak Özila je loša vijest. On je bio igrač koji je najbolje razumio moje kretanje ispred protivničkog gola i uvijek je znao gdje se nalazim. Prilično sam iznenađen i ljut zbog ovakvog poteza kluba - rekao je na večernjem treningu napadač Real Madrida.
A kako i ne bi bio kada je Özil bio najbolji asistent za portugalskog asa u cijeloj njegovoj karijeri! Nijemac je asistirao za 27 Ronaldovih pogodaka, dok je Karim Benzema na drugom mjestu sa tek 17 asistencija, a Ryan Giggs (Manchester United) treći sa 16.
Skupina navijača Tottenhama: "Real Madrid je iskoristio naš klub. Nisu postupili po dogovoru. Kupili su od nas 2 vrhunska igrača, a svog ponajboljeg igrača prodaju našem najvećem rivalu. Ovo partnerstvo treba biti prekinuto!"
Medju prva tri strelca ove sezone:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Joachim Löw on Ozil : "He has a top coach there and, with Lukas Podolski and Per Mertesacker, he has two German colleagues. Arsenal are a strong team who play technically high-quality football."

Vala bi mogla biti interesanta borba izmedju Liverpoola i Arsenala za ligu prvaka i vjerovatno (ako ne bude nekih velikih ozljeda tipa Ozil-Coutinho,Cazorla-Suarez,Wallcot-Moses) se do zadnjih par kola nece znati putnik u LP a mozda se izbaci i United iz te grupe od 4. ekipe.Jednostavno me niko ne moze razuvjeriti da 6 ekipa ima kvalitetu za lp a da samo odskacu Chelsea i City a neki ludi raspored kao Chelsea,City,Arsenal,Liverpool,Tottenham,United me ne bi iznenadio jer su svi tu negdje.
Vama dajem vece sanse ispred Liverpola zbog toga sto vam je ekipa duze vrijeme na okupu i niste napravili 6-7 transfera.
post scriptum:
Ovaj post nije nikakva provokacija i realno sam rekao ono sto mislim i ako ce neko da replici na njega neka to bude ispod normalno.
Vama dajem vece sanse ispred Liverpola zbog toga sto vam je ekipa duze vrijeme na okupu i niste napravili 6-7 transfera.
post scriptum:
Ovaj post nije nikakva provokacija i realno sam rekao ono sto mislim i ako ce neko da replici na njega neka to bude ispod normalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
cuj Totenhema, nakon najveceg transfera u historiji nogometa...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kad sam vidio ko je post napisao nije mi se ni dalo čitat, čovječe koje nebuloze ispisane u onom postu. I onaj agger me iznenađuje, al negativno naravno.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Vala bi mogla biti interesanta borba izmedju Liverpoola i Arsenala za ligu prvaka i vjerovatno (ako ne bude nekih velikih ozljeda tipa Ozil-Coutinho,Cazorla-Suarez,Wallcot-Moses) se do zadnjih par kola nece znati putnik u LP a mozda se izbaci i United iz te grupe od 4. ekipe.Jednostavno me niko ne moze razuvjeriti da 6 ekipa ima kvalitetu za lp a da samo odskacu Chelsea i City a neki ludi raspored kao Chelsea,City,Arsenal,Liverpool,Tottenham,United me ne bi iznenadio jer su svi tu negdje.
post scriptum:
Oj,Liverpoola.
Uvezali tri pobjede i odmah hvalospjevi o njima.Daj Boze EL da izbore.
Pored Chelsea i Citya,Arsenal nema sta traziti na vrhu tabele.To znaju i svi ovde.
Svaka cast na Ozilu,za mene je to veci transfer od precijenjenog Balea,ali uprava je mnogima zamazala oci Ozilom.
Da biste se ukljucili u borbu za naslov trebali ste barem jednog ozbiljnog stopera dovesti.
Rekao bih i napadaca,ali i Gonzalo Higuain je pored Ozila izgledao dobro,valjda ce i Giroud.
#miasanmia
niko od nas nije spomenuo titulu tako da molim te ne uplići nas u te priče
.
Opet štoper , opet odbrana, e yebat ga više
. Ako šta očajnički ova ekipa treba to je DMF, a i to smo riješili (
)
Opet štoper , opet odbrana, e yebat ga više
Vođa zna.
Nisam rekao da cemo biti tu,mozemo zavrsiti i 6. al prosle godine nas je malo ko nadigrao i ove godine cemo biti jaci i bolji protivnik svima,a ovaj gore raspored sam bubnuo.
Jednostavno na terenu,barem za sad nema neke razlike u igri te kvaliteti iste.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
U igri koga i koga?Otelo je napisao/la: Jednostavno na terenu,barem za sad nema neke razlike u igri te kvaliteti iste.

Vidi Ezela, zayebani stav, Mustafa ga napravio alal mu vera, ne mogu ga se nagledat.
Ovaj post o zamazivanju očiju - Ich habe keine kommentar
Trenutno je rano govoriti o tome ko ima kakve sanse jer nemamo dobar uvid u snagu svake od ekipa. Jedino mozemo pokusati neke zakljucke izvesti na osnovu raspolozivih rostera. Ja bih licno u takvom slucaju najmanje sanse dao Liverpoolu da upadne u top 4. Tottenham mi je na 5 poziciji.
Ali ova sezona je jako otvorena... ManU nema Fergusona, City također ima novog trenera, Tottenham nije uigran, Chelsea veliki broj mladih igraca...
Ali ova sezona je jako otvorena... ManU nema Fergusona, City također ima novog trenera, Tottenham nije uigran, Chelsea veliki broj mladih igraca...
@marsal Uniteda i Liverpoola
U prvih 6 ekipa EPL,jednostavno niko nije nesto ekstra pokazao a i mislio sam samo na prva tri kola.
Sve ekipe su neuigrane manje-vise i ne izgledaju nesto pretjerano ekstra i dominantno.
Sve ekipe su neuigrane manje-vise i ne izgledaju nesto pretjerano ekstra i dominantno.
Arsenal je uigran i ima savršen sistem igre molim lijepo. 4 utakmice 4 pobjede sa prelijepo igrom. Prvu utakmicu je sudija uništio što zna i budala i kraj priče.
Vođa zna.
Uistinu vas sam gledao najmanje,no uvjeren sam da ovo nije vas maksimum (i bez Ozila) i da vam igra moze ici samo prema boljem ako ostanete kompletni.nedim1993 je napisao/la:Arsenal je uigran i ima savršen sistem igre molim lijepo. 4 utakmice 4 pobjede sa prelijepo igrom. Prvu utakmicu je sudija uništio što zna i budala i kraj priče.
Ne znam sto se trudis ? Ne mozes ti nikome objasniti jer ljudi vjerovatno pogledali zadnji put utakmicu Liverpoola kad smo izgubili od Lyona u LP 2:1 i misle da otkad nam je Torres otisao da smo propali . Cast izuzetcima . Na ovoj temi ti je vjerovatno bolje da ne pises svoje misljenje o Liverpoola jer je ovdje svima smijesna mogucnost da LFC zavrsi ispred njih jer oni imaju Girouda u napadu i Ščešnog na golu . Zastrasujuce . Mi nismo nista posebno kad usporedimo nase igrace s' igracima Citya , Chelsea pa i Uniteda . Dobili smo 3 utakmice na srecu i prvi smo na tabeli zahvaljujuci greskama Aggera i naravno sreci , bez primljenog gola to sam zaboravio pridodati sreci . Arsenal ima 3 boda manje , al' pazi , imaju ih zbog toga jer su kvalitetniji . Nemojmo zaboraviti najbolju odbranu lige prosle sezone , dostignuce za 4 mjesto . Nema veze sto je United primio vise golova , bitno je da su oni imali najbolju odbranu i vjerovatno im je to neki dokaz da su ove sezone kvalitetniji i spremniji za titule .Otelo je napisao/la:Nisam rekao da cemo biti tu,mozemo zavrsiti i 6. al prosle godine nas je malo ko nadigrao i ove godine cemo biti jaci i bolji protivnik svima,a ovaj gore raspored sam bubnuo.
- Marsal
- Kontakt:
@Otelo
3 kola su ništa, to bih tvrdio i da je Arsenal dobio sve 3 utakmice po 3:0. Dakle ama baš nikakav pokazatelj ni snage ni ničega, sjećam se one godine kad su Wolvesi ispali da su nakon 3 kola bili prvi, a nakon nekih 7-8 na diobi TOP 4...
Nakon nekih 12-14 kola sve će biti jasnije, zasad se apsolutno ne zna ko je gdje otprilike čak.

3 kola su ništa, to bih tvrdio i da je Arsenal dobio sve 3 utakmice po 3:0. Dakle ama baš nikakav pokazatelj ni snage ni ničega, sjećam se one godine kad su Wolvesi ispali da su nakon 3 kola bili prvi, a nakon nekih 7-8 na diobi TOP 4...
Nakon nekih 12-14 kola sve će biti jasnije, zasad se apsolutno ne zna ko je gdje otprilike čak.
Kad bi nam svaki rok jednom ovako zamazali oči valjalo bi.nedim1993 je napisao/la:nadam se češćem zamazivanju očiju na ovaj način, jelde maršale
Gledao sam Liverpool sve 3 utakmice i ti ako si impresioniran onda vas je vaša ekipa tokom godina zaista navikla na nizak kvalitet nogometa.nerkolfc je napisao/la:[
Ne znam sto se trudis ? Ne mozes ti nikome objasniti jer ljudi vjerovatno pogledali zadnji put utakmicu Liverpoola kad smo izgubili od Lyona u LP 2:1 i misle da otkad nam je Torres otisao da smo propali . Cast izuzetcima . Na ovoj temi ti je vjerovatno bolje da ne pises svoje misljenje o Liverpoola jer je ovdje svima smijesna mogucnost da LFC zavrsi ispred njih jer oni imaju Girouda u napadu i Ščešnog na golu . Zastrasujuce . Mi nismo nista posebno kad usporedimo nase igrace s' igracima Citya , Chelsea pa i Uniteda . Dobili smo 3 utakmice na srecu i prvi smo na tabeli zahvaljujuci greskama Aggera i naravno sreci , bez primljenog gola to sam zaboravio pridodati sreci . Arsenal ima 3 boda manje , al' pazi , imaju ih zbog toga jer su kvalitetniji . Nemojmo zaboraviti najbolju odbranu lige prosle sezone , dostignuce za 4 mjesto . Nema veze sto je United primio vise golova , bitno je da su oni imali najbolju odbranu i vjerovatno im je to neki dokaz da su ove sezone kvalitetniji i spremniji za titule .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.