EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 sep 2013, 16:56

dubrava je napisao/la:Samo da znate kako Šutalo ima dobru rodicu...uffff 8-)
ma da je sve promašio, ja bi mu oprostio :D
ja sam bio sa njom nedavno u vezi :lol: :lol:

on topic: nadam se pobjedi protiv MACEDONIE
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 sep 2013, 16:58

Sto si bolan toliko nedokazan? Mora li mirza uzeti onoliko suteva? Ko kaze da ne znamo igrati timski, si ti gledao 4/4?ko kaze da niko osim mirze ne zna ubost tricu, jrl to on dao danas i jucer sve trice. Pa nije gordic imao ona polaganja jer je kobe, nego se igrao dobar pick n roll, a to je jedna od osnovnih akcija u kosarci. samo timska igra nam moze pomoci, a u takvoj ce mirza imati sigurno vise prostora nego kad fura joe johnson style
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 sep 2013, 16:58

ne znam kakva su pravila, šta se gleda na kraju, ali eto, nadam se da imamo neke šanse za prolaz .. a čak i da su jako jako male, bilo bi lijepo pobjediti Makedonce :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 16:58

Mirza ubacuje 35 protiv Makedonije. Mark my words! 8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 sep 2013, 16:59

Izgubio sam glas, večeras uz čaj pratim fudbal. :mrgreen:

Bravo momci!!! To je ta igra, to je taj jbni inat! :twisted: :mrgreen:

Tek mi sad dođe da zaplačem kad se sjetim one prve tekme, u pm. :evil:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 sep 2013, 16:59

Mirzu može kritikovati samo onaj ko pojma nema o košarci. Ovaj Mirza i s 50% spremnosti je naš daleko najbolji igrač i jedini igrač koji može igrati u bilo kojoj selekciji na ovom EP. Ja ne mogu Mirzi zamjeriti nijedan šut, pa i one preko 10 metara, jer jedini ima tu moć da pogodi takve šuteve i preokrene tok utakmice na našu stranu. Evidentno je da ga ovo EP ne ide, i da je godina dana grijanja klupe u NBA ostavilo traga. Al' Mirza je Mirza, pa danas je ono zakucavanje uz Nemanjino zakucavanje diglo moral i igračima i publici koja se probudila.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 sep 2013, 16:59

@Nezalaganje,

Ma ja, košarka je timski sport kad su ti saigrači Bryant, Jordan, Magic, Bird, Ewing, Olajuwon, Malone, James, a ne kad igraš sa Šutalom, Mašićem, Kikanovićem, Wrightom, Gordićem, Peršićem, Đedovićem i ostalim. Vjerovatno se tom logikom vode i u Netsima, pa ne dodaju Teletoviću kad je sam (recimo JJ, DW i ostali), jer znaju da on ne može pogađati ono što mogu njih dvojica. Šta mi tad radimo? Ono što radi svako normalan u toj situaciji - nerviramo se jer neko sili, a ima otvorenog igrača na dobroj poziciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 sep 2013, 16:59

Covjek stvarno ne zna sta reci za nas tim,od totalnog amaterizma do genijalne serije.
Ja ne ocekujem nista vise od nasih,jer previse pokazuju nezrelosti I nerezonske kosarke.
Onobstonjenocigledno da nas tim.igra.dobro kad se tim rasiri I kad igra cijela ekipa,kadse pravi prostor za ostale igrace.
Mi smo procitani,jer svaka akcija ide na mirzu ili nihadovo soliranje,mirza ko konj navre,ne zna kad ga udvoje odigrat,navuci igrace I odigrati za cist sut.
Nemam ja nista protiv da mirza suta.iz izgradjenih pozicija,ali on ide na silu,evo cim smo ga iskljucili iz igre proigrali smo.
Ljudi brane mirzu,ostavljaju prostor,mi to ne koristimo.
Zack je ocajan,ne kontam kako.on I svi ne mogu polaganja obicna izvesti,to kod nas scene na polaganjima.
Djedovic I sut katastrofa,pogodio covjek samo sad na kraju u 3 tekme,jedan sut iz vana.
Mirza uzasno sili iz nerezonski pozicija.
Cim smo izbjegli ovu igru,otvorili prostor sutalu I gordi,igrali smo I imali otvorene suteve.gorda pokzao muda.
Skok nam ocajan.
Ne ocekujem nista od nas hvala za ovu pobjedu,I fakat sto kaze avdic mi smo najturbulentnij repka,protiv nas svaki k.u.r.a.c ima srece I pogadja I ono sto ne opuca
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 sep 2013, 17:01

_dreamer_ je napisao/la:Sto si bolan toliko nedokazan? Mora li mirza uzeti onoliko suteva? Ko kaze da ne znamo igrati timski, si ti gledao 4/4?ko kaze da niko osim mirze ne zna ubost tricu, jrl to on dao danas i jucer sve trice. Pa nije gordic imao ona polaganja jer je kobe, nego se igrao dobar pick n roll, a to je jedna od osnovnih akcija u kosarci. samo timska igra nam moze pomoci, a u takvoj ce mirza imati sigurno vise prostora nego kad fura joe johnson style
i ovo ja pričam od početke ali ne, ja nemam pojma..
pogledajte dosadašnje đedovićeve brojke, pogledajte današnje..
današnje rezonske, sigurne, za tim odigrao i pobjeda

a do sad samo ispucavanja i guženje od drugih ekipa
teletovica necu ni spominjat jer se i danas ispucavao..svaka njemu čast ali bilo je situacija di je silovao nevjerojatno
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 06 sep 2013, 17:02

Consigliere je napisao/la:Mirza ubacuje 35 protiv Makedonije. Mark my words! 8-)
Stvarno bi red bio da Tele nekoga unakazi nakon ovih blijedih izdanja.

I daj ima li iko da zna kakve su nam šanse da se provučemo sa dvije pobjede?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 sep 2013, 17:03

Dajte ona zakucavanja nasih da ponovo pogledam. :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 sep 2013, 17:04

po svemu sudeci po misljenju forumasa odlike dobre utakmice kosarkasa, tacnije odlika, je samo i jedno sut :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2013, 17:04

Monolog je napisao/la:@Nezalaganje,

Ma ja, košarka je timski sport kad su ti saigrači Bryant, Jordan, Magic, Bird, Ewing, Olajuwon, Malone, James, a ne kad igraš sa Šutalom, Mašićem, Kikanovićem, Wrightom, Gordićem, Peršićem, Đedovićem i ostalim. Vjerovatno se tom logikom vode i u Netsima, pa ne dodaju Teletoviću kad je sam (recimo JJ, DW i ostali), jer znaju da on ne može pogađati ono što mogu njih dvojica. Šta mi tad radimo? Ono što radi svako normalan u toj situaciji - nerviramo se jer neko sili, a ima otvorenog igrača na dobroj poziciji.
Ne kontas ti mene nikako...Mirza im je pruzio priliku prva dva dana da pokusaju pomoci i imaju neku kontribuciju.Svi znamo kako se to zavrsilo,jer osim trolista on/Djedovic/Kikanovic niko nije mogao 'bazen' da pogodi i to sa otvorenih pozicijia!Danas je ocigledno odlucio da cemo sa njim ili dobiti ili potonuti( i to rade svi veliki igraci) samo sto je nasa sreca bila da se bas danas neko ukaze(Gordic i Sutalo) inace bi potonuli zajedno sa kapetanom.Usput,postavio sam ti pitanje u mom prethodnom postu,pa cu ti ga sada ponoviti.Kad mi das igraca koji konstantno moze pogadjati otvorene suteve i kojeg Mirza u svojoj glavi moze markirati i vjerovati mu,ja cu ga prvi kritikovati zbog forsiranja.Do tada ja u njegovoj glavi,ono sto je i meni.Ja sam najbolji suter i vise je sansi da cu ja pogoditi preko ruke,nego on sam!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 06 sep 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 06 sep 2013, 17:06

slika

Je l' ovo iza Avdić? Kemu sam uočio odmah, ali nisam siguran da li je ovo Edin lijevo od njega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 sep 2013, 17:07

Hahaha Kemooooo dominator :lol: 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 06 sep 2013, 17:08

High je napisao/la:slika

Je l' ovo iza Avdić? Kemu sam uočio odmah, ali nisam siguran da li je ovo Edin lijevo od njega.
ja mislim da jest ono Edin Avdić....na kraju prenosa i on poludio :lol: :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 sep 2013, 17:09

meni se cini kao avdic ali ne bi zivotom garantovao, onako 85% da jest :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 sep 2013, 17:10

LenBias je napisao/la:po svemu sudeci po misljenju forumasa odlike dobre utakmice kosarkasa, tacnije odlika, je samo i jedno sut :lol:
Pa nije bas mala stvar kad imas sut 25% na 25 suteva iz igre. Od kojih je pola bilo isforsirano. Ljudi su znali po Jamesu pljuvat kada je triple double u playoffu imao jer je znao ubiljezit 8,9,10 turnovera. Ili za Kobea kada ima one svoje 4/26 partije i slicno.

I postoji razlika izmedju pljuvanja, te kritike. I to zasluzene.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 sep 2013, 17:11

možemo proći i samo ako pobijedimo makedoniju, i to nisu nam loše šanse za prolaz i tako.
Vođa zna.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 17:12

Da je neko ovakav na klupi...

[youtube][/youtube]

a ovo Teletovicu...

[youtube][/youtube]

Ma, na slici je Avdic... Ko bi drugi bio? :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.