ja sam bio sa njom nedavno u vezidubrava je napisao/la:Samo da znate kako Šutalo ima dobru rodicu...uffff![]()
ma da je sve promašio, ja bi mu oprostio
on topic: nadam se pobjedi protiv MACEDONIE
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
ja sam bio sa njom nedavno u vezidubrava je napisao/la:Samo da znate kako Šutalo ima dobru rodicu...uffff![]()
ma da je sve promašio, ja bi mu oprostio
i ovo ja pričam od početke ali ne, ja nemam pojma.._dreamer_ je napisao/la:Sto si bolan toliko nedokazan? Mora li mirza uzeti onoliko suteva? Ko kaze da ne znamo igrati timski, si ti gledao 4/4?ko kaze da niko osim mirze ne zna ubost tricu, jrl to on dao danas i jucer sve trice. Pa nije gordic imao ona polaganja jer je kobe, nego se igrao dobar pick n roll, a to je jedna od osnovnih akcija u kosarci. samo timska igra nam moze pomoci, a u takvoj ce mirza imati sigurno vise prostora nego kad fura joe johnson style
Stvarno bi red bio da Tele nekoga unakazi nakon ovih blijedih izdanja.Consigliere je napisao/la:Mirza ubacuje 35 protiv Makedonije. Mark my words!
Ne kontas ti mene nikako...Mirza im je pruzio priliku prva dva dana da pokusaju pomoci i imaju neku kontribuciju.Svi znamo kako se to zavrsilo,jer osim trolista on/Djedovic/Kikanovic niko nije mogao 'bazen' da pogodi i to sa otvorenih pozicijia!Danas je ocigledno odlucio da cemo sa njim ili dobiti ili potonuti( i to rade svi veliki igraci) samo sto je nasa sreca bila da se bas danas neko ukaze(Gordic i Sutalo) inace bi potonuli zajedno sa kapetanom.Usput,postavio sam ti pitanje u mom prethodnom postu,pa cu ti ga sada ponoviti.Kad mi das igraca koji konstantno moze pogadjati otvorene suteve i kojeg Mirza u svojoj glavi moze markirati i vjerovati mu,ja cu ga prvi kritikovati zbog forsiranja.Do tada ja u njegovoj glavi,ono sto je i meni.Ja sam najbolji suter i vise je sansi da cu ja pogoditi preko ruke,nego on sam!Monolog je napisao/la:@Nezalaganje,
Ma ja, košarka je timski sport kad su ti saigrači Bryant, Jordan, Magic, Bird, Ewing, Olajuwon, Malone, James, a ne kad igraš sa Šutalom, Mašićem, Kikanovićem, Wrightom, Gordićem, Peršićem, Đedovićem i ostalim. Vjerovatno se tom logikom vode i u Netsima, pa ne dodaju Teletoviću kad je sam (recimo JJ, DW i ostali), jer znaju da on ne može pogađati ono što mogu njih dvojica. Šta mi tad radimo? Ono što radi svako normalan u toj situaciji - nerviramo se jer neko sili, a ima otvorenog igrača na dobroj poziciji.

ja mislim da jest ono Edin Avdić....na kraju prenosa i on poludioHigh je napisao/la:
Je l' ovo iza Avdić? Kemu sam uočio odmah, ali nisam siguran da li je ovo Edin lijevo od njega.
Pa nije bas mala stvar kad imas sut 25% na 25 suteva iz igre. Od kojih je pola bilo isforsirano. Ljudi su znali po Jamesu pljuvat kada je triple double u playoffu imao jer je znao ubiljezit 8,9,10 turnovera. Ili za Kobea kada ima one svoje 4/26 partije i slicno.LenBias je napisao/la:po svemu sudeci po misljenju forumasa odlike dobre utakmice kosarkasa, tacnije odlika, je samo i jedno sut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.