EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Il ce se nac kakav pa nam sutat trice 4/4 il 5/5..
antic, pa ce onda mirzu razapeti za krajMElloo je napisao/la:Il ce se nac kakav pa nam sutat trice 4/4 il 5/5..
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha ne smijem dva radit isto, prvi put je uspijelo a drugi put neceLenBias je napisao/la:Unofficialpage idi u grad za neka dva sata, nemoj da se igras sa zivotom
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne znam, ja mislim da je ipak došlo vrijeme da skinemo skalp tim Makedoncima, svemu mora jednom doći kraj pa tako i njihovim pobjedama, još' na to kad dodamo da Mirza mora odigrati na prvenstvu jednu vrhunsku utakmicu sa šutem za tri poena preko 50%, danas pobjeda moj konačan odg.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jači smo mi od njih, ali jača je bila i Srbija zar ne? ljudi ne da iigraju odbranu već sprovode ulično nasilje, a to im je dozvoljeno od trule FIBA da im se iskupe za krađu protiv CG i Litvanije... danas treba na tucu uzvratiti tucom... nekako iznuditi lične antića i boa, a u napadu biti pametan.... i što se tiče odbrane ja predlazem zonu 2-1-2 sa sinanovicem u sredinilegenda reala je napisao/la:Ma ne znam, ja mislim da je ipak došlo vrijeme da skinemo skalp tim Makedoncima, svemu mora jednom doći kraj pa tako i njihovim pobjedama, još' na to kad dodamo da Mirza mora odigrati na prvenstvu jednu vrhunsku utakmicu sa šutem za tri poena preko 50%, danas pobjeda moj konačan odg.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Biće tijesno, a ne treba uopšte sumnjati u to da će sudije navlačiti. Mirza se mora malo kontrolisati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nama nekada fali baš te mudrosti u igri da iznudimo više ličnih protivnika. Nadam se da će te pameti, mudrosti i strpljivosti po tom pitanju danas biti.
A tu nam je na klupi mangupčina Aco kojeg ipak sudije poštuju i koji je u stanju na njih i pritisak izvršit i to mora raditi pametno danas. Znači ne smije pretjerat ko u kvalifikacijama nekad, pa dobije tehničku. Ali u granicama, do određene mjere žustro stalno vršit pritisak na sudije. Onda se nadat da se i tu stvari okrenu u našu korist.
A tu nam je na klupi mangupčina Aco kojeg ipak sudije poštuju i koji je u stanju na njih i pritisak izvršit i to mora raditi pametno danas. Znači ne smije pretjerat ko u kvalifikacijama nekad, pa dobije tehničku. Ali u granicama, do određene mjere žustro stalno vršit pritisak na sudije. Onda se nadat da se i tu stvari okrenu u našu korist.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vrijeme je da mlatnemo i te Makedonce, vjerujem ovim momcima da su spremni i da ce dati svoj maksimum. Jedva cekam tekmu, sretno kosarkasima. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ukoliko se ne zaustavi Bo i Pero, šanse su minimalne,ukoliko Mirza konačno odigra kako može, šuterski prvenstveno, BiH ima šansu za pobjedu...
- Consigliere
- Kontakt:
Treba nam luda suterska utakmica Mirze i jos jednog igraca, plus dobra odbrana svih 40 minuta. Sve ostalo je poraz
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Uh, nikad početi. Nadam se dobroj utakmici i da napokon odigramo jednu utakmicu kako treba. Mirza još nije imao dobar šuterski dan (kao protiv Grče na pripremama) ili Zack (imao je jako puno dobrih utakmica na pripremama, ali šta se dešava na prvenstvu, ne znam). I ostali da se uključe 8kao Gordić i Šutalo protiv crne Gore) uz već konstantno dobrog Đedovića...da se bar nadam toj utakmici protiv litvanije, iako svi znamo da nemamo tu puno šansi, ali ljudski se nadati 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Aco je govorio da ima neku ideju kako zaustaviti njihovog opasnog pleja, vidjet ćemo na šta će to ličiti. Samo da ne damo Antiću i Gečevskom previše prostora, ovaj drugi me svojom pojavom nervirao uvijek. Odvratan mi je košarkaš, ali baš odvratan. Još od Goodyear league. Treba nam što više razigranih igrača, pogotovo taj Teletović. Očekujem i da se Zeko iskupi za ova tri loša nastupa na ovom Prvenstvu i da se konačno ''digne''.
P. S. Bojim se ovih najava u kojima govore da će dati sve od sebe i da moramo pobijediti, uvijek bude kontra. Ne leži nam pritisak nikako.
P. S. Bojim se ovih najava u kojima govore da će dati sve od sebe i da moramo pobijediti, uvijek bude kontra. Ne leži nam pritisak nikako.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Praviće nam velike probleme pod košem, upamtite šta sam rekao.
Wright bi se mogao napaliti zbog McCalebba.
Jedina nada je da možemo ući u šutersko raspoloženje, da Teletović pogađa sve što stigne, tako da damo više koševa nego oni.
Wright bi se mogao napaliti zbog McCalebba.
Jedina nada je da možemo ući u šutersko raspoloženje, da Teletović pogađa sve što stigne, tako da damo više koševa nego oni.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nesto kontam. Mi dobijem Makedniju, Srb Latviju a CG Litvu. Onda sutra ocekivat da Srbi dobiju CG, Makedonci Latviju a mi i Litva se borimo za prolaz 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
mozel link za utakmicu hvala !!!
ti jos nisi otis'o u gradUnofficialpage je napisao/la:Nesto kontam. Mi dobijem Makedniju, Srb Latviju a CG Litvu. Onda sutra ocekivat da Srbi dobiju CG, Makedonci Latviju a mi i Litva se borimo za prolaz
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Daj da mi ovo dobijemo danas. Lako je poslije pravit kalkulacije.....Unofficialpage je napisao/la:Nesto kontam. Mi dobijem Makedniju, Srb Latviju a CG Litvu. Onda sutra ocekivat da Srbi dobiju CG, Makedonci Latviju a mi i Litva se borimo za prolaz
A bitno je danas da dobijemo, pa makar i ne prošli (iako naravno želim svakako da prođemo i da se sve za to učini).
Ovo govorim, jer ne želim da nam Makedonci nabiju kompleks. Ne želim da podlegnemo, pa da se priča kako su oni jači i sila u odnosu na nas, a to nisu......I super bi bilo da pobijedimo još jednu reprezentaciju s postora bivše Jugoslavije (Crnu Goru dobili, od Srbije izgubili). I to mi je nekako bitno, iako je prolaz opet najbitniji.
Ma danas je pobjeda u svakom pogledu bitna i nekako sve bi drugačije bilo. Danas ako bi pobijedili, na kraju ne možemo nikako biti luzeri, pa šta god da bude.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Prvu tekmu pasalic, drugu tekmu gordic, sad je vrijeme na zeku
NADAM SE !
NADAM SE !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo bi Wrightu trebala biti zadnja prilika. Ili odigraj jednu postenu utakmicu dok je jos potrebno, il se goni u qurac iz repke. Ovo sto je u ove tri utakmice pruzio je sramotno.
Slazem se..Hvala mu za kvale,ali EP je dosad odigrao kriminalno..Ako i danas podbaci onda mu se treba zahvaliti i potraziti drugog Amera..Donnie Darko je napisao/la:Ovo bi Wrightu trebala biti zadnja prilika. Ili odigraj jednu postenu utakmicu dok je jos potrebno, il se goni u qurac iz repke. Ovo sto je u ove tri utakmice pruzio je sramotno.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.