EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

MElloo
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la MElloo » 08 sep 2013, 11:57

Il ce se nac kakav pa nam sutat trice 4/4 il 5/5..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 12:00

MElloo je napisao/la:Il ce se nac kakav pa nam sutat trice 4/4 il 5/5..
antic, pa ce onda mirzu razapeti za kraj :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2013, 12:07

LenBias je napisao/la:Unofficialpage idi u grad za neka dva sata, nemoj da se igras sa zivotom :mrgreen:
Hahahaha ne smijem dva radit isto, prvi put je uspijelo a drugi put nece :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 sep 2013, 12:12

Ma ne znam, ja mislim da je ipak došlo vrijeme da skinemo skalp tim Makedoncima, svemu mora jednom doći kraj pa tako i njihovim pobjedama, još' na to kad dodamo da Mirza mora odigrati na prvenstvu jednu vrhunsku utakmicu sa šutem za tri poena preko 50%, danas pobjeda moj konačan odg.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 sep 2013, 12:29

legenda reala je napisao/la:Ma ne znam, ja mislim da je ipak došlo vrijeme da skinemo skalp tim Makedoncima, svemu mora jednom doći kraj pa tako i njihovim pobjedama, još' na to kad dodamo da Mirza mora odigrati na prvenstvu jednu vrhunsku utakmicu sa šutem za tri poena preko 50%, danas pobjeda moj konačan odg.
Jači smo mi od njih, ali jača je bila i Srbija zar ne? ljudi ne da iigraju odbranu već sprovode ulično nasilje, a to im je dozvoljeno od trule FIBA da im se iskupe za krađu protiv CG i Litvanije... danas treba na tucu uzvratiti tucom... nekako iznuditi lične antića i boa, a u napadu biti pametan.... i što se tiče odbrane ja predlazem zonu 2-1-2 sa sinanovicem u sredini
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 sep 2013, 12:42

Biće tijesno, a ne treba uopšte sumnjati u to da će sudije navlačiti. Mirza se mora malo kontrolisati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 sep 2013, 12:43

Nama nekada fali baš te mudrosti u igri da iznudimo više ličnih protivnika. Nadam se da će te pameti, mudrosti i strpljivosti po tom pitanju danas biti.
A tu nam je na klupi mangupčina Aco kojeg ipak sudije poštuju i koji je u stanju na njih i pritisak izvršit i to mora raditi pametno danas. Znači ne smije pretjerat ko u kvalifikacijama nekad, pa dobije tehničku. Ali u granicama, do određene mjere žustro stalno vršit pritisak na sudije. Onda se nadat da se i tu stvari okrenu u našu korist.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2013, 12:49

Vrijeme je da mlatnemo i te Makedonce, vjerujem ovim momcima da su spremni i da ce dati svoj maksimum. Jedva cekam tekmu, sretno kosarkasima. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 08 sep 2013, 13:12

ukoliko se ne zaustavi Bo i Pero, šanse su minimalne,ukoliko Mirza konačno odigra kako može, šuterski prvenstveno, BiH ima šansu za pobjedu...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 13:15

Treba nam luda suterska utakmica Mirze i jos jednog igraca, plus dobra odbrana svih 40 minuta. Sve ostalo je poraz
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 sep 2013, 13:18

Uh, nikad početi. Nadam se dobroj utakmici i da napokon odigramo jednu utakmicu kako treba. Mirza još nije imao dobar šuterski dan (kao protiv Grče na pripremama) ili Zack (imao je jako puno dobrih utakmica na pripremama, ali šta se dešava na prvenstvu, ne znam). I ostali da se uključe 8kao Gordić i Šutalo protiv crne Gore) uz već konstantno dobrog Đedovića...da se bar nadam toj utakmici protiv litvanije, iako svi znamo da nemamo tu puno šansi, ali ljudski se nadati :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

High

Post Postao/la High » 08 sep 2013, 13:36

Aco je govorio da ima neku ideju kako zaustaviti njihovog opasnog pleja, vidjet ćemo na šta će to ličiti. Samo da ne damo Antiću i Gečevskom previše prostora, ovaj drugi me svojom pojavom nervirao uvijek. Odvratan mi je košarkaš, ali baš odvratan. Još od Goodyear league. Treba nam što više razigranih igrača, pogotovo taj Teletović. Očekujem i da se Zeko iskupi za ova tri loša nastupa na ovom Prvenstvu i da se konačno ''digne''.

P. S. Bojim se ovih najava u kojima govore da će dati sve od sebe i da moramo pobijediti, uvijek bude kontra. Ne leži nam pritisak nikako.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 sep 2013, 13:45

Praviće nam velike probleme pod košem, upamtite šta sam rekao.

Wright bi se mogao napaliti zbog McCalebba. :mrgreen:

Jedina nada je da možemo ući u šutersko raspoloženje, da Teletović pogađa sve što stigne, tako da damo više koševa nego oni.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2013, 13:56

Nesto kontam. Mi dobijem Makedniju, Srb Latviju a CG Litvu. Onda sutra ocekivat da Srbi dobiju CG, Makedonci Latviju a mi i Litva se borimo za prolaz :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 08 sep 2013, 13:59

mozel link za utakmicu hvala !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 sep 2013, 13:59

Unofficialpage je napisao/la:Nesto kontam. Mi dobijem Makedniju, Srb Latviju a CG Litvu. Onda sutra ocekivat da Srbi dobiju CG, Makedonci Latviju a mi i Litva se borimo za prolaz :mrgreen:
ti jos nisi otis'o u grad :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 sep 2013, 14:01

Unofficialpage je napisao/la:Nesto kontam. Mi dobijem Makedniju, Srb Latviju a CG Litvu. Onda sutra ocekivat da Srbi dobiju CG, Makedonci Latviju a mi i Litva se borimo za prolaz :mrgreen:
Daj da mi ovo dobijemo danas. Lako je poslije pravit kalkulacije..... :)

A bitno je danas da dobijemo, pa makar i ne prošli (iako naravno želim svakako da prođemo i da se sve za to učini).
Ovo govorim, jer ne želim da nam Makedonci nabiju kompleks. Ne želim da podlegnemo, pa da se priča kako su oni jači i sila u odnosu na nas, a to nisu......I super bi bilo da pobijedimo još jednu reprezentaciju s postora bivše Jugoslavije (Crnu Goru dobili, od Srbije izgubili). I to mi je nekako bitno, iako je prolaz opet najbitniji.
Ma danas je pobjeda u svakom pogledu bitna i nekako sve bi drugačije bilo. Danas ako bi pobijedili, na kraju ne možemo nikako biti luzeri, pa šta god da bude. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 08 sep 2013, 14:05

Prvu tekmu pasalic, drugu tekmu gordic, sad je vrijeme na zeku :)

NADAM SE !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2013, 14:12

Ovo bi Wrightu trebala biti zadnja prilika. Ili odigraj jednu postenu utakmicu dok je jos potrebno, il se goni u qurac iz repke. Ovo sto je u ove tri utakmice pruzio je sramotno.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2013, 14:16

Donnie Darko je napisao/la:Ovo bi Wrightu trebala biti zadnja prilika. Ili odigraj jednu postenu utakmicu dok je jos potrebno, il se goni u qurac iz repke. Ovo sto je u ove tri utakmice pruzio je sramotno.
Slazem se..Hvala mu za kvale,ali EP je dosad odigrao kriminalno..Ako i danas podbaci onda mu se treba zahvaliti i potraziti drugog Amera..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []