Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la badblueboylivno » 08 sep 2013, 13:44

Meni je grb odličan, pravo osvježenje u moru istih grbova. Ili ti misliš da mora imati šahovnicu i pleter? :D

Danas je vrijeme za prvu pobjedu Kamešnice, očekujem 4-5 komada u mreži Brotnja.
Hayley <3

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 08 sep 2013, 14:31

Turbina opet do bodova bez kapi znoja .. ovaj put Posusje nije doslo na utakmicu .. ako se ovako nastavi Turbina ce u Federaciju bez borbe hahah :P

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 08 sep 2013, 18:07

Stolac-Sloga Uskoplje 3-0
I ovo lagano danas,idemo dalje!!!Publika se vratila na tribine,to se trazilo.

bajdo17
Kontakt:

Post Postao/la bajdo17 » 08 sep 2013, 18:45

Visici - Grude 2-0 lagano samouvjereno bez vecih problema

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 08 sep 2013, 18:52

Podhum , stadion: Bilo poljeGledatelja 60, Sudac: Romeo Primorac (Ljubuški)

Strijelci: 0:1 Bevanda (24), 0:2 Šarac (70), 1:2 Marko Omazić (74),
2:2 Branimir Velić (80),

Žuti karton: I.Vukadin, Brešić (Kamešnica), Gagro, Šarac (Brotnjo),
Crveni kartoni:

Igrač utakmice: Ivica Madžar (Kamešnica).

KAMEŠNICA: Madžar 7, P.Vukadin 6, N.Pavić 6,5 M.Perković 6
(od.46. Martin Omazić 6),I.Vukadin 5,5, (od 70, N.Velić 5,5) Brešić 5,5, Brčić 5,5, Marko Omazić 6,5, Hozo 5 (od 70. E.Velagić 5), L.Pervan 5,5, B.Velić 6,
Trener : Zlatko Čondić-Zlajo

HNK BROTNJO (Čitluk) : Barać 5, Gagro 6, (od 71. Sušac -) Pavlović 6, Lukić 5,5, Brajković 5, V.Soldo 6, Bevanda 6,5, Šarac 7, Sušić -, (od 16. Vučić 6), Ostojić 5,5, (od 86. Zovko -), D.Soldo 6,
Trener: Tihomir Miloš
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 08 sep 2013, 20:26

Kupres- Klis 0:1 (Cilic 90+ min)

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 08 sep 2013, 22:12

Potvrđuju se glasine da će i Posušje možda odustati od natjecanja, uz Lokomotivu i gotovo sigurnu Ramu. A u kontekstu odustajanja spominje se i Kupres. Apsolutni raspad natjecanja ove sezone, svi problemi su izašli na vidjelo, a ustvari odavno se zna da se liga igra radi sudaca, odnosno da isti mogu dobro zaraditi. Svaki klub ima troška preko 10.000 maraka samo na suđenje, plus kotizacija, pa ispada da klubovi u ovoj ligi postoje samo da financiraju savez (koji ne radi svoj posao) i njihove zaposlenike, suce i delegate.

Za slijedeći tjedan dogovoren je sastanak predstavnika klubova na kojem bi trebali riješiti neka pitanja o smislu ovog cirkusa od lige.
www.facebook.com/hnkvisici

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 sep 2013, 23:21

Istupite iz lige, igrajte samo za sebe. Ja bih to uradio odmah.

Ovo natjecanje, kao i većina u BiH, nema nikakvog smisla. Tragedija je da se liga ovako osipa i da klubovi propadaju. U našoj županijskoj ligi prije tri godine bilo 10 klubova, danas startala četiri. :(

Kamešnica me razočarala. Očekivao sam uvjerljiv trijumf nad Brotnjom, a ne spašavanje boda. :roll:
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 09 sep 2013, 00:50

badblueboylivno je napisao/la:Istupite iz lige, igrajte samo za sebe. Ja bih to uradio odmah.

Ovo natjecanje, kao i većina u BiH, nema nikakvog smisla. Tragedija je da se liga ovako osipa i da klubovi propadaju. U našoj županijskoj ligi prije tri godine bilo 10 klubova, danas startala četiri. :(

Kamešnica me razočarala. Očekivao sam uvjerljiv trijumf nad Brotnjom, a ne spašavanje boda. :roll:
Brotnjo je imalo 4 prilike jedan na jedan s golmanom tako da je Kamešnica dobro i prošla a do boda su došli greškama golmana Brotnja ;).

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 09 sep 2013, 01:24

Grdan je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Istupite iz lige, igrajte samo za sebe. Ja bih to uradio odmah.

Brotnjo je imalo 4 prilike jedan na jedan s golmanom tako da je Kamešnica dobro i prošla a do boda su došli greškama golmana Brotnja ;).
Mora da su plaću dobili. :twisted:
Nadam se da ćemo nastavit igrat dobro,tko zna,možda budemo prvi na kraju. :D (vječni optimist)

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 09 sep 2013, 01:52

Aragorn98 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:

Mora da su plaću dobili. :twisted:

Nadam se da ćemo nastavit igrat dobro,tko zna,možda budemo prvi na kraju. :D (vječni optimist)
Ma brajo i ja sam vječni optimista evo već 8 god vjerujem da cemo u ligu,ali svaki put se zajebem :lol:
Šalu na stranu dobri su danas bili, vjerovatno su place legle, sad treba dobiti sljedeceg protivnika na Barama. Ps.Sa kim uopce igramo 5 koli :mrgreen:
1950 <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 sep 2013, 12:12

Grdan je napisao/la:

Upoznat sam sa svim.

Greška pisca onog teksta, kroničara kluba - Kamešnica je pobijedila Brotnjo 1-0 na domaćem terenu i učinila uslugu Troglavu za plasman u Prvu ligu. :D
Hayley <3

BEBEK
Kontakt:

Post Postao/la BEBEK » 09 sep 2013, 12:54

badblueboylivno je napisao/la:Meni je grb odličan, pravo osvježenje u moru istih grbova. Ili ti misliš da mora imati šahovnicu i pleter? :D
Ne triba šahovnica i pleter, al sa grbom im se šprda cili Ljubuški. Ili mi Ljubušaci nismo umjetničke duše pa ne znamo šta valja? :roll:
Evo im ovaj moj i imat će najjj grb. :mrgreen:

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 09 sep 2013, 13:44

hnkvisici je napisao/la:Potvrđuju se glasine da će i Posušje možda odustati od natjecanja, uz Lokomotivu i gotovo sigurnu Ramu. A u kontekstu odustajanja spominje se i Kupres. Apsolutni raspad natjecanja ove sezone, svi problemi su izašli na vidjelo, a ustvari odavno se zna da se liga igra radi sudaca, odnosno da isti mogu dobro zaraditi. Svaki klub ima troška preko 10.000 maraka samo na suđenje, plus kotizacija, pa ispada da klubovi u ovoj ligi postoje samo da financiraju savez (koji ne radi svoj posao) i njihove zaposlenike, suce i delegate.

Za slijedeći tjedan dogovoren je sastanak predstavnika klubova na kojem bi trebali riješiti neka pitanja o smislu ovog cirkusa od lige.
Ove činjenice su odavno već poznate svima onima koji i ole su u sportu:Sve lige igraju se radi saveza,sudija,delegata .Veliki su nameti na klubove i treba nahraniti Savez kojem nikad nije dosta.To se pokazuje ove godine .Prvo niko iz nižih liga ne želi da se takmiči u većem rangu,a sada se i ligaši pomalo osipaju.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 09 sep 2013, 13:47

torcida medugorje je napisao/la:
Ma brajo i ja sam vječni optimista evo već 8 god vjerujem da cemo u ligu,ali svaki put se zajebem :lol:
Šalu na stranu dobri su danas bili, vjerovatno su place legle, sad treba dobiti sljedeceg protivnika na Barama. Ps.Sa kim uopce igramo 5 koli :mrgreen:
Kupres,Sloga Ljubuški,Iskra i Klis su sljedeći protivnici a i uprava će doći do 7-8 kola i onda teško da će itko dobiti Brotnjo kad plaće budu redovne :D.

nksator
Kontakt:

Post Postao/la nksator » 09 sep 2013, 14:31

Ajde bar će se u županijskim ligama povećati broj klubova! :lol: :lol: :lol:

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 09 sep 2013, 16:10

Grdan je napisao/la:
Kupres,Sloga Ljubuški,Iskra i Klis su sljedeći protivnici a i uprava će doći do 7-8 kola i onda teško da će itko dobiti Brotnjo kad plaće budu redovne :D.
Pa kakvi to smećari igraju u tom Brotnju kad navodno gube jer nisu dobili plaće, pa šta bi trebali mi u ostalim klubovima, ne igrati nikako? U 9 od 10 klubova u ovoj ligi uopće nema plaća, momci igraju iz gušta, iz ljubavi, ovo je čisti amaterizam, ne znam tko si umišlja da u ovoj ligi uopće zaslužuje plaću. Da išta vrijedi niti bi igrao ovu ligu, a ne glumiti zvijezdicu i igrati preko one stvari jer nije plaćen. Sramota.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 09 sep 2013, 16:52

Da igraju iz ljubavi prema klubu ne bi bili u ovoj ligi ovoliko dugo . ;)

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 09 sep 2013, 16:55

Grdan je napisao/la:Da igraju iz ljubavi prema klubu ne bi bili u ovoj ligi ovoliko dugo . ;)
Sve bi ja to potjerao.

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 09 sep 2013, 18:33

hnkvisici je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Da igraju iz ljubavi prema klubu ne bi bili u ovoj ligi ovoliko dugo . ;)
Sve bi ja to potjerao.
Ma ne pustaju oni nikom eto vi ste 1 kolo jednostavno bili bolji i pobjedili ste, ali momke treba shvatiti jer ako im uprava nije u stanju svaki mjesec bar gorivo pokriti ,dat im 200-300 maraka, jer ima njih par sto su iz Mostara i treba doci na trenige i na utakmice. Svi ovi sto igraju , igraju zato sto vole nogomet i Brotnjo, samo se nadam kad dode nova uprava da ce to krenuti nabolje i da ce im place redovite biti jer su to zasluzili
1950 <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.