BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

tuzlak1987
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2013, 23:35

mi samo ovako i znamo... :mrgreen:

imamo tu specificnu muziku i forsiramo je kad se popije volili je ili ne. ja slusam sve, ali kad balkanac popije onda uz ovo leti...a da nije dobra promocija nije

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 09 sep 2013, 23:37

Da malo prekinem raspravu o narodnjacima :D
Kako vam se čini ovakav sastav reprezentacije s obzirom da je Mujdža ozlijeđen, Vidi se da najviše nedostaju bekovi. lijevo može Lulić umjesto da igra lijevog veznog, a desno nema ni jedan pošten igrač :x
Misimović po meni više nije za prve momčadi, a Rahimić, bez obzira koliki borac bio, ipak ima 37 godina i ne igra u klubu.
slika

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 09 sep 2013, 23:42

Ne razumijem šta želite postići s tim guranjem Hajrovića u prvih jedanaest? Možda nekad kasnije, ali sada ne.

Već smo probali sam mijenjanjem formule koja dobija i evo šta smo dobili. ;) Onaj sastav s kojim smo odigrali kvalifikacije do sad, on nek' igra i od sad i mirna Bpsna. ;)

Nikakvi Hajrovići i ostali. Bar ne od prve minute.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 sep 2013, 23:43

Suvisno je pisati o sastavu kad je Pape rekao da izlazi isti sastav kao u Zenici osim Vrsajevica umjesto kojeg ce igrati Mujzda.

Miske ne zasluzuje trenutno da igra u prvom sastavu, ali godinama nas je zaduzio i previse i sasvim sigurno ima dosta kredita kod Papeta tako da se samo mozemo nadati nekom njegovom magicnom potezu.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 09 sep 2013, 23:43

S obzirom kako nas je Slovačka nadigrala u prvom meču bilo bi samoubistvo krenuti sa 2 napadača,pogotovo jer idemo u goste,a oni su nabrijani,mislim da bi trebali svoju priliku trazit iz kontra napada,jer ce oni sigurno vise napadat nego mi .Evo moje formacije
Begovic
Mujdža-----Bičakčić-----Spahić-----Salihović
--------Medunjanin---Zahirović--------
Ibišević------Pjanić-------Lulić
-------------Džeko------------
Mislim da bi trebalo stavit Ibiševica na desno krilo iako mu to nije prirodna pozicija,al opet bolje ce nam doci nego Hajrovic na toj poziciji,koji se tek treba uklopit u ovu reprezentaciju,jer ako ne Daj Bože primimo gol,onda se moze transformisat u 4-4-2.
Opet tesko da ce Miske ostat na klupi,al ako dobije priliku,onda izbacit Medunjanina,Pjanica povuci,a Misketa stavit na njegovo mjesto.
Sretno zmajevi !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 sep 2013, 23:46

Dzaba vam polemike o taktici i sastavu kad cemo sutra ovako nastupiti:

Begovic - Mujdza, Spahic, Bicakcic, Salihovic - Medunjanin (Rahimic), Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 09 sep 2013, 23:49

Zanimljiva stvar je da je najgori mogući ishod za nas sutra nerješeno.Onda Slovaci odustaju i sve je gotovo i sve se zna.Mođe li Grčka sutra kiksati-možda...

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 09 sep 2013, 23:50

Nemojte nametati tog Hajrovića pičića, na tim svojim grafikonima....kad znate da od toga nema ništa.
Džeko silni i Vedo mudri - ce nam biti napadacki tandem

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 09 sep 2013, 23:51

Goalgetter je napisao/la:Dzaba vam polemike o taktici i sastavu kad cemo sutra ovako nastupiti:

Begovic - Mujdza, Spahic, Bicakcic, Salihovic - Medunjanin (Rahimic), Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.
upravu si,prije rahima nego medo po meni,pre pre ofanzivna formacija

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 sep 2013, 23:55

ako dođe do toga da se 'žrtvuje' jedan veznjak, ja bih radije žrtvovao Seju, nego Hareta .. Hare je izrastao u jako pametnog igrača kad je repka u pitanju, jako dobro igra, dobar je bio i u petak

uostalom, Sejo se ne može snaći u sredini terena, on mora igrati uz liniju, a nama treba igrač u sredini gdje se bolje snalazi Hare
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 09 sep 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 09 sep 2013, 23:56

georgiev je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Dzaba vam polemike o taktici i sastavu kad cemo sutra ovako nastupiti:

da Rahimić cuva Hamšika i slicne ? i da im on presjeca napade,ma to je samoubistvo,al sve je do selektora.

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 09 sep 2013, 23:57

ronweasley je napisao/la:Ne razumijem šta želite postići s tim guranjem Hajrovića u prvih jedanaest? Možda nekad kasnije, ali sada ne.

Već smo probali sam mijenjanjem formule koja dobija i evo šta smo dobili. ;) Onaj sastav s kojim smo odigrali kvalifikacije do sad, on nek' igra i od sad i mirna Bpsna. ;)

Pa eto onda najbolje da ovih pocetnih jedanaest koji su igrali do sada ove kvalifikacije igraju i iducih 10-15 kvalifikacionih ciklusa sve ovisno od toga kada ce napustiti ovaj svijet.

Hajrovic zato sto nam fali kvalitetan covjek na desnom krilu. pjanic nije krilni igrac nego igra na poziciji na kojoj je sad miske a bolji je od misketa trenutno i jedan i drugi.

Naravno da treba i misimovic igrati ali ne treba na racun ranijih zasluga da se ne dopusti prilika mladima i potencijalno boljima.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2013, 00:06

amer991 je napisao/la:
georgiev je napisao/la:

da Rahimić cuva Hamšika i slicne ? i da im on presjeca napade,ma to je samoubistvo,al sve je do selektora.
Cuj ovo. Pa hoce li ti Medunjanin ganjati Hamsika :?:

Vidio si i sam da je Hamsik radio sta je htio, djelio lopte bez da mu je iko zasmetao. Samoubistvo je opet krenuti sa Medom, a ne staviti razbijaca nazad, jer ce nas Slovaci kazniti opet nakon svake izgubljene lopte.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 sep 2013, 00:06

amer991 je napisao/la: da Rahimić cuva Hamšika i slicne ? i da im on presjeca napade,ma to je samoubistvo,al sve je do selektora.
Ne drug, samoubistvo je staviti Medunjanina na tu poziciju, iz razlog sto je on jako ofanzivan igrač, voli ići naprijed, zato nam treba Rahimić ili Zahirović koji će presjeći protivnicki napad, dodati loptu Misketu/Pjaniću.Ne može Medunjanin nikako prema naprijed ići jer olahko gubimo loptu i ostane praznina, koju mora neko popuniti većinom Miske il Pjanić i oni se tako umore i eto odmah nemaš igre, ne može umoreni Miske dodat Džeki loptu kako treba.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 10 sep 2013, 00:07

mchadesh je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:Ne razumijem šta želite postići s tim guranjem Hajrovića u prvih jedanaest? Možda nekad kasnije, ali sada ne.

Pa eto onda najbolje da ovih pocetnih jedanaest koji su igrali do sada ove kvalifikacije igraju i iducih 10-15 kvalifikacionih ciklusa sve ovisno od toga kada ce napustiti ovaj svijet.

Hajrovic zato sto nam fali kvalitetan covjek na desnom krilu. pjanic nije krilni igrac nego igra na poziciji na kojoj je sad miske a bolji je od misketa trenutno i jedan i drugi.

Naravno da treba i misimovic igrati ali ne treba na racun ranijih zasluga da se ne dopusti prilika mladima i potencijalno boljima.
Ovaj prvi pasus ti neću kometarisati, jer ne odgovaram na sarkazam, ironiju i sl.

Drugo, razumijem ja jako dobro da Pjanić nije klasično krilo, ali ako to nije smetalo dosad da damo najviše golova u kvalama, zašto bi sad trebalo pametovati i ubacivati Hajrovića koji je JUČE došao u reprezentaciju? Ne vidim svrhu tog poteza.

A zašto neigranje Hajrovića automatski uključuje igranje Misimovića? Vidljivo je da TRENUTNO Miske ne može dati reprezentaciji punih 90 minuta na nivou i slažem se da ga treba odmoriti za zadnjih pola sata možda, ali ne mora ga nužno mijenjati Hajrović. Zašto ne gurnuti Pjanića na AMF, a Medunjanina na Pjanićevo mjesto, uz Rahimića/Zahirovića? Puno bolja opcija U OVOM TRENUTKU.

Kažem, ne dovodim Izetove kvalitete u pitanje, ali ono što nam sad najmanje treba je eksperimentisanje.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2013, 00:07

Na ovom videu ovog ciganluka, je li ono Ibricic u pozadini na 1:25 cirka? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2013, 00:15

Sto bih volio da proradi inat kod igraca da obraduju naciju i da odigraju za kosarkase, te zbog ovih zlonamjernih medija-novinara i sveznalica !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rios

Post Postao/la Rios » 10 sep 2013, 00:22

Mislim da je Safetova jedina dilema Medunjanin ili Rahimic..Sto se Misimovica tice,njegov majstorluk i lucidnost niko ne moze osporiti,ali je u katastrofalnom fizickom stanju sa bar 7-8 kg viska..Postavio sam jednom pitanje,evo ponovit cu-da li repka koja je 13-a na svijetu i koja kuca na vrata SP-a smije sebi dozvoliti da u timu ima takvog igraca?
Nadam se da ce nam Miske sutra svima zacepiti usta sa majstorijama koje ce nas odvesti do pobjede..Ja sam prvi spreman da se pospem pepelom,ustanem i aplaudiram mu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 sep 2013, 00:23

Sutra ako ne budemo vodili ubaciti avdiju na poluvremenu. :mrgreen:

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 sep 2013, 00:25

Ma daj ne taktizirajte nego sutra svi uz domovinu pa sta nam bog da. ZIVJELA BIH
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.