imamo tu specificnu muziku i forsiramo je kad se popije volili je ili ne. ja slusam sve, ali kad balkanac popije onda uz ovo leti...a da nije dobra promocija nije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
upravu si,prije rahima nego medo po meni,pre pre ofanzivna formacijaGoalgetter je napisao/la:Dzaba vam polemike o taktici i sastavu kad cemo sutra ovako nastupiti:
Begovic - Mujdza, Spahic, Bicakcic, Salihovic - Medunjanin (Rahimic), Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.
da Rahimić cuva Hamšika i slicne ? i da im on presjeca napade,ma to je samoubistvo,al sve je do selektora.georgiev je napisao/la:upravu si,prije rahima nego medo po meni,pre pre ofanzivna formacijaGoalgetter je napisao/la:Dzaba vam polemike o taktici i sastavu kad cemo sutra ovako nastupiti:
Begovic - Mujdza, Spahic, Bicakcic, Salihovic - Medunjanin (Rahimic), Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.
Pa eto onda najbolje da ovih pocetnih jedanaest koji su igrali do sada ove kvalifikacije igraju i iducih 10-15 kvalifikacionih ciklusa sve ovisno od toga kada ce napustiti ovaj svijet.ronweasley je napisao/la:Ne razumijem šta želite postići s tim guranjem Hajrovića u prvih jedanaest? Možda nekad kasnije, ali sada ne.
Već smo probali sam mijenjanjem formule koja dobija i evo šta smo dobili.Onaj sastav s kojim smo odigrali kvalifikacije do sad, on nek' igra i od sad i mirna Bpsna.
Nikakvi Hajrovići i ostali. Bar ne od prve minute.
Cuj ovo. Pa hoce li ti Medunjanin ganjati Hamsikaamer991 je napisao/la:da Rahimić cuva Hamšika i slicne ? i da im on presjeca napade,ma to je samoubistvo,al sve je do selektora.georgiev je napisao/la:upravu si,prije rahima nego medo po meni,pre pre ofanzivna formacijaGoalgetter je napisao/la:Dzaba vam polemike o taktici i sastavu kad cemo sutra ovako nastupiti:
Ne drug, samoubistvo je staviti Medunjanina na tu poziciju, iz razlog sto je on jako ofanzivan igrač, voli ići naprijed, zato nam treba Rahimić ili Zahirović koji će presjeći protivnicki napad, dodati loptu Misketu/Pjaniću.Ne može Medunjanin nikako prema naprijed ići jer olahko gubimo loptu i ostane praznina, koju mora neko popuniti većinom Miske il Pjanić i oni se tako umore i eto odmah nemaš igre, ne može umoreni Miske dodat Džeki loptu kako treba.amer991 je napisao/la: da Rahimić cuva Hamšika i slicne ? i da im on presjeca napade,ma to je samoubistvo,al sve je do selektora.
Ovaj prvi pasus ti neću kometarisati, jer ne odgovaram na sarkazam, ironiju i sl.mchadesh je napisao/la:Pa eto onda najbolje da ovih pocetnih jedanaest koji su igrali do sada ove kvalifikacije igraju i iducih 10-15 kvalifikacionih ciklusa sve ovisno od toga kada ce napustiti ovaj svijet.ronweasley je napisao/la:Ne razumijem šta želite postići s tim guranjem Hajrovića u prvih jedanaest? Možda nekad kasnije, ali sada ne.
Već smo probali sam mijenjanjem formule koja dobija i evo šta smo dobili.Onaj sastav s kojim smo odigrali kvalifikacije do sad, on nek' igra i od sad i mirna Bpsna.
Nikakvi Hajrovići i ostali. Bar ne od prve minute.
Hajrovic zato sto nam fali kvalitetan covjek na desnom krilu. pjanic nije krilni igrac nego igra na poziciji na kojoj je sad miske a bolji je od misketa trenutno i jedan i drugi.
Naravno da treba i misimovic igrati ali ne treba na racun ranijih zasluga da se ne dopusti prilika mladima i potencijalno boljima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.