Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Izet Hajrovic
Halali cijelim ss.ba forumuteferič je napisao/la:Izete! Dobro ti nama došo, halal olsun, i halali i ti meni!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Cuj sve,mojne mi togaOtelo je napisao/la:Izete oplodi nas sveee
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
Igračina! Gdje su sad oni što su ga zvali "Izmet"?
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Donnie Darko
- Kontakt:
- GunnerEmir
- Kontakt:
odigra i odvede nas na prvenstvo...**** vas više i Dzeko i Dzekin Dzeko i Izet...svi su u ovoj reprezentaciji jednaki, boli me tuki ko o kome šta pričamone je napisao/la:Hajrovic u Slovackoj nece minute odigrat, zivi bili pa vidjeli
GUNNER 4EVER
Cekaj red.Head je napisao/la:Daj kitu da ti je popusim
Stanite obojica izaRaul_64 je napisao/la:Cekaj red.Head je napisao/la:Daj kitu da ti je popusim
Odo se napit ko ne znam kad
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Ko bi reko
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo i Dzeko mu je izgleda halalio
kojem TRUT aka Miske oduzima minutazu, nazalostjuznjak> je napisao/la:Decko je klasa samo takva.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, addebisi, Ado86, adrenaline323, ajaca, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, AnelMid, antetokounmpo, aqarius, ArtemisFowl, AzRimiRzA, bavariapivo, Beduin, BiH26, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Bosna2026, Brix, Brokula, Burberry46, bvsic, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, dariolovrinovic00, dark44, darker10, dedo26, DeeWa, dena24, denza, drakemayelover, eaglebvb09, Edincapitano, Enigmaa, enobarca, exampLe., ExEsPerac, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, hljeb, hrustoni, hurem, hz1987, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, insimadop, Invincibles14, inzomni, J1897, James1987, jasmin10, JHam, JimmyPage, JoeBleck, Kaunas, Kljukusar, kontra, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, ljevak, LjutaPaprika, Lokomotifa, lol89, LoveFootball1987, ludilompredozirani, Lynx, marlostanf1eld, Matterhorn22, mavi, Micron, miguelramos, mirsonetz, Mocvara1991, Mumk63, Napapijri, NazorUso, NebeskaSila96, Pensioner26, pinki, Principatus, prisonbreak, Proximic, RajvoSa89, Rauber33, riki46, Rio12345, Riziko, RoadRunner85, RodjeniiBrato, rossonero85, s4mke, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skank, sLucajni, Soba, soccerfan, soxx, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, Tihi, Toxin, TripleThreat, trunks1946, tuzlanskinacin, unavita, UnitedWA, Venom, visarionovich, Wolffire, zagorski, Zeka, Zeko87, Zgemboo89, Zglavkar i 1157 gostiju.