Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Izet Hajrovic
Halali cijelim ss.ba forumuteferič je napisao/la:Izete! Dobro ti nama došo, halal olsun, i halali i ti meni!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Cuj sve,mojne mi togaOtelo je napisao/la:Izete oplodi nas sveee
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
Igračina! Gdje su sad oni što su ga zvali "Izmet"?
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Donnie Darko
- Kontakt:
- GunnerEmir
- Kontakt:
odigra i odvede nas na prvenstvo...**** vas više i Dzeko i Dzekin Dzeko i Izet...svi su u ovoj reprezentaciji jednaki, boli me tuki ko o kome šta pričamone je napisao/la:Hajrovic u Slovackoj nece minute odigrat, zivi bili pa vidjeli
GUNNER 4EVER
Cekaj red.Head je napisao/la:Daj kitu da ti je popusim
Stanite obojica izaRaul_64 je napisao/la:Cekaj red.Head je napisao/la:Daj kitu da ti je popusim
Odo se napit ko ne znam kad
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Ko bi reko
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo i Dzeko mu je izgleda halalio
kojem TRUT aka Miske oduzima minutazu, nazalostjuznjak> je napisao/la:Decko je klasa samo takva.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, AA23, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, ArtemisFowl, Beduin, Beli98, BiH26, boki86, Bosanac90, Brazzzoo123, Brokula, CAGarfia, CHR, Confiance, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, debug, dena24, donniedarko, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, Elddar, exampLe., feniksptica, Fudo, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, HariTz, harko35, head88, hrustoni, hurem, Iniesta12, insimadop, inzomni, James1987, jasmin10, JoeBleck, Kaunas, KockarVicin007, kovac, krkacina, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, LjutaPaprika, ludilompredozirani, Lynx, majstorS35, Micron, MokraKifla, nebeskasila, NebeskaSila96, nerkolfc, odsoli075, Paromlinac, Pensioner26, PeppermintSA, prijeratni mangup, Principatus, prisonbreak, random11, Rauber33, RoadRunner85, Rodju, SanaBosna, Scholl, Shevko, Shogun, ShojaStojan, signalidunapark, sLucajni, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TefalTava, tuzlanskinacin, Wilshere10, Wlad55, Wolffire, zemuntrg, Zglavkar i 525 gostiju.