gucci.com ili ebay.com ( ukucaj gucci bag ) - $300 kosta.Donnie Darko je napisao/la:Gdje ima uzet torbicu ko u Ronalda?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I ja otprilike isto..nikad gela ne stavljam, yebo togojzerica je napisao/la:Ovako sam se ošišao
isto i bradu ostavio ko i on, mjera friz skroz

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ima l kakva stranica sa ponudom odjeće iz Barcelone, jer idem za par dana pa da vidim, da idem ciljano 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:

Samo ima HH naprijed.
Valjal sta ova jakna 100 KM ?
Helly Hansen.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Gdje kontas uzeti?AgresivnoDjubre je napisao/la:
Samo ima HH naprijed.
Valjal sta ova jakna 100 KM ?
Helly Hansen.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kod ove zene sto redovno robu uzimam,ispod ruke a sve original.Ona kaze da je jakna 100-200 eura.samo_lijevo je napisao/la:
Gdje kontas uzeti?

Jednu dobila dat ce je meni za 100 KM ,pa reko isplatil se.Mislim valjal.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Valja,za utakmica dusu dala.AgresivnoDjubre je napisao/la:Kod ove zene sto redovno robu uzimam,ispod ruke a sve original.Ona kaze da je jakna 100-200 eura.samo_lijevo je napisao/la:
Gdje kontas uzeti?![]()
Ja bih uzeo da ima u prodaji.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nije sam za utakmice ,nego i inace .Strasna jakna mame mi !samo_lijevo je napisao/la:Valja,za utakmica dusu dala.AgresivnoDjubre je napisao/la:Kod ove zene sto redovno robu uzimam,ispod ruke a sve original.Ona kaze da je jakna 100-200 eura.samo_lijevo je napisao/la:
Gdje kontas uzeti?![]()
Ja bih uzeo da ima u prodaji.
@emire ako bude jos takvih za 100 marki ostavi mi jednu zivota ti !
Volim te Željo !

@Neutral, druze dosle u PrimaSport ovakve dvije i stavili ih na izlog da mi smigaju.
Udje ja da pitam koliko su i samo me elegantno osamari cijena i okrenu nazad iz prodavnice.

Sta bi dao da je bila ova dukserica kad sam kupovao onu crnu adidas...

Mislim opet bi mi falilo jedno stotinjak maraka al bi stedio ...

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
245 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- IlPrincipe
- Kontakt:
jel dodje uz njih 200KM ili da slucajno ne govore te dukserice kojim slucajem ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rob do bagro
- Kontakt:
Jbg, dati ce neko ko ima para i ko voli original dukserice ( ako su ), prosto jednostavno.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Želim ovakvu frizuru sutra da uradim. Al zanimljivo ovdje kod njega sa strana ovo. Na jednoj strani mu duža kosa a na drugoj na keca-dvicu zbrijano ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
u većine je tako , barem raje što ja znamIlPrincipe je napisao/la:Želim ovakvu frizuru sutra da uradim. Al zanimljivo ovdje kod njega sa strana ovo. Na jednoj strani mu duža kosa a na drugoj na keca-dvicu zbrijano ..
Vođa zna.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovako cu se i ja sisat, samo cekam da mi kosa naraste dovoljno. Mislim da ti se cini da mu je duze sa jedne strane, obrijano je sa obje jednako, samo sto sa jedne strane prelazi kosa od iznad pa se cini duza.IlPrincipe je napisao/la:Želim ovakvu frizuru sutra da uradim. Al zanimljivo ovdje kod njega sa strana ovo. Na jednoj strani mu duža kosa a na drugoj na keca-dvicu zbrijano ..
Mada vecina frizera kod nas obrije jednu stranu vise nego drugu, meni barem uvijek tako uradi

Obje Timberlakove frizure iz ove godine su strasne. I ova kraca, a i nesto duza varijanta sa pocetka godine.
Samo da znas da nije isto za sve klubove. Taj sto tebe zanima nije ispod tri stoje.nedim1993 je napisao/la:pa pošto je
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Samo je jedna bila.Ako slucajno zaluta javim.acab je napisao/la: @emire ako bude jos takvih za 100 marki ostavi mi jednu zivota ti !
naravno. razumijemo se kolegaGreivis je napisao/la:Samo da znas da nije isto za sve klubove. Taj sto tebe zanima nije ispod tri stoje.nedim1993 je napisao/la:pa pošto je
Vođa zna.
http://shop.fcbayern.de/de/104/261/-fc- ... _Jacket--/
Oficijelni šop Bayerna i takva košta 75 eura. Šokiran sam sa cijenom od 245KM. Kada budem aBd išao u Njemačku kupiću sebi najvjerovatnije dres Bayerna, bijeli, te nešto od Sea
Oficijelni šop Bayerna i takva košta 75 eura. Šokiran sam sa cijenom od 245KM. Kada budem aBd išao u Njemačku kupiću sebi najvjerovatnije dres Bayerna, bijeli, te nešto od Sea

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.