Rascic je prn'o u sisu. Negdje se ganja po Norveskoj sa ostalim vikinzima.nime_tm87 je napisao/la:Hmm, a gdje je Handzica hmm, ja msislim da je preso u neki klub u Poljskoj valjda jel ziv, jel dise ?harishp je napisao/la:Gdje je Dialibicabio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise
:mrgreen:Hmm, a gdje je Rascica ,hmm a gdje je Obuca?
Izgubljeni? (ili kucamo na vrata zaboravljenih asova)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izgubljeni?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Handzic-Lechnime_tm87 je napisao/la:Hmm, a gdje je Handzica hmm, ja msislim da je preso u neki klub u Poljskoj valjda jel ziv, jel dise ?harishp je napisao/la:Gdje je Dialibicabio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise
:mrgreen:Hmm, a gdje je Rascica ,hmm a gdje je Obuca?
Rascic zajedno sa Marcianom i Saricem u Sandefjordu
Obuca-Sask Napredak
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Gdje onaj Rumun Muskalu sto je u Slaviji igro,,lafo Herthini skauti ga pratili 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
U Azerbejdzanu igra za Baku...tako kaze WikiPhill Jackson je napisao/la:Gdje onaj Rumun Muskalu sto je u Slaviji igro,,lafo Herthini skauti ga pratili

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
I ja ga samo po imenu znam,,dje ce tamo Bog ga u sumu okrenomiky_hz je napisao/la:U Azerbejdzanu igra za Baku...tako kaze WikiPhill Jackson je napisao/la:Gdje onaj Rumun Muskalu sto je u Slaviji igro,,lafo Herthini skauti ga pratilinisam znao za tog lika,ali evo vidim mlad igrac 89 godiste obecava

edotm87 je napisao/la:http://www.kvmechelen.be/website/sporti ... u=sportiefAdinjo je napisao/la:A i njega naguzise posteno. Ovo ono igrat ces za nas, daj pasos, drzi nedaj, i na kraju da ih pitas gdje je covjek, cisto sumnjam da bi znaliharishp je napisao/la:Gdje je Dialibicabio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise
![]()
Dialibica u Mechelenu zaglavio, gledao sam par puta preglede Belgijske lige na Sport Klubu, i nije los, igra s nekim crncugom u tandemu...

Haman mu nedostaju Zeljini cevapi.Ofalio mi ''njesto''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dje onaj mulac Mikelini
hahaha kad ga se sjetim 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Nikola Mikelini , u Capljini sad igraPipita je napisao/la:Dje onaj mulac Mikelini![]()
hahaha kad ga se sjetim

-
- Kontakt:
A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat 

Phill Jackson je napisao/la:A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat
Ma on je svoje odigro,mislim cim je otisao iz Sarajeva da je zavrsio sa karijerom,ugl znam da je zavrsio
nije zavrsio, bio je negdje u makedoniji ja mislim... nisam siguran.. a ne znam je li jos uvijek tamomiky_hz je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat
Ma on je svoje odigro,mislim cim je otisao iz Sarajeva da je zavrsio sa karijerom,ugl znam da je zavrsio
ako novine ne pisu o nekome ne mora znaciti da je zavrsio karijeru

Ja imam informacije da je zavrsio,al ok kako god ...ni ti nisi siguran pa mi govoris da si upravu 

Mujčin je još igrački aktivan. Nakon Dinama bio je prvo kapiten Lokomotive sa Badeljom i ostalim Dinamovim klincima, pa prošlu sezonu u Nk Lučkom, a ove sezone igra za Nk Savski Marof. Legenda, rođo moj, a tek sad tvrdi da igra najbolji fudbal u karijeri. Hahahaloptica je napisao/la:Mujčin je bio jedno vrijeme u dinamovoj školi klince trenirao ne znam da li je ostao još , viđao sam ga u Zagrebu na nekim utakmicama košarke i hokeja .
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
bio u teplicama nije bio medju prvih 50...Phill Jackson je napisao/la:A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat

BRAVE HEART 1979-2005
[/quote]
http://www.kvmechelen.be/website/sporti ... u=sportief
Dialibica u Mechelenu zaglavio, gledao sam par puta preglede Belgijske lige na Sport Klubu, i nije los, igra s nekim crncugom u tandemu...
[/quote]
Jadnik sav upao u dres a saren k'o ciganska haljina,valjda drecave boje
[/quote]
dobro mu stoji zuta boja...
a pricali su po "Sanu" da nije imao sta da jede, a vidi kako ga Belgijanci hrane, gori je 3 puta... ccc... 
http://www.kvmechelen.be/website/sporti ... u=sportief

dobro mu stoji zuta boja...

BRAVE HEART 1979-2005
- alan_kardec
- Kontakt:
Podrinje je napisao/la:ja čak mislim da Vazda ima kafić u papagajci mislim da se zove papagaj ( ozbiljno ovo ja ga vidio u tom kaficu) ako ko zna neka kaze il neka zauvjek suti hehescorpion je napisao/la:Nermina Vazdu sam ja neki dan vidio u gradu,nije se puno promijenio,samo dobio koju boru![]()
valjda se čovjek posvetio porodici i poslu koji nije baš toliko vezan za fudbal.
Jest,i ja sam čuo da Vazda drži neki kafić u Sarajevu.
Neko iznad je pitao za Fahrudina Omerovića.Prije nekih pola godine sam vidio negdje na tv-u (hayat ili tvsa) da Omerović radi kao trener golmana,ako se ne varam, u fk Banat iz Zrenjanina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Igra mali fudbal,igrao je prosle godine za Orlic neznam jel i ove godine tuAdmir_Sa je napisao/la:Gdje je Dzemo Smjecanin?
-
- Kontakt:
Gdje Hrvoje Erceg,,onaj patuljak sto je u Sirokom i Posusju igro,,igracina je bio al je stvarno najsmjesniji od svih koji su igrali u PL..sumnjam da je veci od 165 bio,,a noge ko balvani 

Mladost iz PrološcaPhill Jackson je napisao/la:Gdje Hrvoje Erceg,,onaj patuljak sto je u Sirokom i Posusju igro,,igracina je bio al je stvarno najsmjesniji od svih koji su igrali u PL..sumnjam da je veci od 165 bio,,a noge ko balvani

Sjecam se nekad mu se-pjevalo, moj je k.urac veci od tebe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.