Izgubljeni? (ili kucamo na vrata zaboravljenih asova)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Adinjo
Kontakt:

Re: Izgubljeni?

Post Postao/la Adinjo » 22 dec 2009, 22:52

nime_tm87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Gdje je Dialibica :mrgreen: bio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise :roll:
Hmm, a gdje je Handzica hmm, ja msislim da je preso u neki klub u Poljskoj valjda jel ziv, jel dise ? :mrgreen: :mrgreen:Hmm, a gdje je Rascica ,hmm a gdje je Obuca? :D
Rascic je prn'o u sisu. Negdje se ganja po Norveskoj sa ostalim vikinzima.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 00:25

nime_tm87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Gdje je Dialibica :mrgreen: bio je u Spaniji pa presao u Belgiju.U koji ono klub i jeli igra,ziv,dise :roll:
Hmm, a gdje je Handzica hmm, ja msislim da je preso u neki klub u Poljskoj valjda jel ziv, jel dise ? :mrgreen: :mrgreen:Hmm, a gdje je Rascica ,hmm a gdje je Obuca? :D
Handzic-Lech
Rascic zajedno sa Marcianom i Saricem u Sandefjordu
Obuca-Sask Napredak
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 dec 2009, 00:27

Gdje onaj Rumun Muskalu sto je u Slaviji igro,,lafo Herthini skauti ga pratili :?:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 00:31

Phill Jackson je napisao/la:Gdje onaj Rumun Muskalu sto je u Slaviji igro,,lafo Herthini skauti ga pratili :?:
U Azerbejdzanu igra za Baku...tako kaze Wiki :) nisam znao za tog lika,ali evo vidim mlad igrac 89 godiste obecava :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 dec 2009, 00:34

miky_hz je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Gdje onaj Rumun Muskalu sto je u Slaviji igro,,lafo Herthini skauti ga pratili :?:
U Azerbejdzanu igra za Baku...tako kaze Wiki :) nisam znao za tog lika,ali evo vidim mlad igrac 89 godiste obecava :mrgreen:
I ja ga samo po imenu znam,,dje ce tamo Bog ga u sumu okreno :D ,,jest da je Baku kolko znam redovan ucesnik pretkola LP al opet sumnjam da je bolji od Slavije,,prodana dusa :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 00:59

edotm87 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
A i njega naguzise posteno. Ovo ono igrat ces za nas, daj pasos, drzi nedaj, i na kraju da ih pitas gdje je covjek, cisto sumnjam da bi znali :mrgreen:
http://www.kvmechelen.be/website/sporti ... u=sportief
:mrgreen:
Dialibica u Mechelenu zaglavio, gledao sam par puta preglede Belgijske lige na Sport Klubu, i nije los, igra s nekim crncugom u tandemu... :D
:lol: Jadnik sav upao u dres a saren k'o ciganska haljina,valjda drecave boje :mrgreen:
Haman mu nedostaju Zeljini cevapi.Ofalio mi ''njesto'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 23 dec 2009, 01:42

Dje onaj mulac Mikelini :mrgreen: :mrgreen: hahaha kad ga se sjetim :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 01:44

Pipita je napisao/la:Dje onaj mulac Mikelini :mrgreen: :mrgreen: hahaha kad ga se sjetim :mrgreen:
Nikola Mikelini , u Capljini sad igra :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 dec 2009, 01:47

A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 01:50

Phill Jackson je napisao/la:A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat :?:

Ma on je svoje odigro,mislim cim je otisao iz Sarajeva da je zavrsio sa karijerom,ugl znam da je zavrsio

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 23 dec 2009, 02:01

miky_hz je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat :?:

Ma on je svoje odigro,mislim cim je otisao iz Sarajeva da je zavrsio sa karijerom,ugl znam da je zavrsio
nije zavrsio, bio je negdje u makedoniji ja mislim... nisam siguran.. a ne znam je li jos uvijek tamo

ako novine ne pisu o nekome ne mora znaciti da je zavrsio karijeru ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 02:04

Ja imam informacije da je zavrsio,al ok kako god ...ni ti nisi siguran pa mi govoris da si upravu :mrgreen:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 23 dec 2009, 02:07

loptica je napisao/la:Mujčin je bio jedno vrijeme u dinamovoj školi klince trenirao ne znam da li je ostao još , viđao sam ga u Zagrebu na nekim utakmicama košarke i hokeja .
Mujčin je još igrački aktivan. Nakon Dinama bio je prvo kapiten Lokomotive sa Badeljom i ostalim Dinamovim klincima, pa prošlu sezonu u Nk Lučkom, a ove sezone igra za Nk Savski Marof. Legenda, rođo moj, a tek sad tvrdi da igra najbolji fudbal u karijeri. Hahaha
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 23 dec 2009, 02:10

bio u teplicama nije bio medju prvih 50... :mrgreen: valjda se i sad negdje vuce, nevjerujem da je zavrsio karijeru... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 23 dec 2009, 02:12

[/quote]
http://www.kvmechelen.be/website/sporti ... u=sportief
:mrgreen:
Dialibica u Mechelenu zaglavio, gledao sam par puta preglede Belgijske lige na Sport Klubu, i nije los, igra s nekim crncugom u tandemu... :D[/quote]
:lol: Jadnik sav upao u dres a saren k'o ciganska haljina,valjda drecave boje :mrgreen:
Haman mu nedostaju Zeljini cevapi.Ofalio mi ''njesto'' :mrgreen:[/quote]
dobro mu stoji zuta boja... :P a pricali su po "Sanu" da nije imao sta da jede, a vidi kako ga Belgijanci hrane, gori je 3 puta... ccc... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 dec 2009, 02:24

Podrinje je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Nermina Vazdu sam ja neki dan vidio u gradu,nije se puno promijenio,samo dobio koju boru 8-) :mrgreen: valjda se čovjek posvetio porodici i poslu koji nije baš toliko vezan za fudbal.
ja čak mislim da Vazda ima kafić u papagajci mislim da se zove papagaj ( ozbiljno ovo ja ga vidio u tom kaficu) ako ko zna neka kaze il neka zauvjek suti hehe

Jest,i ja sam čuo da Vazda drži neki kafić u Sarajevu.

Neko iznad je pitao za Fahrudina Omerovića.Prije nekih pola godine sam vidio negdje na tv-u (hayat ili tvsa) da Omerović radi kao trener golmana,ako se ne varam, u fk Banat iz Zrenjanina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 dec 2009, 10:35

Gdje je Dzemo Smjecanin?
nema potpisa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 13:37

Admir_Sa je napisao/la:Gdje je Dzemo Smjecanin?
Igra mali fudbal,igrao je prosle godine za Orlic neznam jel i ove godine tu

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 dec 2009, 13:40

Gdje Hrvoje Erceg,,onaj patuljak sto je u Sirokom i Posusju igro,,igracina je bio al je stvarno najsmjesniji od svih koji su igrali u PL..sumnjam da je veci od 165 bio,,a noge ko balvani :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 13:52

Phill Jackson je napisao/la:Gdje Hrvoje Erceg,,onaj patuljak sto je u Sirokom i Posusju igro,,igracina je bio al je stvarno najsmjesniji od svih koji su igrali u PL..sumnjam da je veci od 165 bio,,a noge ko balvani :mrgreen:
Mladost iz Prološca :) najbolji strijelac ekipe sa svoje 34 godine, od 28 golova kolko je ekipa zabila on dao 14

Sjecam se nekad mu se-pjevalo, moj je k.urac veci od tebe :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 4 gosta.