RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hajdarović!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Armageddon2012
- Kontakt:
cestitke na pobjedi koja je i vise nego zasluzena.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Čestitke ljudi i vidimo se sljedeći vikend, nadam se da tad nećete biti dobri kao danas. 

Čestitka od manijaka sjajna ekipa sjajan trener, sve pohvale
Totalno drugacije drugo poluvrijeme i na moje veliko zadovoljstvo. Drugo poluvrijeme je ono sto zelimo svi da gledamo.
Ipak treba reci da nam se jos uvijek osijeti nedostatak jednog kvalitetnog veznog igraca i jos jednom je mali Dino pokazao da treba da ima mjesto u prvoj ekipi. Sljedeca utakmica protiv Sarajeva. Mislim da trebamo doci u sto vecem broju i za nas jako vazna utakmica. Sa aBd pobjedom nad Sarajevom krecemo konacno prema vrhu tabele.
Ipak treba reci da nam se jos uvijek osijeti nedostatak jednog kvalitetnog veznog igraca i jos jednom je mali Dino pokazao da treba da ima mjesto u prvoj ekipi. Sljedeca utakmica protiv Sarajeva. Mislim da trebamo doci u sto vecem broju i za nas jako vazna utakmica. Sa aBd pobjedom nad Sarajevom krecemo konacno prema vrhu tabele.
16 minuta k'o iz snova bilo je potrebno da se Borac baci u knock - out. Svaka čast momcima na predstavi u drugom poluvremenu, ali i psihičkoj stabilnosti, jer nisu posustajali.
Nadam se da će slijedeće kolo dovesti puno više publike na stadion, jer momci uvijek zaslužuju podršku, nije potreban razlog.
Nadam se da će slijedeće kolo dovesti puno više publike na stadion, jer momci uvijek zaslužuju podršku, nije potreban razlog.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
uf sta reci
Svaka cast nasim igracima na igri i borbenosti(ali samo u drugom poluvremenu,dok je prvo bilo ispod svih ocekivanja
)i vrijednoj pobjedi.Dade ga i Mirza fino glavom i svaka mu cast za taj gol ali i dalje sam istog misljenja da i Dino i Jusuf imaju prednost u pocetnom sastavu nad njim jer su puno korisniji tokom 90 minuta igre.Mirza bi bio mozda korisniji da igra zadnjih pola sata kad navalimo da damo gol.Dino, usavsi u igru,unio je dosta zivosti u nasem napadu i vjerovatno je to bila i prekretnica u igri.Najslabiji po meni su bili Zvonic(veoma lose igro i dosta grijesio u dodavanjima) zatim Majka nije skoro nista pokazo,a i Sevko je bio ispod nivoa njegove igre.Uglavnom ,najvaznije je da smo dobili i da smo se primakli vodecim ekipama.Iduca utakmica derbi sa Sarajevom,ocekujem da ce stadion biti dobro popunjen(ovo danas je bila katastofa od posjete),da ce doci i Horde i da ce biti fina atmosfera,napeta utakmica i jos jedna pobjeda Rodjenih.
FORZA VELEZ
P.S.Hvala na cestitkama od raje koja navija za druge BH timove,volimo i mi vas
P.S.2 . Sto hitnije trebaju odrediti jednog solidnog izvodjaca slobodnih udaraca,ono kako je Merzic danas to radio je tako da pocupam sam sebi svaku dlaku kose sa glave od muke ,hebem ti hljeb vise
,jednom rijecju kriminalno,ko da je juce poceo igrati
,**** mu nogu,mu hebem
.
IDEMOOOOOO RODJENIII sljedeci su nasa raja iz rajvoSa,docekati ih fino kako dolikuje ,napraviti dobru atmosferu i prije nego podju nazad dat im dvije lopte u mrezi da ponesu za rajvoSa

FORZA VELEZ
P.S.Hvala na cestitkama od raje koja navija za druge BH timove,volimo i mi vas

P.S.2 . Sto hitnije trebaju odrediti jednog solidnog izvodjaca slobodnih udaraca,ono kako je Merzic danas to radio je tako da pocupam sam sebi svaku dlaku kose sa glave od muke ,hebem ti hljeb vise

IDEMOOOOOO RODJENIII sljedeci su nasa raja iz rajvoSa,docekati ih fino kako dolikuje ,napraviti dobru atmosferu i prije nego podju nazad dat im dvije lopte u mrezi da ponesu za rajvoSa

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Bravo rođeni.
Eh ovo igra iz drugog poluvremena je igra za koju se moze reci da je dostojna da se borimo za mjesto koje vodi u Evropu. Trio Letic, Dino i Ramovic daleko najbolji bili. Posebno mi je drago zbog Ramovica koji je pokazao da ima strasan potencijal, i pored ona dva promasaja, zasluzio je go.
Ibro pogodio sa izmjenama, svaka cast mu za to.
Sve u svemu, velika pobjeda, bravo Rodjeni.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Edit :
Sjecali se mozda neko kada smo zadnji put dobili neku od ovih jacih ekipa ( Sarajevo, Borac, Zeljo, Celik ) 3:0?
Ibro pogodio sa izmjenama, svaka cast mu za to.
Sve u svemu, velika pobjeda, bravo Rodjeni.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Edit :
Sjecali se mozda neko kada smo zadnji put dobili neku od ovih jacih ekipa ( Sarajevo, Borac, Zeljo, Celik ) 3:0?

Zadnja izmjena: ammarc, dana/u 15 sep 2013, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velez u prvom bezze. U drugom malo bolji. Hajdarovic Dinu potpisat na 10 godina i zabetonirat u prvih 11.
Cemalovic bez obzira na gol, los. Ako Rahimic vec zeli da ga forsira, onda nek to radi umjesto Ramovica koji previse filozofira s loptom. Misli da je Messi pa nesto dribla u jedanaestercu. Mozda Cemalovic umjesto njega ali ne Jusufbasica.
Velika 3 boda.
Velez u prvom bezze. U drugom malo bolji. Hajdarovic Dinu potpisat na 10 godina i zabetonirat u prvih 11.
Cemalovic bez obzira na gol, los. Ako Rahimic vec zeli da ga forsira, onda nek to radi umjesto Ramovica koji previse filozofira s loptom. Misli da je Messi pa nesto dribla u jedanaestercu. Mozda Cemalovic umjesto njega ali ne Jusufbasica.
Velika 3 boda.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velika 3 boda.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Očito je da si gledo samo 10% utakmice...MostaracVelezovac je napisao/la:Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velika 3 boda.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Hajmo reci da Ibro nije pogodio sa izmjenama u drugom pol. , vec je promasio sa pocetnim sastavom u prvom poluvremenu 

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
-
- Kontakt:
cestitke mojim rodjenim na pobjedi iako sam se bojao ove utakmice,,,ovo je ispalo super,vide se pomaci u igri,borbenost,nesto se radilo..slijedi utakmica sa sarajevo,,treba dobro pripremiti ekipu i fizicki ali najvise psihicki,,nedaj boze ako primimo gol treba se znati vratiti u igru............
Sta napisa i ziv osta :O ... Ramovic danas uz letu i dinu najbolji. Cak i jusuf je pokazao da zasluzuje mjesto u prvih 11, ima drama ljevicu i puno je opasniji od mirze. Hebibovic do povrede los bio, neprepoznatljiv ove sezone, trebao bi ibro maletica na njegovo mjesto a dinu ispred. A u vrhu nek se zamjenu samo Mirza i Jusuf i to ce biti prava ekipa..MostaracVelezovac je napisao/la:Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velika 3 boda.
i tito je volio velež :D
Baš si fulao.MostaracVelezovac je napisao/la:Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velika 3 boda.
Ramović je deset puta veći potencijal od Jusufbašića, dečko koji ima brzinu, ima ubfrzanje iz mjesta, viziju.....mislim stvarno šta si ti danas gledao. Jusufbašić nažalost nema urođenu brzinu i zbog toga je vrlo limitiran igrač.
Inače, odlično drugo poluvrijeme, Dino zaista unio preokret (nažalost,malo sam razočaran Maletićem i njegovim poimanjem porfesionalizma, ako mu se već nije igralo protiv Borca mogao je to reći, mada bi i to bilo neprofesionalno ali bilo bi makar poštenije).
Neko reče Majkić slab bio......mislim......čovjek bio jedna od najboljih. Šefko je mogao više dati, ali dobro...drugi put nek on bude igrač utakmice
Na kraju prvog poluvremena su dobili zaslužene zvižduke, u drugom se iskupili s 3 gola
Kao da je druga ekipa izašla na teren u drugom poluvremenu. Hajdarović pun pogodak, Letić opet odličan, ponovo asistencija, Ramović imao odličnu utakmicu, nakon što je bio tragičar protiv Čelika, danas je definitivno pokazao kakav je potencijal, pogotovo u drugom poluvremenu. Stoperi Merzić i Zolj korektno obavili posao. Uglavnom prvo poluvrijeme je bilo mrtvilo, a drugo fantastično.

-
Zalosno je sto momci trebaju osvojiti ligu ili da budu u dobroj formi pred gradsk iderbi kako bi se stadion napunio. Zar trebaju ovako pregaziti jednog od velikana u bh fudbalu, da bi doslo 3-4 hiljade ljudi za sedmicu dana. Steta...
Tek ako se dobije Sarajevo ova pobjeda dobiva na težini. Sa napumpanim samopouzdanjem i to je izvedivo i onda vam je vrh tabele tako blizu...
-
- Kontakt:
Za sad ste veoma zdrava sredina, iako je rano o tome govoriti, ali vrlo je moguce da ove seozne igrate Evropu, imate dobar tim, samo da ne upadnu u kakvu krizu, kao nasi.
Cestitke na pobjedi, nastavite ovako do 13. kola
Cestitke na pobjedi, nastavite ovako do 13. kola

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.