RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bravo Rodjeni onako se bori za najljepsi grb. Sa borbenosti iz drugog poluvremena mozemo svaku ekipu u ligi namlatit. Navijanje citavog stadiona za pohvalu. Juznjacki mentalitet od 1000 grla kao 5000. Je.bem mu mater vise svi na stadion protiv Sarajeva ovi momci zasluzuju vecu posjetu. P.S. Ja glupa igraca onog Djelmica.Ja veceg glupana odavno nisam vidio na fudbalskom terenu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma bola zastop'o ti stream negdje iznad Atlantskog okeana pa nisi dobro vidioMostaracVelezovac je napisao/la:Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velez u prvom bezze. U drugom malo bolji. Hajdarovic Dinu potpisat na 10 godina i zabetonirat u prvih 11.
Cemalovic bez obzira na gol, los. Ako Rahimic vec zeli da ga forsira, onda nek to radi umjesto Ramovica koji previse filozofira s loptom. Misli da je Messi pa nesto dribla u jedanaestercu. Mozda Cemalovic umjesto njega ali ne Jusufbasica.
Velika 3 boda.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- pravnik1981
- Kontakt:
Polako sa Sarajevom,prvo Rijeka ako se ne varam....
Tako se to radi idemo Rođeniiii !
U srijedu pobjedit Rijeku i onda protiv Sarajeva napravit vrhunsku atmosferu i uzeti nova 3 boda

U srijedu pobjedit Rijeku i onda protiv Sarajeva napravit vrhunsku atmosferu i uzeti nova 3 boda

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Bravo momci! Koji sam ja peh,izadjem na poluvremenu zbog obaveza,al reko hajde necu puno propustit...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
aleksandar_veliki je napisao/la:Sve je u lovi, Velez je trenutno najuredjeniji klub i zato dolaze i dobre igre. Plate redovne, zna se ko sta radi i onda rezultat ne moze izostati. Bravo Uprava, bravo strucni stab, bravo igraci. Mnogo srece u nastavku.

hvala ti Aco...moraš znati da su hercegovci radni narod, i drže se zajedno, i rade svi zajedno za jedan cilj, a to je u ovom slučaju VELEŽ...hercegovci su ti kao albanci, drže se zajedno.
Prvo poluvrijeme lošina, katastrofa ali zato drugi dio utakmice za anala. Drago mi je da se Mirza upisao u strijelce, šta ima veze. Još je on mlad, može uvijek proraditi ali sigurno da bi trebao da s klupe ulazi. Jusuf nam je potreban kao i Hajdarović jer sve je živnulo kad su oni ušli, pogotovo Dino. Zvonić ne može igrati za Velež. Ramović može biti strašan igrač samo da malo poradi na samopouzdanju jer isto kao da ne smije pucati ali da zna lopte, nema priče. Zna i gurnuti loptu i danas je imao ogroman doprinos pobjedi. Maletić bezvoljan protiv '' svog'' Borca ali zato ima ga izbaciti što je Ibro i uradio i svaka mu čast. Merza se vratio u formu i baš je beton u odbrani, nevjerovatno siguran što će nam itekako valjati ove sezone uz Zolja koji je normala odigrao ali što mi se sviđa kod njega je to što zna poslati loptu, dijagonalu, što nama odgovara s obzirom da smo na krilima najjači. Majke se malo gubio ali opet je dobar bio. Čak je i Mujo nekako solidno odigrao, a i Oštri siguran kad je bilo najpotrebnije. Letić malo podbacio, po koji dribling nazad i mogli smo lagano fasovati gol ali eto vile nas pronosale, kasnije i asistirao tako da dobija prolaznu ocjenu. Sve u svemu, prezadovoljan drugim poluvremenom. Sad ne treba stati, Sarajevo i nije neka ekipa ove sezone tako da to možemo i moramo dobiti.
ROĐENI !!!
ROĐENI !!!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Evo još jedna lijepa vijest danas 
Juniori
Borac : Velež 1:1
Kadeti
Borac : Velež 1:2

Juniori
Borac : Velež 1:1
Kadeti
Borac : Velež 1:2
i tito je volio velež :D
Prvi preduslov za stvaranje stabilnog kluba su redovne plate.Kolike da su ali samo redovne mada u Velezu vecina ima veca primanja vec sto i zasluzuju.Oni svi su dobro i redovno placeni svi u klubu.aleksandar_veliki je napisao/la:Sve je u lovi, Velez je trenutno najuredjeniji klub i zato dolaze i dobre igre. Plate redovne, zna se ko sta radi i onda rezultat ne moze izostati. Bravo Uprava, bravo strucni stab, bravo igraci. Mnogo srece u nastavku.
I za sve to ovo moze i mora bolje, ne danasnja tekma vec lose tekme protiv Sirokog, Celika i Mladosti.
Da donijeli su 2 boda ali premalo za ono sto se od nji trazi. Ima tu i igraca limitiranog kvaliteta i za istu lovu tu mogu i trebali bi da budu kvalitetniji igraci.
Mnogi ce misliti da je ovo previse ali vijerujte da nije, i da neki klubovi sa tri puta manjim budzetom postizu iste ili bolje rezultate.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nakon prvog poluvremena,pomislio sam da je to još jedna utakmica u nizu,na nulu,bez puno ljepote.
Ipak,drugo poluvrijeme je stvarno pametno i rutinski odrađeno,sa vrlo dobrom realizacijom.
Očekujem isto zalaganje i protiv Sarajeva ,pa šta bude.
Što se tiče te boljke zvana posjeta,to je evidentno već odavno.Samo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatitama,doćemo do solidne posjete sigurno.
A i onih par stotina ljudi na stadionu i ovu utakmivu bez mrlje.Bez petarde,bez baklje,bez ružnih povika...osim onih standardnih navijačkih podyebavanja...yebem,ovo,yebem ono
Dobro navijanje,pa iako ne brojni,više nego glasni i konstantni cijelu utakmicu.
Allez Velež
Ipak,drugo poluvrijeme je stvarno pametno i rutinski odrađeno,sa vrlo dobrom realizacijom.
Očekujem isto zalaganje i protiv Sarajeva ,pa šta bude.
Što se tiče te boljke zvana posjeta,to je evidentno već odavno.Samo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatitama,doćemo do solidne posjete sigurno.
A i onih par stotina ljudi na stadionu i ovu utakmivu bez mrlje.Bez petarde,bez baklje,bez ružnih povika...osim onih standardnih navijačkih podyebavanja...yebem,ovo,yebem ono

Dobro navijanje,pa iako ne brojni,više nego glasni i konstantni cijelu utakmicu.
Allez Velež

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- el-fighter
- Kontakt:
Danas radim cijeli dan i nisam mogao gledati tekmu. Udjem u kucu oko 19h i odmah da provjerim rezultat...ljudi mi popravise dan nenormalno
Nisam ocekivao da pobijedimo Borac, a jos manje sa 3-0. Imaju jako dobru ekipu ove godine i jako dobrog trenera, ali izgleda da su nasi dobro iskoristili ovu reprezentativnu pauzu i pripremili se za susret. Vidim po sastavu i komentarima da ste nezadovoljni time sto je Cemalovic opet poceo utakmicu umjesto Jusufbasica. Mogu reci da je i meni to cudno, ali dok Ibro ima rezultate s time sto Hajdarevic i Jusufbasic ulaze sa klupe, ne smijemo biti nezadovoljni.
Sada nam slijedi utakmica u Kupu (ako sam dobro vidio), a onda nam dolazi Sarajevo koje ce traziti nadoknadu bodova za onih 0-0 jucer protiv MVO. Vjerujem da momci uz ovakav pristup mogu doci do 3 boda i u toj utakmici, a onda slijede nesto lakse utakmice.
FORZA VELEZ

Nisam ocekivao da pobijedimo Borac, a jos manje sa 3-0. Imaju jako dobru ekipu ove godine i jako dobrog trenera, ali izgleda da su nasi dobro iskoristili ovu reprezentativnu pauzu i pripremili se za susret. Vidim po sastavu i komentarima da ste nezadovoljni time sto je Cemalovic opet poceo utakmicu umjesto Jusufbasica. Mogu reci da je i meni to cudno, ali dok Ibro ima rezultate s time sto Hajdarevic i Jusufbasic ulaze sa klupe, ne smijemo biti nezadovoljni.
Sada nam slijedi utakmica u Kupu (ako sam dobro vidio), a onda nam dolazi Sarajevo koje ce traziti nadoknadu bodova za onih 0-0 jucer protiv MVO. Vjerujem da momci uz ovakav pristup mogu doci do 3 boda i u toj utakmici, a onda slijede nesto lakse utakmice.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Cestitam. Gledao sam prenos. U drugom poluvremenu ste pregazili Borac.
Hoću Hajdarevića u prvom timu.
Momak gine svaki put kad igra, i to ne samo zbog borbenosti, momak zaslužuje da bude u prvih 11 !
Ne želim ga gledati na klupi !
Kad dade gol, kako ljubi grb Veleža, takvi igrači se drže na terenu kao uzor ostalima, a ne ostavljaju na klupi !
Iznova i iznova dokazuje koliki je kvalitet, na kojoj god krilnoj poziciji da igrao, a trpaju se igrači koji mu ne mogu kopačke čistit' !

Momak gine svaki put kad igra, i to ne samo zbog borbenosti, momak zaslužuje da bude u prvih 11 !
Ne želim ga gledati na klupi !

Kad dade gol, kako ljubi grb Veleža, takvi igrači se drže na terenu kao uzor ostalima, a ne ostavljaju na klupi !

Iznova i iznova dokazuje koliki je kvalitet, na kojoj god krilnoj poziciji da igrao, a trpaju se igrači koji mu ne mogu kopačke čistit' !

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Poslije Želje, najdraži Klub u ovoj, ali i u onoj Državi mi je bio Velež. Čestitam Veležu na odličnoj igri i više nego zasluženoj pobjedi. Svaka čast. 

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako je Zizu. Dino gine svaku utakmicu. Gledam ga protiv Olimpica u 75 oj minuti on umire,bali,klecaju mu noge ali zadnji atom snage izvlaci iz njega ljubav prema Velezuzizu1991 je napisao/la:Hoću Hajdarevića u prvom timu.![]()
Ne želim ga gledati na klupi !![]()
Kad dade gol, kako ljubi grb Veleža, takvi igrači se drže na terenu kao uzor ostalima, a ne ostavljaju na klupi !![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- SarajlijaTM
Ja se bunim od kad su doveli Maletića, i znao sam da će Dino radi njega na klupu.Momak kroz zid ide loptom, kroz zid, i nikakvi Maletići i pizde materine nisu zaslužili da Dino sjedi na klupi.Čovjek gine na terenu, i stvarno je dovođenje Maletića bio dobar promašaj.Uzeo nam je pare a unazadio igru.Dino mora u prvih 11 na desno krilo!!!zizu1991 je napisao/la:Hoću Hajdarevića u prvom timu.![]()
Kad dade gol, kako ljubi grb Veleža, takvi igrači se drže na terenu kao uzor ostalima, a ne ostavljaju na klupi !![]()
Gledao sam nekoliko utakmica veleza na tv-u i hajdarevica uvijek zapazim, odlican krilni igrac... a uvijek s klupe ulazi kako sam primjetio...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tako je Zizu. Dino gine svaku utakmicu. Gledam ga protiv Olimpica u 75 oj minuti on umire,bali,klecaju mu noge ali zadnji atom snage izvlaci iz njega ljubav prema Velezuzizu1991 je napisao/la:Hoću Hajdarevića u prvom timu.![]()
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:https://www.facebook.com/photo.php?v=706331686048110
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SVAKA CAST MOSTARCI!!! SAMO NASTAVITE OVAKO!!!

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Idol duše mi.
Nisam ovo prije vidio.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.