harishp je napisao/la:@amere drzi se ti chizburgera ili ti HSV i gledaj kako da ne ispadnu ove sezone ali fakat.amerosm je napisao/la:Igrali smo protiv Francuske, Njemačke, Brazila i Portugala u posljednje dvije godine i pokazali da smo u istom rangu sa njima", kazao je Sušić.![]()
![]()
Ziv bio uzmi covjeka koji cete savjetovati kada su izjave u medijima u pitanju...
Protiv navedene cetiri reprezentacije smo odigrali sest utakmica sa gol razlikom 5-13 sto dovoljno govori u kojem se rangu nalazimo tj. da smo u rangu ispod njih. Jedina utakmica gdje smo bili dominantniji u ovih sest utakmica je ona u Parizu.
Do jucer nisi mogao garantovati pobjedu u Slovackoj koja za navedene reprezentacije predstavlja maciji kasalj, a sada si u rangu sa jednom Njemackom.![]()
![]()
IS ovom se njegovom izjavom slazem i ko je citao moje postove na temi oko U-21 reprezentacije zna da sam o ovome pisao. Nece ovdje odlazak na takmicenje pomoci da pridobijemo eventualno neke igrace, vec da se konacno napravi kvalitetan sistem kada je omladinski pogon u pitanju i da se instalira koordinator za sve selekcije - tu bih najiskrenije volio vidjeti Barbareza ako je isti zainteresovan za tu funkciju.mat ćemo problema za deset godina sa trećom ili četvrtom generacijom bh. građana koji žive van države. Bit će teško uvjeriti ih da igraju za zemlju svojih djedova. Zbog ovakvih stvari je veoma bitno da odemo na Svjetsko prvenstvo i druga velika takmičenja jer će se tada djeca identificirati sa zemljom", kazao je Safet Sušić za septembarsko izdanje magazina World Soccer.
P.S Pogledaj koje bi to repke trebale ici direktno na svjetsko prvenstvo,pa ce ti mozda biti malo jasnija prica o tom slicnom ili istom rangu.Iako vi chizburgovci dosta stvari kontate bukvalno,pa onda kad krene po losem,otkud to????
@amerosm je upravu.
Čuj mi u rangu Njemačke, Francuske i Brazila.
Sušić nastavlja sa svojim debilnim izajavama, ne bi me iznenadilo da sutra kaže da idemo na titulu svjetskog prvaka.