Kupio kod Sadike na pijaci.IlPrincipe je napisao/la:fejk snap, fejk Dreušehanniz je napisao/la:
swag
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ovisi od frizure, za nesto ekstremnije je potreban lak pored voska. S obzirom da se masti puno brze kosa, sada koristim kreme. Onako neka prolazna ocjena.DesimaL je napisao/la:Imali ko iskustva sa ovim
- Donnie Darko
- Kontakt:
https://www.riptapparel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako brutalno dobrih majica i dukserica se moze naci na ovoj stranici. Al pitaj boga kolika bi postarina bila do bosne. Svaki dan izlete sa jednin novim dizajnom, a najbolji su im mashupi popularnih filmova, serija, i svega iz pop kulture.
(na ovu sam svrsio)

(za doktorovce)

https://www.riptapparel.com/graveyard/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako brutalno dobrih majica i dukserica se moze naci na ovoj stranici. Al pitaj boga kolika bi postarina bila do bosne. Svaki dan izlete sa jednin novim dizajnom, a najbolji su im mashupi popularnih filmova, serija, i svega iz pop kulture.

https://www.riptapparel.com/graveyard/" onclick="window.open(this.href);return false;
jarane, skineš sliku na usb i odeš isprintaš sebi na majcu...šta imaš naručivat bezze 

FORZA MARŠAL !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1hodža je napisao/la:jarane, skineš sliku na usb i odeš isprintaš sebi na majcu...šta imaš naručivat bezze

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Daj meni 25 KM ja cu ti to odradit. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
samo moraju li biti velike rezolucije slika ili ono kolika je na monitoru tolika ce biti na majici?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zavisi koliki ti je monitorLenBias je napisao/la:samo moraju li biti velike rezolucije slika ili ono kolika je na monitoru tolika ce biti na majici?![]()

FORZA MARŠAL !!!
prikljucen sam na plazmu (no keksi)hodža je napisao/la:zavisi koliki ti je monitorLenBias je napisao/la:samo moraju li biti velike rezolucije slika ili ono kolika je na monitoru tolika ce biti na majici?![]()
![]()
![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ništa se ne brini, mogu ljudi odraditi preko cijele maje ako želiš.
Eh, sad ti mene možeš pitat' kako, al' na to nemam odgovora.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa razvuce sliku i piksel bude kao keramicka plocica 

Da, tako nekako, a obicno je piksel veličine Walcottovog mozga.LenBias je napisao/la:pa razvuce sliku i piksel bude kao keramicka plocica
ha ...... haPIKE je napisao/la:Da, tako nekako, a obicno je piksel veličine Walcottovog mozga.LenBias je napisao/la:pa razvuce sliku i piksel bude kao keramicka plocica

LenBias je napisao/la:ha ...... haPIKE je napisao/la:Da, tako nekako, a obicno je piksel veličine Walcottovog mozga.LenBias je napisao/la:pa razvuce sliku i piksel bude kao keramicka plocica

Cijena postarine je smijesnaDonnie Darko je napisao/la:https://www.riptapparel.com/

Total items in cart 1
Subtotal $10.00
Shipping $3.98
Tax (0.0%) $0.00
Discount - $0.00
Total
$13.98
Neces bolje ni ovdje proci

- Donnie Darko
- Kontakt:
Procu mozda i jeftinije nego kod nas, a kvaliteta je sigurno 50 puta bolja. Plus imam kod za popust, od cini mi se jednog dolara
Nisam zelio printat sebi, jer po informacijama koje sam dobio kvalitet je los, i slika se ispere ili koji vec **** brzo.

Nisam zelio printat sebi, jer po informacijama koje sam dobio kvalitet je los, i slika se ispere ili koji vec **** brzo.
jeste vi sigurni da majica izadje tih 14 dolara, da nece jos nesto izaci da se plati?
ako jeste onda ima ogroman broj majica na ovoj stranici koje samo cekaju da ih narucim 

A uf...retro je napisao/la:
Kod nas garant nema nigdje.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odlicna 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 14 gostiju.