Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Hvala Bogu usta Pjanić 

Dobar je cim i karate koristi da upotpuni igru  odlican je danas nadam se da ce roma uzet ovo ...
 odlican je danas nadam se da ce roma uzet ovo ...

odlican je danas nadam se da ce roma uzet ovo ...
 odlican je danas nadam se da ce roma uzet ovo ...Re: Miralem Pjanić
Dao mu je Juninho osmicu u Lyonu.gringobih je napisao/la: Ne moze propasti kad nije jos nista ni napravio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Kako nije kad je evo napravio zescu hejtercinu od tebe?gringobih je napisao/la: Ne moze propasti kad nije jos nista ni napravio
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upratih nekoliko losih dodavanja, ali isto tako sam vidio maestralnu asistenciju nakon cega je Roma poravnala. Ne izgleda los u sredini sa Strootmanom i De Rosijem, no nesto ipak fali, reklo bi se neki ekstra napadac koji ce u mnogome profitirati od ovakvog veznog reda.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa sta im je sa osvalda on je RVP za ove kloceveOmerbavarac je napisao/la:Upratih nekoliko losih dodavanja, ali isto tako sam vidio maestralnu asistenciju nakon cega je Roma poravnala. Ne izgleda los u sredini sa Strootmanom i De Rosijem, no nesto ipak fali, reklo bi se neki ekstra napadac koji ce u mnogome profitirati od ovakvog veznog reda.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uh zamalo sad da iznenadi goldziju. Lukavo Mire, lukavo  

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pogodila meščini   

Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 16 sep 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
DVA EAN ZA NA !

grgr je napisao/la:Pa sta im je sa osvalda on je RVP za ove kloceveOmerbavarac je napisao/la:Upratih nekoliko losih dodavanja, ali isto tako sam vidio maestralnu asistenciju nakon cega je Roma poravnala. Ne izgleda los u sredini sa Strootmanom i De Rosijem, no nesto ipak fali, reklo bi se neki ekstra napadac koji ce u mnogome profitirati od ovakvog veznog reda.
otisao put saouthampona

- Omerbavarac
- Kontakt:
Eno ga u Southamptonu.grgr je napisao/la: Pa sta im je sa osvalda on je RVP za ove kloceve

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jes se i on usrecio vaka mu dala

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mire gdje su jaja

uh jedva cekam derbi s Laziom, jos da ga Pjana zabije i osveti se Luli 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Haj' sad Mire   

EDIT: E ybga goldzija, pusti je Miretu

EDIT: E ybga goldzija, pusti je Miretu

- 
				Amar Dzeko
- Kontakt:
Dobar Mire, dobar !  

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
						"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Vrlo dobra partija Mireta,vrlo dobro kretanje i u ofanzivi i u defanzivi,i na kraju ona sjajna asistencija..Bas bi volio negdje vidjeti postotak tacnih dodavanja Pjanica veceras..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Stipu lozionicara,traume iz djetinjstva...ZgemboAdislic je napisao/la:Kako nije kad je evo napravio zescu hejtercinu od tebe?gringobih je napisao/la: Ne moze propasti kad nije jos nista ni napravio
dobar Pjanic veceras,rastrcan ...
Roma djeluje dobra ove sezone

Roma djeluje dobra ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.