Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Hvala Bogu usta Pjanić 
Dobar je cim i karate koristi da upotpuni igru
odlican je danas nadam se da ce roma uzet ovo ...
Dao mu je Juninho osmicu u Lyonu.gringobih je napisao/la: Ne moze propasti kad nije jos nista ni napravio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Kako nije kad je evo napravio zescu hejtercinu od tebe?gringobih je napisao/la: Ne moze propasti kad nije jos nista ni napravio
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upratih nekoliko losih dodavanja, ali isto tako sam vidio maestralnu asistenciju nakon cega je Roma poravnala. Ne izgleda los u sredini sa Strootmanom i De Rosijem, no nesto ipak fali, reklo bi se neki ekstra napadac koji ce u mnogome profitirati od ovakvog veznog reda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa sta im je sa osvalda on je RVP za ove kloceveOmerbavarac je napisao/la:Upratih nekoliko losih dodavanja, ali isto tako sam vidio maestralnu asistenciju nakon cega je Roma poravnala. Ne izgleda los u sredini sa Strootmanom i De Rosijem, no nesto ipak fali, reklo bi se neki ekstra napadac koji ce u mnogome profitirati od ovakvog veznog reda.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uh zamalo sad da iznenadi goldziju. Lukavo Mire, lukavo 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pogodila meščini

Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 16 sep 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
DVA EAN ZA NA !
grgr je napisao/la:Pa sta im je sa osvalda on je RVP za ove kloceveOmerbavarac je napisao/la:Upratih nekoliko losih dodavanja, ali isto tako sam vidio maestralnu asistenciju nakon cega je Roma poravnala. Ne izgleda los u sredini sa Strootmanom i De Rosijem, no nesto ipak fali, reklo bi se neki ekstra napadac koji ce u mnogome profitirati od ovakvog veznog reda.
otisao put saouthampona
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eno ga u Southamptonu.grgr je napisao/la: Pa sta im je sa osvalda on je RVP za ove kloceve
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jes se i on usrecio vaka mu dala
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mire gdje su jaja
uh jedva cekam derbi s Laziom, jos da ga Pjana zabije i osveti se Luli 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Haj' sad Mire

EDIT: E ybga goldzija, pusti je Miretu
EDIT: E ybga goldzija, pusti je Miretu
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dobar Mire, dobar ! 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Vrlo dobra partija Mireta,vrlo dobro kretanje i u ofanzivi i u defanzivi,i na kraju ona sjajna asistencija..Bas bi volio negdje vidjeti postotak tacnih dodavanja Pjanica veceras..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Stipu lozionicara,traume iz djetinjstva...ZgemboAdislic je napisao/la:Kako nije kad je evo napravio zescu hejtercinu od tebe?gringobih je napisao/la: Ne moze propasti kad nije jos nista ni napravio
dobar Pjanic veceras,rastrcan ...
Roma djeluje dobra ove sezone
Roma djeluje dobra ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.