odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
sve bi bilo dobro da mu za takve ne treba minimalno 300 maraka ako nece kupovati one jadne kopije po piku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
To maturalna ex. ako je to evo da ti kažem ja sam bio krajem augusta , vjerovatno Lloret ? , ako budeš u Lloretu imaš pun k. onih indijaca koji ti nude popuste , ali kvalitet , kakvi naši kinezi , ja kupio dvije duxerice po 5 eura a on htio 15 i obukao 2x već se poderala , ima ovaj shopping centar , ogroman dakle , ja sam uzeo 2-3 fine majice i duksericu za nekih 40 eura baš fine ono , mrsko mi tražiti slike i te fazone , patike bile na sniženju , ali po adidas shopu ja patike največi broj našao 42Dex je napisao/la:Znal iko gdje ima dobrih stvari za kupit u Barci, da vrijeme ne gubim tamo kad dođem
Tako blizu, a tako daleko.
Imal primasport u Zenici? NIsam iz zenice al imam tamo jarana na faxu pa i ovako sam kontao otici koji dan.
Necu nista sa debelim djonom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima u shopping centru 90%.soxx je napisao/la:Imal primasport u Zenici? NIsam iz zenice al imam tamo jarana na faxu pa i ovako sam kontao otici koji dan.![]()
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ima u sopingu.
A ove gore kanadjanke isto 60 km u planet obuci,isto soping.
A ove gore kanadjanke isto 60 km u planet obuci,isto soping.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Nađoh danas koledžanku u Harisu, naravno zvala me je da je kupim, nisam mogo odolit 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Cujem imaju neke nove kod nas u shoppingu u zenici ne znam tacno gdje ali sam vidio da je marka fishboneDex je napisao/la:Nađoh danas koledžanku u Harisu, naravno zvala me je da je kupim, nisam mogo odolit
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ja sam crnu iskopo, jedva broj nađoh.IlPrincipe je napisao/la: Cujem imaju neke nove kod nas u shoppingu u zenici ne znam tacno gdje ali sam vidio da je marka fishboneal fkt su prelijepe i predobro. Samo nakratko sam vidio kod druga. Mora se to otić pročešljat
Ako je Fishbone, onda je glat u NY, samo sam kod njih tu marku viđo
- IlPrincipe
- Kontakt:
jel ima jos i cijena koja je ?Dex je napisao/la:Ja sam crnu iskopo, jedva broj nađoh.IlPrincipe je napisao/la: Cujem imaju neke nove kod nas u shoppingu u zenici ne znam tacno gdje ali sam vidio da je marka fishboneal fkt su prelijepe i predobro. Samo nakratko sam vidio kod druga. Mora se to otić pročešljat
24 ova moja u Harisu bila, sniženje neko
- Donnie Darko
- Kontakt:
De sestre ti sliku postavi ili posalji na fb ili pp svejedno. 
Ajd poslat ću na fb kad dođem kući 
Uzet ću u Barci barem jednu još
imaju stalno u new yorkeru, cijena im je od 40 do 90 zavisno od sezoneIlPrincipe je napisao/la:jel ima jos i cijena koja je ?Dex je napisao/la:Ja sam crnu iskopo, jedva broj nađoh.IlPrincipe je napisao/la: Cujem imaju neke nove kod nas u shoppingu u zenici ne znam tacno gdje ali sam vidio da je marka fishboneal fkt su prelijepe i predobro. Samo nakratko sam vidio kod druga. Mora se to otić pročešljat
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- IlPrincipe
- Kontakt:
daj stavi ovdjeDex je napisao/la:Ajd poslat ću na fb kad dođem kući
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Treebalo bi biti u Deichmanu ove gore . Plave su aBd mojeschweinsteiger je napisao/la:Nemoj kozne starke,pokajaces se.Ja sam kupio sebi doublelayer prije 2 godine,onaj vanjski sloj kozni.soxx je napisao/la:Kakve bi mogao patike uzimati sada za jesen nesto?
Ove sto imam ne mozes nositi samo ih isprljat mozes a tesko se peru.
Kontao nesto ovako kozno http://5.kicksonfire.net/wp-content/upl ... ther-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam nosio ovo do sada nikako ovako duboke. Nisam tip koji bi utrpao hlace u to vec bi hlace isle preko![]()
Dajte kakve prijedloge ne moraju ovako izgledat yeb' ih.
Nisam 10 putao obuo,bezveze.
Sacekas malo i kupis sebi nesto ovako,ovo nece iznevjerit' ni po kisi,ni po snijegu.
Buraz, mi idemo 2 puta u Barcu, agencija nam dala 2 put besplatno, pa ćemo taj iskoristit za šopingCiva je napisao/la: To maturalna ex. ako je to evo da ti kažem ja sam bio krajem augusta , vjerovatno Lloret ? , ako budeš u Lloretu imaš pun k. onih indijaca koji ti nude popuste , ali kvalitet , kakvi naši kinezi , ja kupio dvije duxerice po 5 eura a on htio 15 i obukao 2x već se poderala , ima ovaj shopping centar , ogroman dakle , ja sam uzeo 2-3 fine majice i duksericu za nekih 40 eura baš fine ono , mrsko mi tražiti slike i te fazone , patike bile na sniženju , ali po adidas shopu ja patike največi broj našao 42Eto tako u Barci nećeš obilaziti shopping centar , samo ćeš ići u centar gdje od Barce sve , ali cijene da Bog sačuva . Nego ti se drži diska , **** te majice , duksevi , Poljakinje , Švabice lude
IlPrincipe je napisao/la: daj stavi ovdje

- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne valja ti ova slika,neka ptica upala u kadar.Dex je napisao/la:
#miasanmia
Zna li neko gdje se u Sa ima uzeti obična narukvica gumena,bez ikakvih natpisa?
Powerband?Narin je napisao/la:Zna li neko gdje se u Sa ima uzeti obična narukvica gumena,bez ikakvih natpisa?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], lol89, nerkolfc, Pensioner26, Rosicky i 16 gostiju.