BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 18 sep 2013, 21:41

Apsolutno zasluzeno. Napoli prehebena ekipa, jesu mesari al ybga ipak je CL.
Kuba, Grossonja i Smelca odron. Ja neznam kako su ikako mislili da sa njima dvojcom ista mogu napravit protiv jakih ekipa. Reus nevidljiv. Miki gubi lopte. Humels luta kod prvog gola, Subotic kriv za crveni. Weide glup ko *urac, izlijece kad netreba.

Al no sikiriki sad ce to nasa siroka klupa da okrene. Da vidimo koga tu imamo: Durm, Schieber, ili pak Günter? Ma da biramo. :lol:

Mozda je najbolje ovako fasovat sve u jednoj tekmi a u ostalih pet bez greske.

Ps: Klopp bezze podigo nervozu i zasluzeno na tribini.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 18 sep 2013, 21:45

Ubjedljivo najtezi zadatak koji je ova ekipa pod vodstvom Kloppa imala nikad gora situacija nije bila u pm sve ok mogu prihvatit al koji q bi Wajdiu da izleti :( ... Iskreno ovo je djelovalo na raspad sistema ... Teska utakmica pretezak zadatak u pm. A nije mi jasno koji q nije dao Suboti uc ranije i tacno ta stvar nas kosta gola jer dok se Subota vrati i udje u sesnesterasc kasno bi, jer sigurno Higuaina kod prekida ne bi cuvo Schmelle vec Subota ... Iskreno ZASLUZENO ljudi vode nema nas ni na mapi, Reus kao da ne igra hajde Marco explodiraj .

Ne znam sta ocekivat sad navodno je i Klopp sisao u svlacionicu tako kaze komentator na ZDFU nisam znao da smije i ima pravo nakon iskljucenja sic u svlacionicu ... Sta se ovo samo desava vec u pm ... I naravno pocinje se sirina obijat o glavu 4 STOPERA se moraju imat plus ti talenti i ta djecurlija ...

Molim boga za neko manje cudo i neki remi koji nije ne moguc po meni. Za neutrallne utakmica za uzivat ...

Sad mora izac 10 Tigrova koji ce da ginu jedan za drugog i za grb, jedino na takav nacin je moguc povoljan rez. Poznavajuci Kloppa i mentalitet ove ekipe to bi trebo bit najmanji problem ... I onda uz neku individualnu klasu zabit zabit zabit . Hajde Reus proradi ... Pobjece Beba Yang makar jednom :) ...

Idemo BvB idemoooooo !
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2013, 21:45

Grosskonj je najlosiji veceras, prema naprijed je odron dok je prema nazad jos losiji. Stvarno ne znam kako je ovo sve prolazilo u ligi ali je ipak prolazilo. Deficit sa stoperima, tako da Bender mora na neprirodnu poziciju ali eto nikad se ne zna, Nijemci su to, oni se nikad ne predaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 sep 2013, 21:46

Lokos19 je napisao/la: Al no sikiriki sad ce to nasa siroka klupa da okrene. Da vidimo koga tu imamo: Durm, Schieber, ili pak Günter? Ma da biramo. :lol:
Nemoj ni slucajno propustiti priliku da pomenes losu klupu...isto tako zanemarit cemo da je Auba vec usao sa klupe a da su Sokratis,Kehl,Gundogan povrijedjeni...samo nek' si ti dokazao svoje :roll:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 sep 2013, 21:46

Klopp kralj :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 sep 2013, 21:49

Sta se bolan sekirate sad ce da proradi onaj njemacki nacisticki duh i ima da se gine na terenu. Da se primjetit da kad Dortmund pocne kombinirat na polovici Napolija da se ovi bas ne znaju branit.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 sep 2013, 21:52

adnan24 je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la: Al no sikiriki sad ce to nasa siroka klupa da okrene. Da vidimo koga tu imamo: Durm, Schieber, ili pak Günter? Ma da biramo. :lol:
Nemoj ni slucajno propustiti priliku da pomenes losu klupu...isto tako zanemarit cemo da je Auba vec usao sa klupe a da su Sokratis,Kehl,Gundogan povrijedjeni...samo nek' si ti dokazao svoje :roll:
Pa jeste tanka klupa. Doduse, bila je tanka i u prethodnim sezonama. Mozda je to razlog zbog kojeg tesko podjednako dobro guraju na dva zafrkana fronta.

Bice ovo do kraja zanimljiva grupa. Ni u ovoj utakmici nista nije gotovo. Steta sto je Vajdi dobio crveni, al jbg...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 18 sep 2013, 22:16

dosta sto me j.ebu u njemackoj svirajuci svaki kontakt, al sto brate u LP !! :evil: :evil:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 sep 2013, 22:19

Jbg, fakat steta radi crvenog...

Dobar je i Napoli sto jes' jes'. Nabrijani su do bola. Dobar im onaj malac sto dade gol. Madjo odlican. Iguain isto. Fina ekipa.

Bice dobrog fudbala u ovoj grupi. Tesko je bilo sta prognozirati. Jedino je sigurno da OM ne moze dalje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 18 sep 2013, 22:21

Baksuzan ceo dan, ne vredi gubiti zivce na ovo.Mora da dodje i taj dan kada ti nista ne polazi za rukom, a dok protivniku sve ide na vodenicu.Najgore od svega mi je to sto su vec ispucali dve izmene i ne mogu da ubace Hofmana umesto Levandovskog koji u ovakvoj situaciji sa igracem manje koci napade.Tu dolazi do izrazaja njegovo sporo kretanje sa loptom, a o predaji lopte saigracu da ne pricamo.

Covece, ne mogu da verujem da Heno izasao dok je Levandovski jos tu. :shock:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 sep 2013, 22:47

Kao prvo da hebem sudiji sve po spisku...ne mislim da je uopste ostetio BvB al' ovo je najgori kriterij sudjenja koji sam ikad gledao...na europskom u kosarci se ne sviraju fauli za ono za sta je on svirao.Uz to svaki prekid moze biti izveden samo na njegov znak...ubio je fudbal u ovoj utakmici.

Ocekivano teska tekma...ovo je za mene najtezi mec grupne faze(bez obzira sto mislim da je Arsenal bolji tim od Napolija)...dosta negativnih stvari se poklopilo,mozda i previse da bi se izvuklo nesto vise protiv odlicnog Napolija.

Nisam uopste manji optimista za prolaz nego sam bio prije meca...bice u ovoj grupi jos svega i svacega.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 18 sep 2013, 22:48

adnan24 je napisao/la: Nemoj ni slucajno propustiti priliku da pomenes losu klupu...isto tako zanemarit cemo da je Auba vec usao sa klupe a da su Sokratis,Kehl,Gundogan povrijedjeni...samo nek' si ti dokazao svoje :roll:
Jah, meni je do dokazivanja. Da bogda ni sa cim bio u pravu ako ce mo dobivat utakmice.
Ti nisi ocekivo povrede u toku sezone i u jakim utakmice? Jako naivno razmisljanje.

Rezultat, kad sagledamo kako prvo nismo imali srece a onda nas strefio i peh, je dobar. Sa 1-0 kuci smo dalje u direktnom duelu. Sve je jos u igri.

Brine me povreda Humelsa, izgledalo je jako lose, nadam se da nije puko misic. Ukoliko i Sokratis nebude spreman za dan dva hebali smo jeza u ledja.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 sep 2013, 22:48

Rafa unistio klocca.
yebeno dobra taktika na koju kontrasko orjentisani domuzari nisu imali odgovor.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 sep 2013, 22:50

Šteta :sad:

Sad se vratit BL i ne gubit bodove tamo :smile:

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 sep 2013, 22:55

secer je napisao/la:Rafa unistio klocca.
Formacija 4-2-3-1 ko Bayina prosle sezone.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2013, 22:58

Bvb loše ušao u utakmicu, prespavao prvi dio. Napoli bio agresivniji, odlučniji.....
Da je Proenca ****, to je poznato odavno i nekako ko da se trudi da naškodi njemačkim ekipama. Moraš biti poseban mamlaz da vraćaš igrača i šalješ ga opet vani, iako se krv i ne vidi.
Zatim su uslijedile nesretne okolnosti sa Hummelsom i Weidenfellerom i večer je postala fantastična.

Skoro eto da se Bvb i vrati skroz, ali kasno je više bilo. Sve u svemu Napoli je zasluženo pobijedio, a kod BVB-a se od lošije igre do pehova , sve sastalo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 18 sep 2013, 23:06

rob do bagro je napisao/la:
Formacija 4-2-3-1 ko Bayina prosle sezone.
I od BvBea evo vec 5 godina ;)

Momci nemojte se beze lozit na sudiju. Sem sto je mogao sacekat korner 5 sekundi, dok se Subotic nevrati nisam vidio greske. Sreca je bila na njihovoj strani. Mi gadjamo precku dok onaj mrav ubacuje slobodnjak kako mu vise nikad nece poci za rukom. Weidiju lopta ide sa koljena prema ruci, dok Reina na jedvite jade izbija povratnu ispred Hofmana. U oba slucaja pola metra tamo ili vamo i utakmica ide drugim tokom. Shit happens :twisted:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 sep 2013, 23:19

Klinac bi bila da je vasa buduca vedeta zabila zicer. :twisted:

Heno totalno zakazao. Auba je zvijer, veceras je zacementirao mjesto u prvih 11.

Klopp el gigante. :lol:

Paklena grupa, bice veselo do samog kraja, a ne kao lani. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2013, 23:49

Ne znam što je Kloppu trebala ona reakcija na sudiju pa nije Premier liga BiH. :roll:

Zaslužen poraz Napolitanci očitali lekciju a Lewa i pored povećanja plate igra preko one stvari. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 19 sep 2013, 00:06

Saurman je napisao/la:a Lewa i pored povećanja plate igra preko one stvari. :mrgreen:
Lewa je obicna kita, dok je vecerasnji sudija kita na kvadrat. Samo padni, dobit ces faul :roll:

Losi smo bili, nimalo onog kombinovanja i trke, plus crveni... dobro smo na kraju i prosli!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 4 gosta.