Ubjedljivo najtezi zadatak koji je ova ekipa pod vodstvom Kloppa imala nikad gora situacija nije bila u pm sve ok mogu prihvatit al koji q bi Wajdiu da izleti

... Iskreno ovo je djelovalo na raspad sistema ... Teska utakmica pretezak zadatak u pm. A nije mi jasno koji q nije dao Suboti uc ranije i tacno ta stvar nas kosta gola jer dok se Subota vrati i udje u sesnesterasc kasno bi, jer sigurno Higuaina kod prekida ne bi cuvo Schmelle vec Subota ... Iskreno ZASLUZENO ljudi vode nema nas ni na mapi, Reus kao da ne igra hajde Marco explodiraj .
Ne znam sta ocekivat sad navodno je i Klopp sisao u svlacionicu tako kaze komentator na ZDFU nisam znao da smije i ima pravo nakon iskljucenja sic u svlacionicu ... Sta se ovo samo desava vec u pm ... I naravno pocinje se sirina obijat o glavu 4 STOPERA se moraju imat plus ti talenti i ta djecurlija ...
Molim boga za neko manje cudo i neki remi koji nije ne moguc po meni. Za neutrallne utakmica za uzivat ...
Sad mora izac 10 Tigrova koji ce da ginu jedan za drugog i za grb, jedino na takav nacin je moguc povoljan rez. Poznavajuci Kloppa i mentalitet ove ekipe to bi trebo bit najmanji problem ... I onda uz neku individualnu klasu zabit zabit zabit . Hajde Reus proradi ... Pobjece Beba Yang makar jednom

...
Idemo BvB idemoooooo !