BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Saurman
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Saurman » 19 sep 2013, 00:14

kraljttbvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:a Lewa i pored povećanja plate igra preko one stvari. :mrgreen:
Lewa je obicna kita, dok je vecerasnji sudija kita na kvadrat. Samo padni, dobit ces faul :roll:

Losi smo bili, nimalo onog kombinovanja i trke, plus crveni... dobro smo na kraju i prosli!

Napoli je više želio pobjedu ušli su u utakmicu kao da im život o tome ovisi.Ovaj poraz će BvB prelomiti na Arsenalu i Marseilleu.

Kad bude najteže Lewa će proraditi. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 sep 2013, 00:16

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 19 sep 2013, 00:18

razočaran sam sa svime večeras, pogotovo sa mlakim pristupom. hvala bogu da na kraju nismo izvukli nezasluženi bod.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 19 sep 2013, 00:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :mrgreen:
:roll:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 sep 2013, 00:58

odvratna sirovina,puko :mrgreen:
VOLIM BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 sep 2013, 01:03

Koji seljak,idi lijeci se :roll:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 sep 2013, 01:33

Zao mi je sto izgubiste sad valja duplo jace proti slijedece ekipe tj. Marseja. Volio bih da BVB prodje kao drugi dalje, Arsenal naravno prvi. Sretno.
Celik!3,2,2.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 sep 2013, 01:35

Fakat nevjerovatan izraz lica :shock: :o :mrgreen: :lol: !

On bi na OT postao veca legenda od Aleksa i Mata zajedno :mrgreen: !
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 sep 2013, 01:39

Kravar.
#miasanmia

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 19 sep 2013, 03:51

jel ovaj drugi golman spuc'o glavom od stativu kod insinjeovog gola il sam ja ćorav?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 19 sep 2013, 04:54

sto se ove bayernove uhlje okupile na ovoj temi i govore protiv gospodina klopa
vama je bvb postao trn u oku sto ste se isprepadali

losa partija nema sta. nije nista islo, glup crveni. mozda glupo zvuci ali ja mislim da je ovo poraz u pravo vrijeme. sad zbit redove maksimalno se nalozit na sve ostale tekme i samo derat. bolje nego dobit prve 2 i onda upast u krizu i ispast...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 19 sep 2013, 08:10

Sinoć su baš svi zakazali (s iznimkom Langeraka), a kad se na to nadoveže onaj pusti peh koji nas je pratio, onda je ovakav rezultat sasvim realan. Iskreno, na kraju mi ovih 1:2 super izgleda, kad uzmem u obzir kako smo izgledali (djelovalo mi je kao da ćemo fasovati 3-4 razlike). Šteta što nismo iskoristili dobar trenutak u kojem se momčad nalazila, a nadam se da ovo izdanje neće utjecati i na sljedeću utakmicu u BL, jer bi bila šteta sad sve odjednom zas.ati.

Obrana opet nikakva i krajnje je vrijeme da Klopp na neko vrijeme razbije dvojac Subotić-Hummels Sokratisom. Ni Gross desno ne izgleda najbolje, te mu protivnici olako ulaze iza leđa, a ni naprijed ne odrađuje ni 70% posla koji Piszczek odradi. Sredina totalno nepovezana sa masom netočnih dodavanja iz kojih se (što je najgore) izrodilo nekoliko opasnih situacija po naš gol. Lewat iritantan do bola, cijelu sam mu večer spominjao prvog ženskog pretka. Mislim da ne bi bilo ludo Aubea postepeno iskušavati u samoj špici.

Kloppu ovo isključenje nije trebalo, jer on bi trebao biti taj koji će primiriti i podići momčad kad upadne u rupu, a ne urlati na suca kao manijak. Doduše, taj ga temperament i čini u jednu ruku posebnim, ali sinoć je fkt pretjerao. Bojim se da će dosta faliti protiv bunkeraša iz Marsiglije.

Daljnja situacija u grupi nam je krajnje za.ebana. Arsenal je napravio jeb.čki posao u Francuskoj i mislim da su oni poprilično izvjestan putnik među 16. Sa Oezilom su puno dobili, ne samo na igračkoj kvaliteti, već i na psihološkom planu (čitaj: samopouzdanju). Mi ćemo za prolaz morati dobiti sljedeći meč protiv Marsiglije, kao i uzvrat protiv Napolija. Bez te 2 pobjede mislim da nemamo šanse. Iskreno, nisam optimist po pitanju prolaska grupe. Već nakon izvlačenja sam imao bad taste in stomack, a sad je to još izraženije. Zato sam i mantrao o osvajanju EL. :) Ako se ne prođe skupina treba nabijati ebeni koeficijent u EL, jer nije lako svake godine igrati skupinu sa 6 mečeva na nož protiv vrhunskih momčadi.

Što se tiče suca, netko (mislim effe) je na temi CL napisao da je nastrojen protiv Švaba. Zanimljivo, i meni je to palo napamet kad sam vidio da on sudi. :) Dakako, bilo bi glupo reći da nas je oštetio, ali osorne gestikulacije prema našim igračima i smješak u komunikaciji sa "Talijanima" su dosta znakoviti.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 sep 2013, 08:32

Lewandowskom opet J*** mater za onu 1na1 na 0-0 :)
Klopp je tata...primili smo go s igracem manje J*** mater i sudiji.

Statistika kaze napoli 14 udaraca 9 u okvir BvB 13 udaraca 8 u okvir...+ na kraju si imao slobodni za izjednacenje , smijesno je od kakve ekipe mi gubimo bodove ali ...vcrs se sve protiv nas poklopilo i onaj crveni wajdija meni se cinilo da nije namjerno ali kako god crveni je...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 sep 2013, 08:36

HzBvB je napisao/la:Klopp je tata...primili smo go s igracem manje **** mater i sudiji.
Pa dobro, to i nije baš tako. Subotić je bio u šesnaestercu kada je Higuain zabio prvi gol.
Bilo kako bilo, ovo je teže gostovanje nego ono u Londonu, u to sam ubijeđen. Napoli će biti tvrd orah za sve ekipe, a realno gledajući - ljudi su odigrali bolji meč od Dortmunda, pokazali više volje, želje i htijenja i to im se na kraju isplatilo.
Očekivao sam više od Lewandowskog. :oops: Da se neće opet vratiti u sezonu 2010/11 ili početak 2011/12 kada nije iskorištavao zicere. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 19 sep 2013, 08:48

HzBvB je napisao/la:Lewandowskom opet **** mater za onu 1na1 na 0-0 :)
Klopp je tata...primili smo go s igracem manje **** mater i sudiji.

Statistika kaze napoli 14 udaraca 9 u okvir BvB 13 udaraca 8 u okvir...+ na kraju si imao slobodni za izjednacenje , smijesno je od kakve ekipe mi gubimo bodove ali ...vcrs se sve protiv nas poklopilo i onaj crveni wajdija meni se cinilo da nije namjerno ali kako god crveni je...
Ti ocito ne pratis Italijansku ligu i desavanja oko Napolija. Vidis li ti koliko su se pojacali i na sta lici ta ekipa?? Ljudi su ubili brašno u vama sinoc, dok ste vi prvo poluvrijeme igrali ko Bologna i drzali loptu te se dodavali na centru bez rjesenja naprijed. I onda govoris od kakve ekipe gubite bodove :mrgreen: Statistika isto govori da Farsa ima posjed lopte 90% pa ig Čelski natambura, objesi statistiku macku o rep. Očito nismo gledali istu utakmicu...

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 sep 2013, 09:10

Kako smo igrali dobro smo i prošli, nismo ni zaslužili ništa više, nakon svega što se izdogađalo na terenu i nakon 2-0 dobro je da je ušla ta lopta za 2-1, u svakom slučaju bolje nego 3-0...

Loša partija i treba je čim prije zaboraviti, čestitke napolitancima na zasluženoj pobjedi i na tome što su nas podsjetili kako treba igrati u LP jer smo očito zaboravili ili smo malo bahato i umišljeno ušli u meč, previše grešaka i nervoze a doktorova reakcija je neprimjerena i ne odobravam takav postupak jer se na taj način ne vodi ekipa, no dobro ima velikih pluseva do sada i nećemo mu taj mali minus naspram svega uzimati za zlo, to je on i to je to.

Mislim da je vrijeme da se da prilika Langeraku da brani malo umjesto Weidija, počeo je previše srljati i još jedan crveni je znak da bi mogao malo odmoriti na klupi i kad mu istekne kazna neka MItch brani (ionako kad on počinje nismo izgubili tekmu čak smo sve dobili ako se ne varam) isto tako u bundeski neka brani umjesto Romana.
Langerak ima kapacitet da bude vrhunski golman, mlad je i treba utakmica da bude još bolji i sigurniji i terbao bi biti starter barem dok se Roman ne sredi malo.
Subotić-Hummels definitivno izgledaju u paru kao amateri a dodamo li još Kevina na boku te Schmellea obrana izgleda smješno, probati po meni sa malim Durmom više će gristi i obavezno Sokratis starter, Auba također počinjati a Roberta malo na klupicu da si razmisli malo o onome što pokazuje na terenu.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 sep 2013, 09:21

stomaklija je napisao/la:Ljudi su ubili brašno u vama sinoc,
Pocistili su nas sa terena.

slika

8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 19 sep 2013, 10:07

anelbavarac je napisao/la:
Koji seljak,idi lijeci se :roll:

Bas ce me interesovati tvoja reakcija kada se slicna situacija desi Pepu ili bilo kom treneru Bajerna.Ti kao ne bi popizdeo da si na Klopovom mestu.Nisi uopste razmisljao o tome nego si samo cekao samo da se ovde javis?Pretpostavljam da bi ti u toj situaciji branio trenera Bajerna, sto bi bilo veoma licemerno od tvoje strane.Sledeci put bolje razmisli sta ces da kazes pre nego sto ista napises, jer je bolje neke postove ne napisati .

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 sep 2013, 10:18

Ne kužim zašto neki govore Klopp ovo, Klopp ono kad bi i nas 90% odreagovalo isto u onakvoj situaciji. Drugo što ne kontam jeste, zašto ne proba Sokratisa na desnom beku? Zar niste govorili da Grk može igrati i tu poziciju kad je stigao? Ovo već previše škripi, kao i na poziciji štopera gdje svaku utakmicu zakaže jedan od ove dvojice ( Hummels, Subotić ). Aubameyang unio dosta svježine kako je ušao, Miki neprimjetan, Lewa sem šanse 1 na 1 i onih par okreta i voleja koji su završili 7 metara od gola, ništa nije pokazao. Ostali također neprimjetni. Ali ne treba zaboraviti da je BvB igrao s igračem manje čitavo poluvrijeme, tako da mislim da pobjeda kontra Napolia u Dortmundu neće doći u pitanje. Također, žao mi malog Langeraka. Koja je ono mašina čovječe! Podhitno na zimu neka ide na posudbu u neki klub gdje će braniti, pa onda kad se Weidi penzioniše vratite ga. Uglavnom, sretno Bvb-ovci u nastavku LP, i da, bakljada na početku pretpostavljam da je bila od vaših navijača? Svaka čast :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 sep 2013, 10:47

Blaszczykowski je napisao/la:Sinoć su baš svi zakazali (s iznimkom Langeraka),
I Aubameyanga
Blaszczykowski je napisao/la:a nadam se da ovo izdanje neće utjecati i na sljedeću utakmicu u BL, jer bi bila šteta sad sve odjednom zas.ati.
Ne bi smjelo...cak naprotiv,motiv vise da budu na 110% u subotu.
Blaszczykowski je napisao/la:Obrana opet nikakva i krajnje je vrijeme da Klopp na neko vrijeme razbije dvojac Subotić-Hummels Sokratisom.
Sokratis bi vjerovatno i igrao da se nije povrijedio...al' sigurno ce dobivati priliku sve cesce.
Blaszczykowski je napisao/la:Ni Gross desno ne izgleda najbolje, te mu protivnici olako ulaze iza leđa, a ni naprijed ne odrađuje ni 70% posla koji Piszczek odradi.
Pisczek je prosle sezone bio mozda i najkonstantniji i najbolji igrac...realno moralo se osjetiti njegovo neigranje.
Blaszczykowski je napisao/la:Sredina totalno nepovezana sa masom netočnih dodavanja iz kojih se (što je najgore) izrodilo nekoliko opasnih situacija po naš gol.
To je taj problem kad ne igra Gundogan...Reus,Miki,Auba,Bender nisu igraci koji ce povezati redove...a Sahin ne moze sam.
Blaszczykowski je napisao/la:Daljnja situacija u grupi nam je krajnje za.ebana.
Zahebana jest ali na kraju i ako ispadnemo najmanje ce biti kriv poraz u Napulju...sljedecu definitivno moramo dobiti a onda u dvomecu sa Arsenalom mozda i odluciti sudbinu uvoj grupi.
Monolog je napisao/la: Pa dobro, to i nije baš tako. Subotić je bio u šesnaestercu kada je Higuain zabio prvi gol.
Kasno je on stigao da bi nesto promijenio...Schmelzer je i ostao nad Higuain-om jer nisu vise znali ko koga cuva s obzirom na taj manjak igraca.

Lewat standardno...osim one tekme kuci sa Realom,ne postoji mec u kojem je on zabio iz prve prilike.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.