Sinoć su baš svi zakazali (s iznimkom Langeraka), a kad se na to nadoveže onaj pusti peh koji nas je pratio, onda je ovakav rezultat sasvim realan. Iskreno, na kraju mi ovih 1:2 super izgleda, kad uzmem u obzir kako smo izgledali (djelovalo mi je kao da ćemo fasovati 3-4 razlike). Šteta što nismo iskoristili dobar trenutak u kojem se momčad nalazila, a nadam se da ovo izdanje neće utjecati i na sljedeću utakmicu u BL, jer bi bila šteta sad sve odjednom zas.ati.
Obrana opet nikakva i krajnje je vrijeme da Klopp na neko vrijeme razbije dvojac Subotić-Hummels Sokratisom. Ni Gross desno ne izgleda najbolje, te mu protivnici olako ulaze iza leđa, a ni naprijed ne odrađuje ni 70% posla koji Piszczek odradi. Sredina totalno nepovezana sa masom netočnih dodavanja iz kojih se (što je najgore) izrodilo nekoliko opasnih situacija po naš gol. Lewat iritantan do bola, cijelu sam mu večer spominjao prvog ženskog pretka. Mislim da ne bi bilo ludo Aubea postepeno iskušavati u samoj špici.
Kloppu ovo isključenje nije trebalo, jer on bi trebao biti taj koji će primiriti i podići momčad kad upadne u rupu, a ne urlati na suca kao manijak. Doduše, taj ga temperament i čini u jednu ruku posebnim, ali sinoć je fkt pretjerao. Bojim se da će dosta faliti protiv bunkeraša iz Marsiglije.
Daljnja situacija u grupi nam je krajnje za.ebana. Arsenal je napravio jeb.čki posao u Francuskoj i mislim da su oni poprilično izvjestan putnik među 16. Sa Oezilom su puno dobili, ne samo na igračkoj kvaliteti, već i na psihološkom planu (čitaj: samopouzdanju). Mi ćemo za prolaz morati dobiti sljedeći meč protiv Marsiglije, kao i uzvrat protiv Napolija. Bez te 2 pobjede mislim da nemamo šanse. Iskreno, nisam optimist po pitanju prolaska grupe. Već nakon izvlačenja sam imao
bad taste in stomack, a sad je to još izraženije. Zato sam i mantrao o osvajanju EL.

Ako se ne prođe skupina treba nabijati ebeni koeficijent u EL, jer nije lako svake godine igrati skupinu sa 6 mečeva na nož protiv vrhunskih momčadi.
Što se tiče suca, netko (mislim effe) je na temi CL napisao da je nastrojen protiv Švaba. Zanimljivo, i meni je to palo napamet kad sam vidio da on sudi.

Dakako, bilo bi glupo reći da nas je oštetio, ali osorne gestikulacije prema našim igračima i smješak u komunikaciji sa "Talijanima" su dosta znakoviti.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa