Ne,imam power balance,al sam se zeznuo,pa sam uzeo najvecu,treba mi ruka kao kod Arnolda biti da me stisne,pa mi leta gore dole,pa me nervira,volim ja onu sto mi stoji na zglobu,uže one..Imam trenutno jednu,onu što se dijelila prošle godine,kada je bila Olimpijada u Londonu,u McDonaldsu,al mi pukla,tj nije još,al svaki čas će,a već tražim rezervnu,moram imati nešto na ruci,navikao,ebiga,uvijek nešto nosim..Greivis je napisao/la:Powerband?Narin je napisao/la:Zna li neko gdje se u Sa ima uzeti obična narukvica gumena,bez ikakvih natpisa?
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Jest i meni sve siroke.
Ako nadjes gdje uze, javi.
Ako nadjes gdje uze, javi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I ja uvijek moram imat nešto na ruci, nervira me kad nema
Ja imam adidasovu gumenu crnu, predobra, imo bijelu prije isto adidasovu, al pukla
Ja imam adidasovu gumenu crnu, predobra, imo bijelu prije isto adidasovu, al pukla
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma moram neku nabaviti,vidjet ću nešto..Dex je napisao/la:I ja uvijek moram imat nešto na ruci, nervira me kad nema
Ma imam ja sat,al nisam nikada to nosio,a još pravo dobar sat,stavljao sam ga ovdje,nije ni jeftin bio,dobio na poklon,al jednostavno nisam navikao na to,nije da ga ne nosim jer me strah i to,al mi previše glomazno,ja ono više volim sportski stil..Ma odoh na pijacu tražiti nešto,al me nerviraju one obične što pise Livestrong i to,najradije bih neku bez ičega,il da ima baš dobar natpis,al to ne možeš ni na ebayu naći,a kamol ovdje..
Gre - može,ako nađem,javit ću,ionako mi je ova pijaca 3 minute od stana,pa ću pogledati sutra..

Ovo bih volio,ali zeznuto,ja mislim da moraš barem 100 naručiti da ti donese..Ništa,kupim 100 i prodajem forumašima ono što mi ostane..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima li neko da bi mogao ovo naručiti, odmah pare šaljem

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta ti ima neko drugi narucivat ako vec imas pare.
Sem toga jako je skupo, imas vise vrsta pa proberi 25-30 dolara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne prihvata moju karticu pa mi se neda prebacivati u drugu banku samo radi toga, pa ako neko ima da bi mogao naručiti, ja mu šaljem odmah pare na računElegant je napisao/la:Sta ti ima neko drugi narucivat ako vec imas pare.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
dobio cuku za rodjendan
Da sam biro ne bi bolji izabro
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kako izgledaju cudo pa ne pise FUMA.Pogba je napisao/la:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Kako izgledaju cudo pa ne pise FUMA.Pogba je napisao/la:
a iskreno vala ruzne su
Puma definitivno pravi najružniju obuću od svih većih brendova. S druge strane trenerke su im strašne.
Ja imam ove od 2005. -_-Dex je napisao/la:I ja uvijek moram imat nešto na ruci, nervira me kad nema
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
a meni bas vrhunski izgledaju. Razliciti ukusiAgresivnoDjubre je napisao/la:Kako izgledaju cudo pa ne pise FUMA.Pogba je napisao/la:
- donCorleone1892
- Kontakt:

Evo malo za jesen sad nekih prijedloga. Znam da ima nekih falševa poput kratkih nogavica, ped**** šalova, cipelica.
kako mi se svidja ovaj plavi dzemper sa druge slike
zna li neko koliko kostaju slicni dzemperi 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:

Imal gdje uzeti ovakav "duks" FP ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- donCorleone1892
- Kontakt:
ma bude njih svugdje sad pred jesen-zimujasmin10 je napisao/la:kako mi se svidja ovaj plavi dzemper sa druge slikezna li neko koliko kostaju slicni dzemperi
ima li ih po pristpacnim cijenamadonCorleone1892 je napisao/la:ma bude njih svugdje sad pred jesen-zimujasmin10 je napisao/la:kako mi se svidja ovaj plavi dzemper sa druge slikezna li neko koliko kostaju slicni dzemperi
- IlPrincipe
- Kontakt:
od 30 do 60KMjasmin10 je napisao/la:ima li ih po pristpacnim cijenamadonCorleone1892 je napisao/la:ma bude njih svugdje sad pred jesen-zimujasmin10 je napisao/la:kako mi se svidja ovaj plavi dzemper sa druge slikezna li neko koliko kostaju slicni dzemperi
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Nemanja99, samirr i 15 gostiju.