Smijesno je reci ''iako se vodi kao legenda sporta'', kad jest ili sta bi ti kao osporavao. To sto je on trebao napraviti u sumraku svoje karijere (s cim se ja slazem, trebao se ranije povuci, medjutim njegov zivot, njegova karijera, sta mu ja tu imam reci), sta je postao, to je stvar za neku drugu pricu.work je napisao/la:Jedno su tvoje simpatije, a realnost nešto sasvim drugo. Činjenica je da je Filipović, iako se vodi kao legenda sporta, postao sveopća šprdnja u MMA krugovima, pogotovo nakon onog turnira u Zagrebu i nastupa na onim kečerima ili šta je ono već. Filipović se više ne smatra ozbiljnim borcem, a uspijesi u PRIDE-u se općenito sve više i više dovode u pitanje zbog same kvalitete boraca i borbi u to vrijeme, iako mnogi sa nostalgijom gledaju na taj period. Rekavši ovo, ni Stojnić ne upravlja svojom karijerom na dobar način, ali ove izjave Zovke su neozbiljne, u najmanju ruku. Općenito Stojnić Filipovića, koji je overrated, hvala, doviđenja i prijatno.
Izjave Zovke su, nastranu moje simpatije, sasvim opravdane i logicne jer Stojnic je nitko i nista naspram Mirka da ga ovako jalijaski izaziva i to je tako i to mu je jednostavno i rekao na jedan malo drugaciji nacin. To nije misljenje, to je cinjenica. Prijatno.
Ja jesam fan Cro Copa primarno, priznajem, zasto i ne bi bio, zbog njegovih sam borbi ''stoput'' ostajao do kasnih nocnih sati uz TV i rekreativno se pozelio i sam ubaciti u trenazni proces, teretanu i kakav borilacki sport, al sam se nagledao u ''njegovo doba'' borbi i borbi opcenito, gledam i dalje, al nemam ni vremena ni volje komentirati konstantno svaku temu i svaki podforum na ss.ba, a nisam ni ja bas mlad da se ne sjecam svega toga doosta godina unazad, a to da Stojnic mora graditi karijeru preko medija, sve je to OK i ja to razumijem, svakodnevno se pojavi neki nadobudni lik u borilackim sportovima opcenito koji bi mimo svakog reda izazivao nekoga van njegovog ranga, ili makar isao ''preko reda'', nije to nista nesvakidasnje, tocno, ali ga realno jednostavno trebao spustiti na zemlju i objasniti mu gdje i kako stvari stoje, jer nije Skoko nista pogresno rekao, a i bolje bi bilo da su ostali na njegovoj izjavi nego da se kao d.ebili po medijima prepucavaju i dalje, a realno, ponavljam, jedina cinjenica je da ovaj nema dovoljno ''krede'' da se dovodi u kontekst sa Filipovicem, jebga to je tako, neki red se MORA znati i postovati u tom sportu, mogu onda i ja skupiti 100 000 dolara i izazvati bilo koga, a sta imam za sebe u karijeri, nista. Njega pamti primjerice i jedan Fedor Emalianenko kao dostojnog protivnika ("Od brojnih odrađenih mečeva, zauvijek ću se sjećati svog prvog meča protiv Minotaura i okršaja s Cro Copom", ta borba je ujedno u brojnim uglednim casopisima i medijima proglasavana za borbu godine) na vrhuncu svoje karijere, kad je zaista realno bio jako dobar, a Stojnic na prema tome je tko, odnosno sta? Tek tamo neki lik koji bi se preko covjeka u zenitu karijere i preko medija proslavio, a k.urcem nije mrdnuo u ringu.fera je napisao/la:vidi se da si samo fan cro copa a da ne znas puno o samom sportu mma-u ili k1. karijera se moze izgraditi i preko medija ne znam jesi li cuo za sonnena nekad. inace ti se i javis ovdje samo kad je prica o filipovicu.ŠB_Fidelis je napisao/la:Sve napisano je potpuno nebitno, cinjenica je jedino da je Stojnic apsolutni anonimus naprema Mirku koji jednostavno receno nema ni blizu ''krede'' da se dovede u kontekst sa njim (koji je unatoc svemu jedini koji je osvojio K1 i Pride Grand Prix, jedan od dvije osobe koji je osvojio naslov u MMA i K1, uz brojne druge individualne nagrade i priznanja kroz godine karijere), kamoli da prica budalastine ili izaziva ga na dvoboj, i to bi bilo to.
Da mu nije potrebno da se i dalje bavi time jer si kvari legitimitet u zadnje vrijeme, svakako, ali da ga ovakvi parmaci provlace pak po medijima? E to je smijesno, ne daj boze da je MIrko naletio na njega u svom prime-u, obrisao bi pod sa njim do sredine druge runde.
Kao sto rekoh, pametnije bi mu bilo graditi karijeru svoju kroz rad i borbe kao sto svi borci i rade, a kloniti se medijskih istupa, jer samo pokazuje da je all muscle, no brains cim otvori usta na ovu temu.
mnogo su vece legende od njega izazivali ljudi slabijeg renomea samo sto je to tebi nesto cudno.
mene je vise iznenadilo sto su se zovku i mirko kao ozbiljni borci i biznismeni upustili u ovu svađu sa denisom.
ja cijenim mirka onoliko koliko treba i znam gdje mu je mjesto al ti najsubjektivniji lik koji pise na ovoj temi.
Nista osobno protiv momka, al pravi klauna od sebe izjavama, sramoti se ovim prozivanjem i samo sam se na to i dovezao, nije da se cudim kako to ''samo on'' radi, jer nije, no eto bliskiji je primjer koliko smo mi ovdje opcenito zalostan i jadan narod koji tudji uspjeh omalovazava, a nedaj boze da bi poradio na svom.
Ja da sam ne znam koliko subjektivan u tome, ovo su i dalje obicne cinjenice... Et toliko.