odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
e hvala 
- donCorleone1892
- Kontakt:
@Jasmin, moraš ga naći u jednom od butika u Jablanici
a cijene su kao što je ilPrincipe naveo, zavisi kakve tražiš, tanke, malo deblje, one baš vunenen debele džempere 
potrazit cu, mada je kod nas izbor ocajandonCorleone1892 je napisao/la:@Jasmin, moraš ga naći u jednom od butika u Jablanicia cijene su kao što je ilPrincipe naveo, zavisi kakve tražiš, tanke, malo deblje, one baš vunenen debele džempere
- donCorleone1892
- Kontakt:
pa tako ti je svugdje, i kod nas u Zenicijasmin10 je napisao/la:potrazit cu, mada je kod nas izbor ocajandonCorleone1892 je napisao/la:@Jasmin, moraš ga naći u jednom od butika u Jablanicia cijene su kao što je ilPrincipe naveo, zavisi kakve tražiš, tanke, malo deblje, one baš vunenen debele džempere
bolje je otici na pijacu, proci 10 KM jeftinije, jer vecinom ovi koji prodaju na pijaci drze te butike
Springfield, Yorker, Terranova su ono kao marke ovo ostalo je pijaca ali vjeruj da nekad ima boljeg izbora sa pijace nego u ovim markiranim buticima.
u potpunosti se slazemdonCorleone1892 je napisao/la:pa tako ti je svugdje, i kod nas u Zenicijasmin10 je napisao/la:potrazit cu, mada je kod nas izbor ocajandonCorleone1892 je napisao/la:@Jasmin, moraš ga naći u jednom od butika u Jablanicia cijene su kao što je ilPrincipe naveo, zavisi kakve tražiš, tanke, malo deblje, one baš vunenen debele džempere
bolje je otici na pijacu, proci 10 KM jeftinije, jer vecinom ovi koji prodaju na pijaci drze te butike
![]()
Springfield, Yorker, Terranova su ono kao marke ovo ostalo je pijaca ali vjeruj da nekad ima boljeg izbora sa pijace nego u ovim markiranim buticima.![]()
@doncorleone s s prethodne stranice izdominirao
. to se trazi..
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- donCorleone1892
- Kontakt:
@Jasmin znam i ja susrećem likove kojima je pijaca skroz off
Međutim na pijaci možeš naći dosta sličnih stvari kao u ovim markiranim brendovima i to još po jeftinijoj cijeni..
S druge strane postoje ljudi koji u svom ormaru žele vidjeti samo markiranu odjeću i nose samo makirano što i razumijem..
Svako ima svoje mišljene
@Damian hvala
postaviću još u toku sedmice 
Međutim na pijaci možeš naći dosta sličnih stvari kao u ovim markiranim brendovima i to još po jeftinijoj cijeni..
S druge strane postoje ljudi koji u svom ormaru žele vidjeti samo markiranu odjeću i nose samo makirano što i razumijem..
Svako ima svoje mišljene
@Damian hvala
- IlPrincipe
- Kontakt:
http://www.thelook.com/fr/kategorielist ... jeans.html" onclick="window.open(this.href);return false; orginali
- donCorleone1892
- Kontakt:

Evo još malo stvari za jesen.
nisi bas nesto bogatIlPrincipe je napisao/la:Moje blago ..
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I meni su bas spica.krmak je napisao/la:a meni bas vrhunski izgledaju. Razliciti ukusiAgresivnoDjubre je napisao/la:Kako izgledaju cudo pa ne pise FUMA.Pogba je napisao/la:
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Jel zna neko gdje ima u Sarajevu? Pravo mi se svidjaju, ali nisam ih vidio..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja ovakve nailazim u bihacu na svakom ćosku, a ti ne mozes u sarajevu
Zasto me ovo ne cudi.uschtipak je napisao/la: I meni su bas spica.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Neces ih ovdje naci, trazio sam ih i ja dugo, ali dzaba...InatSilanBosanski je napisao/la:Jel zna neko gdje ima u Sarajevu? Pravo mi se svidjaju, ali nisam ih vidio..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
I ja sam trazio, ali reko mozda je neko vidio na mjestu gdje nisam bio..Hvala na odgovoruanonimni je napisao/la:Neces ih ovdje naci, trazio sam ih i ja dugo, ali dzaba...InatSilanBosanski je napisao/la:Jel zna neko gdje ima u Sarajevu? Pravo mi se svidjaju, ali nisam ih vidio..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
@QUARESMA 18<<< Nema pa nema..Vidis da je i anonimni trazio.
95 KM Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
https://www.facebook.com/eBayBosnaiHercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.