Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

grgr
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la grgr » 22 sep 2013, 14:45

zizu1991 je napisao/la:Ko kaže da Djura ne zna nogom dati gol ? :mrgreen:
Hahah ja sam rekao da je poprilicno limitiran kada napada gol . I dobro koristi visinu ... Sto i jest istina **** pokretan je on vidi se i sad da zna zakucat + one skarice od prije par sezona, ugl dobro je da je opet pogodio. Nadam se da ce nastavit u istom ritmu pa mozda ga ko i primjeti iz serie A...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2013, 14:49

Odlican gol djurica 8-)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 22 sep 2013, 21:36

Kvržić briljira u Rijeci.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 sep 2013, 21:43

treba probati Djurica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2013, 21:52

Jasmin scuk opet pogodio za mladu boleslav..osam utakmica, tri gola, a zadnji vezni ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 sep 2013, 21:56

Bolan, dosta je jedan Jablaničanin po generaciji u " A " repki, ohani malo. :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 22 sep 2013, 22:10

Papastathopoulos je napisao/la:Jasmin scuk opet pogodio za mladu boleslav..osam utakmica, tri gola, a zadnji vezni ;)
Jos bolje, 9 utakmica i 4 gola ;)
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 sep 2013, 00:09

zizu1991 je napisao/la:Bolan, dosta je jedan Jablaničanin po generaciji u " A " repki, ohani malo. :P
Ja to radi njegovih kvaliteta :P i sto nam je DMF kritican, al cisto sumnjam da ce on ikada dobiti poziv..
nut_shell je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Jasmin scuk opet pogodio za mladu boleslav..osam utakmica, tri gola, a zadnji vezni ;)
Jos bolje, 9 utakmica i 4 gola ;)
U pravu si, nisam racunao i ovu danasnju tekmu ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 01:54

Odvratno mi je ovo ponizavanje forumasa koji se bas i ne slazu sa veliko vecinom da smo mi preko noci postali fudbalska velesila. Uvijek ima prostora za napredak i promjene. Utakmice sa Slovackom su svakome trebale otvoriti oci, da se stvari nece bas uvijek poklapati u nasu korist i da se greske ne prastaju na najvecem nivou. Ocigledno, to se nije desilo. Svi su zadovoljni i sve je za pet. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 sep 2013, 02:11

Gringo napise post koji ni sekunde ne odstupa od istine, i jedan je od najrealnijih forumasa.

Njegove postove citiraju oni kojima je glavni argument to sto smo prvi, zanemarujuci sve probleme koji su i slijepcu vidljivi.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 sep 2013, 10:46

jasmin10 je napisao/la:Dilaver igra ligu prvaka isto kao i Rahimic, znaci klupa. Cocalic nema mjesta pored Spahica, Zukanovica, Vranjesa, Bicakcica + Seo.
Daj mi reci tu formulu uspjeha da vidis samo ono sto ti odgovara, mislim tad ti zivot u veselju prodje bez obzira na sve...
Kako ti uspje da pobrojis ovo(Spahica, Zukanovica, Vranjesa, Bicakcica + Seo) a da zaboravis Sunjica i Pandzu beskucnika, Rahimica boljsevika i Zahirovica obolijevonogog????
el-fighter je napisao/la:Uvijek kad procitam gringov post provjerim jos jednom tabelu nase grupe. Stalno sticem dojam da smo zadnji na istoj. :?
Pogledaj jos jednom, mozda imamo isti broj bodova kao i penzionisana Grcka... ;)
Consigliere je napisao/la:Odvratno mi je ovo ponizavanje forumasa koji se bas i ne slazu sa veliko vecinom da smo mi preko noci postali fudbalska velesila. Uvijek ima prostora za napredak i promjene. Utakmice sa Slovackom su svakome trebale otvoriti oci, da se stvari nece bas uvijek poklapati u nasu korist i da se greske ne prastaju na najvecem nivou. Ocigledno, to se nije desilo. Svi su zadovoljni i sve je za pet. :roll:
Ma oni sebe ponizavaju, pogledaj im samo odgovora na moj post, evo ti primjer ovaj povis' [email protected] o mornarici a oni o Madzarskoj...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 sep 2013, 10:57

Evo reko da se i ja malo ukljucim u forum nakon duzeg vremena. Najozbiljniji kandidati za poziv u repku su po meni Cocalic (jer pokriva vise pozicija, igra u solidnom klubu koji nastupa u Evropi), Djuric (vratio se u formu i redovno trese mreze u seriji B, najbolje rjesenje za đokera sa klupe kada nam je potreban pogodak), Kvrzic (krilni igrac jedno od prvih imena odlicne Rijeke), Mahmutovic (redovno trese mreze u Ceskoj, poslje Dzeke i Vede nas najbolji napadac), Scuk (igra na poziciji zadnjeg veznog a zna zabiti i asistirati), Hadzic (za njega vazi isto kao i za Scuka) i naravno Kolasinac ( svaka rijec o ovom supertalentovanom momku je suvisna).

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 sep 2013, 11:04

Do kraja ovih kvalfikacija ce mozda jedino jos biti pozvan Hazdic niko vise to je sigurno.

- Hadzic i Kolasinac ce sigurno biti novi, vec u Brazilu.

- Cocalic, Djuric, Mahmutovic, Kvrzic, Scuk (ko je ovaj?) ... + mnogo ostalih ostaje da se vidi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 11:28

Elegant je napisao/la:Do kraja ovih kvalfikacija ce mozda jedino jos biti pozvan Hazdic niko vise to je sigurno.

- Hadzic i Kolasinac ce sigurno biti novi, vec u Brazilu.

- Cocalic, Djuric, Mahmutovic, Kvrzic, Scuk (ko je ovaj?) ... + mnogo ostalih ostaje da se vidi.
Mozes li mi samo odgovoriti kako si tako siguran u kvalitete Hadzica,a nisi u kvalitete Cocalica?Austrijska liga nije nimalo jaca od Izraelske.Cak bi se usudio reci i da je slabija.Austrijski klubovi se redovno brukaju u europi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 sep 2013, 11:43

pa kazem da ne treba plakati za cocalicem, ionako ne bi upisao ni minute u ove dvije utakmice. gringonja ne ulazi u moj privatni zivot, ako se tebi zivot svodi na hejtanje papeta, na svadjanje na forumu, moj nije.
sunjic i pandza ionako ne trebaju da budu pozivani, a i taj tvoj celo sigurno nece biti pozvan, jer realno i nije potreban.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 12:21

jasmin10 je napisao/la:pa kazem da ne treba plakati za cocalicem, ionako ne bi upisao ni minute u ove dvije utakmice. gringonja ne ulazi u moj privatni zivot, ako se tebi zivot svodi na hejtanje papeta, na svadjanje na forumu, moj nije.
sunjic i pandza ionako ne trebaju da budu pozivani, a i tao sj tvoj celigurno nece biti pozvan, jer realno i nije potreban.
Znaci ti bi defanzivu bez back-up-a na klupi?????Aferim
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 sep 2013, 12:38

Adi_Zepce je napisao/la:Fino,fino za Milana.Nadam se da ce nastaviti tresti mreze i da ce Susic "baciti" oko na njega :mrgreen:
Pored svih napadača koji se spominju ja bih najviše volio da se zovnu MIlan i Hadžić iz Španije jer su oni budućnost a nisu ništa lošiji od Mahmutovića i sotalih koji se prizivaju ovdje. Pored toga bez obzira kako nekom zvučalo repka im može pomoći da njihov talenat što prije dođe do izražaja što ih vodi u bolji klub a samim tim mnogo prije dobijamo još kvalitenijeg i bojeg napadača ili napadače. Italija je jako čudna liga gdje napadači dolaze do izražaja u 25-oj pa čak i kasnije. Repka treba pomoći ovom momku da što prije dođe do serije A ili do neke druge lige petice jer čekati da u Italiji uspije može odmoći nama samima.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 sep 2013, 12:51

jasmin10 je napisao/la:pa kazem da ne treba plakati za cocalicem, ionako ne bi upisao ni minute u ove dvije utakmice. gringonja ne ulazi u moj privatni zivot, ako se tebi zivot svodi na hejtanje papeta, na svadjanje na forumu, moj nije.
sunjic i pandza ionako ne trebaju da budu pozivani, a i taj tvoj celo sigurno nece biti pozvan, jer realno i nije potreban.
Ja provincijalcino "ulazim" samo zenskom rodu ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 sep 2013, 13:00

vendeta87 je napisao/la:Evo reko da se i ja malo ukljucim u forum nakon duzeg vremena. Najozbiljniji kandidati za poziv u repku su po meni Cocalic (jer pokriva vise pozicija, igra u solidnom klubu koji nastupa u Evropi), Djuric (vratio se u formu i redovno trese mreze u seriji B, najbolje rjesenje za đokera sa klupe kada nam je potreban pogodak), Kvrzic (krilni igrac jedno od prvih imena odlicne Rijeke), Mahmutovic (redovno trese mreze u Ceskoj, poslje Dzeke i Vede nas najbolji napadac), Scuk (igra na poziciji zadnjeg veznog a zna zabiti i asistirati), Hadzic (za njega vazi isto kao i za Scuka) i naravno Kolasinac ( svaka rijec o ovom supertalentovanom momku je suvisna).
Đurić je igrac koji trenutno igra na posudbi u 4. talijanskoj ligi, stvarno nema smisla da ga se iz te lige poziva, a o Kvržiću bi se već dalo pričati..
Volim te Bosno!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 sep 2013, 13:02

xavi26 je napisao/la: Đurić je igrac koji trenutno igra na posudbi u 4. talijanskoj ligi, stvarno nema smisla da ga se iz te lige poziva,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MiranGlasnic i 38 gostiju.