Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Najbitnije da je zdrav.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Edin počinje sljedeću tekmu, to je to 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- HazardEden
- Kontakt:
Odmar'o ga ovuJTS je napisao/la:Edin počinje sljedeću tekmu, to je to
Da je Džeko imao utakmicu kao Negredo, govorili bi kako je zadatak napadača da zabija golove, da asistencije nisu toliko važne, da je Aguero bolji 10 puta itd. Edin igra, to je najbitnije za nas..
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobar je dzeko cim igra znaci da je dobar,jer tesko je u cityu imat standardno mjesto.Hart,Kopmani,Ture,Aguero su oni standardni ovo ostalo sve se mijenja,jbg tesko da ti neko prsjedi na klupi vise od 4 5 tekmi kad svak vrijedi 25+ miliona...takva je ekipa city tesko je ocikavti da bilo ko igra standardno u prvih 11 svaku
=\_1921_/=
Halo pa Silva rezerva,Milner i ostali da ne nabrajam.Ovo je za njega odlicno igra cjelu pa malo rezerva i tako,lova kaplje i libo ga tantaki.
jel sutra igraju onaj neki kup ? Dzeko i Jovetic pocinju 100%, a mora zabit makar 2 gola da bi ga ovaj stavio u prvih 11 u subotu, inace Negredo opet.
da , igraju liga kup protiv wigana u 19:45 (ili možda 20:45 po našem vremenu)
Igrat ce sutra sigurno, ali kontam koliko god zabije sutra opet ce mo vidjeti Aguero-Negredo u subotu. Pa se nadati da ce Edin od pocetka protiv Bayerna sledece sedmice.MrShadow je napisao/la:jel sutra igraju onaj neki kup ? Dzeko i Jovetic pocinju 100%, a mora zabit makar 2 gola da bi ga ovaj stavio u prvih 11 u subotu, inace Negredo opet.
samo nek je zdrav još mjesec dana, pa tama kad bi sve presjedio na klupiAmar Dzeko je napisao/la:Najbitnije da je zdrav.
Undici stelle - ACM 1899
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
E moj jado, ovako se to radi kad se ima mozak u glavi:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/odbio-s ... upi/114327
http://sportsport.ba/ino_fudbal/odbio-s ... upi/114327
Christian Eriksen ima samo 21. godinu i opet nece na klupu, a Edin Dzeko je proveo svoje najbolje fudbalske godine na klupi.
Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- HazardEden
- Kontakt:
Neko ne vidi sve u paramaPauk je napisao/la:Christian Eriksen ima samo 21. godinu i opet nece na klupu, a Edin Dzeko je proveo svoje najbolje fudbalske godine na klupi.
Dobro kontas
Procitaj prvu recenicu, pa drugu pa onda komentarisi, ili evo recu ti direktno..Dzeko je prodao svoju fudbalsku karijeru i cast i ponos i sve principe za novac
Procitaj prvu recenicu, pa drugu pa onda komentarisi, ili evo recu ti direktno..Dzeko je prodao svoju fudbalsku karijeru i cast i ponos i sve principe za novac
-------------------Begović------------------
Je li tebi stalo novca ?Pauk je napisao/la:Dobro kontas![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
a Eriksen ne može .. haman mu je plata bila 500 km k'o u federalnoj ligiPauk je napisao/la:Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Nuto Dzeko opet super zamjena 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dzeko je osvojio Premiership sto ovaj sa Tottenhamom nikad nece moci. 
A o lovi ( koja je bitna
) je suvisno i pricati.
A o lovi ( koja je bitna
Ronaldo - Isco - Bale
ma obojica su ba napravila pametan potez .. Edin je došao u Man City na prvom mjestu zbog para, a to je ekipa koja je sposobna za osvajanje titula .. uostalom, osvojio je dvije titule sa njima, a ja mislim da će osvojiti Premiership i ove sezone
dok Eriksen je mlad, najbitnije mu je da igra, a on je dobre pare imao u Ajaxu, još više će u Tottenhamu, a onda kao šlag na tortu napraviti će transfer karijere iz Tottenhama negdje .. tako da će i Eriksen doći do tih titula sigurno
Edin je u karijeri ostvario sve, tri titule, pare, igranje u dvije vrhunske lige, najbolji strijelac BL, vjerovatno i kvala za SP, još samo sa repkom da se plasira na SP i njegova karijera je već zaokružena .. ostatak karijere će da zarađuje pare i zabija golove .. to što će djeliti minutažu u Man Cityju, baš ga qrac zaboli, a i mene bi da sam na njegovom mjestu
Edin je u karijeri ostvario sve, tri titule, pare, igranje u dvije vrhunske lige, najbolji strijelac BL, vjerovatno i kvala za SP, još samo sa repkom da se plasira na SP i njegova karijera je već zaokružena .. ostatak karijere će da zarađuje pare i zabija golove .. to što će djeliti minutažu u Man Cityju, baš ga qrac zaboli, a i mene bi da sam na njegovom mjestu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa naravno da Eriksenu nije prioritet novac nego da se razvija i dokazuje a to moze samo ako igra redovno,ipak je jos jako mlad..Pa i Dzeko je u njegovim godinama izabrao Teplice pa onda Wolfsburg koji je u to vrijeme bio onako-srednja zalost u BL..Ali je bio dobar klub za napredovanja..Nije odmah gledao gdje ce zaraditi vise sigurno..Sad je druga prica,postao je afirmisan igrac,medju najboljim napadacima u Evropi sigurno i sasvim je logicno da gleda ko ce ga vise platit..I ono sto je jako vazno,ne mora igrati stalno da bi eventualno naveo neki klub da ga kupi jer Dzekine kvalitete svi vec znaju odavno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: 231983, 313, AnelMid, antibot, eldo, FerdinandF, General505, Goalgetter, Hafiz00, hurem, invincible1921, L-Train, NKZ199207, PeppermintSA, s4mke, seha77, Sheyi, THEC, Venom, Wolffire, zikerrz21 i 171 gost.