Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
NON MOLLARE MAI
- HazardEden
- Kontakt:
Odmar'o ga ovuJTS je napisao/la:Edin počinje sljedeću tekmu, to je to
- invincible1921
- Kontakt:
Igrat ce sutra sigurno, ali kontam koliko god zabije sutra opet ce mo vidjeti Aguero-Negredo u subotu. Pa se nadati da ce Edin od pocetka protiv Bayerna sledece sedmice.MrShadow je napisao/la:jel sutra igraju onaj neki kup ? Dzeko i Jovetic pocinju 100%, a mora zabit makar 2 gola da bi ga ovaj stavio u prvih 11 u subotu, inace Negredo opet.
samo nek je zdrav još mjesec dana, pa tama kad bi sve presjedio na klupiAmar Dzeko je napisao/la:Najbitnije da je zdrav.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/odbio-s ... upi/114327
Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- HazardEden
- Kontakt:
Neko ne vidi sve u paramaPauk je napisao/la:Christian Eriksen ima samo 21. godinu i opet nece na klupu, a Edin Dzeko je proveo svoje najbolje fudbalske godine na klupi.
Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
Procitaj prvu recenicu, pa drugu pa onda komentarisi, ili evo recu ti direktno..Dzeko je prodao svoju fudbalsku karijeru i cast i ponos i sve principe za novac
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Je li tebi stalo novca ?Pauk je napisao/la:Dobro kontas![]()
Procitaj prvu recenicu, pa drugu pa onda komentarisi, ili evo recu ti direktno..Dzeko je prodao svoju fudbalsku karijeru i cast i ponos i sve principe za novac
a Eriksen ne može .. haman mu je plata bila 500 km k'o u federalnoj ligiPauk je napisao/la:Kapa dole Eriksenu, ali zato Dzeko moze odmarati na Maldivima i na Hvaru kad god hoce
NON MOLLARE MAI
-
kinder_jaje
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
A o lovi ( koja je bitna
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Edin je u karijeri ostvario sve, tri titule, pare, igranje u dvije vrhunske lige, najbolji strijelac BL, vjerovatno i kvala za SP, još samo sa repkom da se plasira na SP i njegova karijera je već zaokružena .. ostatak karijere će da zarađuje pare i zabija golove .. to što će djeliti minutažu u Man Cityju, baš ga qrac zaboli, a i mene bi da sam na njegovom mjestu
NON MOLLARE MAI
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: 313, addebisi, alemsa, bavariapivo, Beduin, bhfanatic14, BiH26, Bordo10, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, ELDIABLO20, enobarca, ErosViverosViv, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, hansbosna, Hardzavi, HariTz, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, invincible1921, inzomni, J1897, Jarodwest, jasmin10, JimmyPage, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, labostarmomosa, Lavcina, legendarnadruga, Lynx, Micron, omanovski, Pensioner26, PingoFTW, PointBlank, prijeratni mangup, rishovski, rukometubih23, s4mke, safun79, SanaBosna, signalidunapark, Sport90, StevieG8, THEC, travuljasSs, Truba1905burazeru, UnitedWA, USB, Vaya, Venom, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zikerrz21 i 507 gostiju.