FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljo4life
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja sto vise citam i slusam Dinine izjave,sve mi je nekako veci ublehas...imam osjecaj da ga niko ne **** ni pet posto...protiv sirokog,na poluvremenu,vidim nema Sefa na tribini...vjerovatno je bio u svlacionici a Dino pored njega klimao glavom...koji ce nam qrac to?**** te gubimo 2:0 a Dino i Mema ko popisani sjede,umjesto da malo ustanu i da malo jebu mater uz liniju...autoritet nula.
Amare hvala ti...
Opusti se ovo je forum, kakve veze ima mir i nemir, sigurno ce ovaj forum nesto tu promijenit. Ponasas se kao da ti je ovo babovina zabranjivanjem ljudima da misle, da imaju suprotno misljenje. Ti i jos par ovdje ste ko lonci kakvi. Dosadili ste vise i bogu i narodu s ustom pricom "aldinom" i ostalim halucinacijama. Popusti vise ljude ako ti se ne svida sta ja pisem ili neko drugi preskoci post ali pusti ljude da razmisljaju drugacije a imaju ljudi koji su zaduzeni da odluci da li moze pisat na forumu ili ne.
-
- Kontakt:
Bili mi budale ili ne, ima tu nesto, otici na tu tekmu. Prije s rajom na kaficu, prica, gluposti, suplja, poslije na pivu pa svi glume Fergusone i svi znaju ko je kako odigrao, sta je trebalo u nekoj situaciji ili u drugoj nije trebalo. Iako se vrijeme mjenja ostaje ta neka navika, provesti vikend s pravom rajom, nervirat se, i sta sve ne. Ljudi se zale na psovke s tribina, a toga je uvijek bilo i bice, jednostavno se Zeljo previse voli, svi koji tu dolaze vole Zelju i zele da bude najbolji i zato se i nerviraju i psuju, ali kod nas je tesko vidjeti da se maltretiraju igraci, skidaju dresovi i ostalo, sve to ipak ostane na terenu. Kako kaze ona "Mi smo Zeljini, Zeljo je nas" i tako ce uvijek biti, Zeljo nije samo fudbalski klub, to je simbol grada, simbol raje i prkosa, sto Ivica kaze Zeljo je stil zivota, i uvijek ce biti takav, sad dole, sad gore, ali neka nase djece tu, nek se oni bore, pa gdje god bili.zaboljisportuBiH je napisao/la:Tako je buraz. Ja sam možda budala ali ću sigurno sa manjim žarom navijati za Želju ukoliko ga kupi neki milijarder jer Željo je iznikao iz naroda i treba da pripada narodu. Rušili su ga mnogi i nisu uspjeli pa neće ni kapitalisti iz drugih klubova. SPonzori ovo ono to je ok, ali da mi jedan čovjek reguliše sve u klubu, mijenja boje dresova, zanemaruje našu djecu, dovodi 20 stranaca od 25 igrača ukupno e to mene ne ispunjava. VOlim Želju ovakvog kakav jeste i u kakvoj god da je banani može se organizovati da bude najbolji bez obzira na milijarde u ostalim klubovima. Ako nekad bude takav imat će vjerovatno po 20.000 na tribinama ali ja, ja ću tamo biti ponekad i to da vidim vrhunski fudbal a ne ono što volim. Ja sam sutra na tekmi pa makar bio među stotinjak budala kako me nas evropski navijači nazivaju nema veze.sergejevic je napisao/la:Sada sam jos uvjereniji da ce Zeljo izaci bolji, jaci i pametniji iz svega. Otimali su nam igrace, rusili stadion, pokusavali da nas ugase, "iz pepela" sa asfalta su nasi momci otisli na lavor i uzeli titulu u 90. min. To je Zeljo! Nismo nikad imali para, nismo imali neke arene, pomocne terene, imali smo sljaku s koje su djeca dolazila i palila bivsu jugu i evropu. **** pare, i stadion, i vodu i struju, i titule i kupove samo nek je Zelje. Svi nas vole kad smo dole. Nek je nama Zole, Benje, Are, Rijada, brace Sadikovic, i ove starije nase djece, i kad bude najteze ja znam da ce oni otici na lavor i mlatnut ove milijardere, Malezijce i hudbase.
Nedavno sam ja ponajvise ovdje kritikovao sve i svasta, jer mi je bilo zao sto nam ode sjajna prilika da uradimo nesto vise, da se dignemo iz svila, da dodjemo do nekih para, do stadiona, jer su Amar i ekipa radili sjajan posao. Mnogi su mislili da ja to zlonamjerno, ali mi je fakat bilo zao jer Bog zna kad ce nam opet takva prilika doci, ali kao sto sam gore napisao Zeljo ce biti bolji i pametniji, nema tih para da kupe ponos radnicke klase i obicnog naroda.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mrle, ocigledno imas problema sa citanjem, ne branim nikome da pise, nego kazem da prica treba biti pozitivnija... Kao sto sam rekao, to se ne odnosi na tebe, tebe je lako prepoznati u prvom postu kad kreiras novi nick pa niko te ne shvata ozbiljno, tj. maskota si... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Tebi je prvobitno vazno da ti pokazes kako ti znas "kao" kako se neko zove i preziva, jer ti si dasa ponosis se s tim na forumu.
bravo a sad preskoci moj post i popusti ljude da pise sta zele.

Mene samo zanima sto nam se klub ne oglasava povodom iznosa koji smo dobili za Adilovica? Dal je iz kluba iko rekao zvanicno koliko smo dobili? Do sad smo uvijek bili transparentni sto se tice svega oko transfera, ovo je prvi put da je to proslo bez ikakvih detalja. Samo se nadam da te pare nece otici nekim drugim tokovima i namjenama, osim Zelji.
Ionako nam vodu iskljucuju, jer nemamo prebijene, te pare od Adilovica bi nam sjele pravo

Ionako nam vodu iskljucuju, jer nemamo prebijene, te pare od Adilovica bi nam sjele pravo
Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
I krv svoju za plavu boju!!!
Najtrofejniji klub BiH - Zeljeznicar!!!
to svi tako kažu, halalili bi da ovo, da ono. a stvarnost je da kad bi sad polusezonu završili ispod trećeg, eventualno četvrtog mjesta - tražile bi se glave, ko god da je na čelu kluba. naši ljudi, strpljenje i dugoročna vizija baš i ne idu zajedno.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eno i Rudar K. napravio tribinu, sto i njih ne spomenes ? Samo vi pisite, pa ce opet isti sutra reci ja sam uvijek bio uz Zelju, navijaci nisu otjerali Osima...Buu je napisao/la:Ma nemam se ja tebi sta vise pravdati, misli sta hoces boli me k.Baja_Zvjerka je napisao/la:Jesi, jesi... pravi si navijac, ukazivac loseg stanja, i u dobru i u zlu... Pametnica...
Iz price o sportskom rezultatu, ti stavljas stadion Rijeke, HEJ, koja je usla u grupnu fazu evropske lige, koju drzi milijarder, koji su kupili dosta odlicnih igraca, on kaze, vidi kako oni mogu, mi ne mozemo... To ti je kad samo gledas pravo, ko oni sto vuku ljude na Vrelo Bosne...Okreni se malo, vidi gdje zivis...
Hej ja stavljam stadion Rijeke, stavljam i stadion Zvijezde koja se bori za opstanak. Nasi imaju masu primjera u regionu koje ne drzi milijarder. Nek makar kazu sta je cilj, za sta se bore. I 5 sezona bi halalio da znam da se bore za ozbiljnog i stabilnog Želju. Ali dobro nema veze klimaj ti majmune glavom sve ce biti OK.

Mrle, PL-BiH je davnih dana ovdje rekao ko si ti, sjecam se, pa zato i kazem... Mrle, zabranjeno je praviti nickove nakon sto te banuju trajno, tebi je ovo vec 5,6...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sutra bez izgovora svi na Grbavicu!!! Ocekujem da nas bude 10.000 i da zdusno bodrimo nas klub!!!
5 godina sam trpio, imam snage da trpim i 20 ako treba. Ali nek prestanu muljati, nek se ozbiljno uhvate posla i uprava i igraci, nek jednom jasno kaze sta su ciljevi, kakvi su planovi.ChWilla je napisao/la:to svi tako kažu, halalili bi da ovo, da ono. a stvarnost je da kad bi sad polusezonu završili ispod trećeg, eventualno četvrtog mjesta - tražile bi se glave, ko god da je na čelu kluba. naši ljudi, strpljenje i dugoročna vizija baš i ne idu zajedno.
Amara niko ne tjera neka ga jos 100 god., ali nije ni svetac pa da se ne moze kritikovati.
NO PYRO NO PARTY
možda ti bi, ne znam, ne znamo se. ali većina sigurno ne bi, jer su dvije lošije utakmice sasvim dovoljno da na sljedeću dođe samo 2-3 hiljade ovisnika. a ne dvije sezone, ili pet.
inace ti zdusno bodris mnoge klubove..Odin je napisao/la:Sutra bez izgovora svi na Grbavicu!!! Ocekujem da nas bude 10.000 i da zdusno bodrimo nas klub!!!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- champions1921
Ti nemoj na Grbavicu ni pod razno.. Nije to za tebe.. Nego stani pred ogledalo i zapitaj se jesi li normalan ili ti je toliko dosadno u zivotu da nemas pametnijeg posla nego lazno se predstavljati po forumima.. Ne znam zasto se i dalje trudis jer su te svi provalili.. Mislim da si oborio rekord jer si provaljen nakon prvog posta.. Valja i za to imati odredjen nivo inteligencije..Odin je napisao/la:Sutra bez izgovora svi na Grbavicu!!! Ocekujem da nas bude 10.000 i da zdusno bodrimo nas klub!!!
BUDI ŽELJO !!!
bogami si u pravu i jedino je rjesenje svakog problema kada se javno iznesu neke stvari za bilo sta u zivotu, tj. ne treba pljuvati ni pretjerano srati ali TREBAJU se ukazati greske i propusti bilo koga u bilo cemu i to je definitivno najispravnije misljenje i najispravniji put. Najlakse je govorit dobro je i klimati glavom jer ''ako svi isto misle onda niko ne misli dovoljno'' ako postoje greske zasto ih ne ispraviti dok se jos ima vremena a to se jedino moze kritikovanjem i ukazivanjem na ono sto nije dobroBuu je napisao/la:5 godina sam trpio, imam snage da trpim i 20 ako treba. Ali nek prestanu muljati, nek se ozbiljno uhvate posla i uprava i igraci, nek jednom jasno kaze sta su ciljevi, kakvi su planovi.ChWilla je napisao/la:to svi tako kažu, halalili bi da ovo, da ono. a stvarnost je da kad bi sad polusezonu završili ispod trećeg, eventualno četvrtog mjesta - tražile bi se glave, ko god da je na čelu kluba. naši ljudi, strpljenje i dugoročna vizija baš i ne idu zajedno.
Amara niko ne tjera neka ga jos 100 god., ali nije ni svetac pa da se ne moze kritikovati.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ali ne u trenucima kad vec prozivljavas teske trenutke dok ti klub doslovno pliva u sopstvenim problemima, muku muci sa utakmicama, sa povrijedjenima, sa trenerom, sa platama, itd. To je moje misljenje...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ali nedolazak na utakmice nije put ni za šta i ne može donijeti apsolutno ništa dobro, već samo loše. ne kažem tebi ni bilo kome drugom na temi, nego većini naših navijača i "navijača".QWERTZ je napisao/la: bogami si u pravu i jedino je rjesenje svakog problema kada se javno iznesu neke stvari za bilo sta u zivotu, tj. ne treba pljuvati ni pretjerano srati ali TREBAJU se ukazati greske i propusti bilo koga u bilo cemu i to je definitivno najispravnije misljenje i najispravniji put. Najlakse je govorit dobro je i klimati glavom jer ''ako svi isto misle onda niko ne misli dovoljno'' ako postoje greske zasto ih ne ispraviti dok se jos ima vremena a to se jedino moze kritikovanjem i ukazivanjem na ono sto nije dobro
ma brate sve to stoji i to je OK ja idem svaku domacu tekmu ali evo npr. vidi greske naseg kluba na pocetku sezone hladno digose cijene karata a nisu obezbjedili osnovni uslov za to a to je dovodjenje kvalitenijih pojacanja jer ako imas muda dici ulaznice onda si vjrovatno dobro i ulozio u sastav pa da onda sutra lik sa djetetom moze reci odoh na tekmu dat 20-30 KM na ovom vaktu ali bar cu vidjeti ne Mesija ali bar neki rezultat dugogodisnjeg rada a poslije 4-5 god. ti imas sastav takav da ti je Jamak glavni svaka cast njemu ali da ti je neko u 2009 god to rekao da ce takvo stanje biti poslije dominacija u 2013-14 god pa sigurno bi se zapitao u cemu je fol, ovo govorim realno za ovo danasnje stanje a ja cu opet sutra na Grbavicu valjda zato sto sam navikaoChWilla je napisao/la:ali nedolazak na utakmice nije put ni za šta i ne može donijeti apsolutno ništa dobro, već samo loše. ne kažem tebi ni bilo kome drugom na temi, nego većini naših navijača i "navijača".QWERTZ je napisao/la: bogami si u pravu i jedino je rjesenje svakog problema kada se javno iznesu neke stvari za bilo sta u zivotu, tj. ne treba pljuvati ni pretjerano srati ali TREBAJU se ukazati greske i propusti bilo koga u bilo cemu i to je definitivno najispravnije misljenje i najispravniji put. Najlakse je govorit dobro je i klimati glavom jer ''ako svi isto misle onda niko ne misli dovoljno'' ako postoje greske zasto ih ne ispraviti dok se jos ima vremena a to se jedino moze kritikovanjem i ukazivanjem na ono sto nije dobro

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
ja se slažem da je to bio pogrešan i neopravdan potez, sto posto. ali ako je jug poskupio marku, a sjever dvije, to je 15 odnosno 30 KM za cijelu sezonu razlike. mislim da to nije izgovor. onaj ko je tu samo kad je baš sve potaman, nije navijač, on je neko kome je dosadno i vaga je li mu bolje na kafu ili na utakmicu. doduše nigdje na balkanu to nije puno drukčije...
U potpunosti se slazem, ali moramo pokusati da se svi zajedno izdignemo iznad ostalih, iznad svih problema i da se okupimo u sto vecem broju. Ako zelimo dobro nasem Zelji, to moramo uraditi na konkretan nacin, a to je kupovina ulaznice i gromoglasna podrska voljenom klubu. Sto veca prodaja ulaznica, to bolje po Zeljine finansije.ChWilla je napisao/la:ja se slažem da je to bio pogrešan i neopravdan potez, sto posto. ali ako je jug poskupio marku, a sjever dvije, to je 15 odnosno 30 KM za cijelu sezonu razlike. mislim da to nije izgovor. onaj ko je tu samo kad je baš sve potaman, nije navijač, on je neko kome je dosadno i vaga je li mu bolje na kafu ili na utakmicu. doduše nigdje na balkanu to nije puno drukčije...
Ili se mozemo nadati da nam i struju iskljuce

ti tišina, obraćam se željinim navijačima...
Trenutno korisnika/ca: ristagrad, Sarun, Vanja8, WeekendOffender i 71 gost.