FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

barbarez
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la barbarez » 27 sep 2013, 20:01

Ja ne kontam ove sto prosipaju kurcev moral,I pominju brutalnost policije.
Takav debilcic ,I slicni njemu,kad urade ovako newto I to prodje uz blagu intervenciju I kaznu od strane policije I tuzilastva,dignu mu se muda do nebesa I onda se stvara podloga,za dalje kurcenje,I situacije tipa mrnjavac,mistric,I brojne druge.
Sta filozofirate koje pm vise,da vam napadne nekog od familije,ili da vas obesteti ukrade ili provali nesto,ubili bi ga 3 puta gore vi sami ili bi isto od policije zahtijevali.a sad ovdije seru o prekoracenju ovlasti.
Ovo je ona seljacka politika I prica.
Pravi belaj ne smije ti niko nista,hocete pravnu drzavu,a sami anarhiju pravite.samo je kod nas normalno,da huligani dobro prolaze.
**** ih eupm I njihove ovlasti,lomi vikicu ruke ti se pozlatile.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 sep 2013, 20:55

Kakve si gluposti maloprije napisao.Svi moraju poštovati zakone samo policajci nemoraju?!A zna lažni ministar MUP-a govoriti kako im nije lahko.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 sep 2013, 21:03

sad prosipaju moral i i vaze o brutalnosti isti oni koji su ovako regovali na slicnu stvar
[youtube][/youtube]
ili su obje situacije opravdane ili su brutalne

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 sep 2013, 21:17

@ciza Isti slučaj i isti postuptci samo je raja navijala za miliciju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 27 sep 2013, 21:17

bistrikboy je napisao/la:Mah reakcija ona dva debilna drota je pretjerana,posebno udaranje momka u glavu koji se ne odupire i koji se vec predao,ali sta da ocekujes od ovih debila u uniformama koji nemaju muda da zaustave lika sto po Ferhadiji autom između raje prolazi jer je on dokazani kriminalac pa se valjda boje ili sta je.Ovo je samo za njih fin ventil da svoje frustracije ispolje na djeci.

1312
Nigdje na svijetu ono nema,ne zelim ni ovu djecu da pravdam,al brate sta ga imas sutati kad je vec legao na zemlju sa licem okrenutim prema zemlji.Ovo sto uprava Sarajeva kao sad hoce da tuzi navijace,sto nije tuzila sama sebe kad je pustala najbolje igrace i propustala priliku da napravi vecu finansijasku dobit u evropi,pa onda razni talovi sa Irfanom i njemu slicnim,da ne pricamo o brukanju sa Obarskom i ovim gigantima naseg fudbala.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 sep 2013, 21:20

Ma kakva tuzba i zabrana njima da ulaze na stadion. To je samo suplja da se malo oci zamazu. Nema od toga nista.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 sep 2013, 22:08

kupus army je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Mah reakcija ona dva debilna drota je pretjerana,posebno udaranje momka u glavu koji se ne odupire i koji se vec predao,ali sta da ocekujes od ovih debila u uniformama koji nemaju muda da zaustave lika sto po Ferhadiji autom između raje prolazi jer je on dokazani kriminalac pa se valjda boje ili sta je.Ovo je samo za njih fin ventil da svoje frustracije ispolje na djeci.

1312
Nigdje na svijetu ono nema,ne zelim ni ovu djecu da pravdam,al brate sta ga imas sutati kad je vec legao na zemlju sa licem okrenutim prema zemlji.Ovo sto uprava Sarajeva kao sad hoce da tuzi navijace,sto nije tuzila sama sebe kad je pustala najbolje igrace i propustala priliku da napravi vecu finansijasku dobit u evropi,pa onda razni talovi sa Irfanom i njemu slicnim,da ne pricamo o brukanju sa Obarskom i ovim gigantima naseg fudbala.

sta on ima kojeg vraga upropastavati kasu Fs Sasrajevo, sta on ima kog vraga upropastavati rezultat Fk Sarajevo, sta on ima kog vraga pokvarit cejf svakom ko je taj dan pozurio sa posla i zakasnio skoro poluvrijeme da gleda svoje Fk Sarajevo, obzirom da je bio radni dan, sta on ima pravo poslati sliku u region kako smo najgori, kako smo huligani, obzirom da je regionalna Tv prenosila utakmicu. sta to on ima pravo? a pravo policije je da marise, pogotovo jedinice za podrsku KS, to je njihovo pravo i preblago su postupali.

i kako samo imas obraza, sekundicu braniti one zlocince koji donesose Borcu 3 boda, Borcu svaka cast da bude jasno! kako imas obraza!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 sep 2013, 22:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ovako nam i treba. Još fino da i onaj Tan odusta od nas i sve će nam biti udure. Ko god da su oni "navijači" koji su upali u teren na lijep način su iskazali ljubav prema FK Sarajevu. Još jednom svaka ima čast ! :roll:
90% likova na sjeveru ne zna ni sta radi tamo
Eto ti znas doktore.

Cuo sam sad na zapadu da je bilo svega pogotovo detalj kad jedan gospodin sa kapom na glavi psuje sjeveru, a onda dobija iznad porciju verbalnog duela i receno mu je da skine kapu pa da se vidi ko psuje kad je vec mangup, sto naravno nije urado. Upravo ova prica vazi i za tebe i tebi slicne sto jedino na forumu smijete prditi dok ste na sjeveru ko bubice. Predlazem vam da pokrenete forum revoluciju ali prije toga treba da znate da nas i sve zaboli sta mislite ti i slicni. Ne palim baklje niti me to zanima ne opravadam nikoga ali ti nasao da pametujes a utakmice nisi vidio godinama.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 sep 2013, 22:23

Sta je bilo na zapadu ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 27 sep 2013, 22:40

@ 1L8F9C2 Smaraš!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 27 sep 2013, 22:41

Pitari, s obzirom da igrate 2 utakmice pred praznim stadionom, mozda ce nekog zanimati......imate prenos na MojaTV u nedjelju....

Pozdrav
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 27 sep 2013, 22:44

sekula je napisao/la:Pitari, s obzirom da igrate 2 utakmice pred praznim stadionom, mozda ce nekog zanimati......imate prenos na MojaTV u nedjelju....

Pozdrav

Biće horde tu,nemoj da brineš :twisted:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 27 sep 2013, 22:48

Alpacino je napisao/la:
sekula je napisao/la:Pitari, s obzirom da igrate 2 utakmice pred praznim stadionom, mozda ce nekog zanimati......imate prenos na MojaTV u nedjelju....

Pozdrav

Biće horde tu,nemoj da brineš :twisted:
Ma ne brinem, libo me taki, samo kazem ako koga interesuje... ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 sep 2013, 23:13

Pozdrav
Otkud to,imal neka zvanicna potvrda toga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 27 sep 2013, 23:36

Jel se ova zabrana odnosi samo na domaće utakmice ili i na gostujuće ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

hordas1946
Kontakt:

Post Postao/la hordas1946 » 28 sep 2013, 00:39

FKSinfo su promijenili svoju fotografiju naslovnice.
prije 8 min.

Sviđa mi se · · Razmjena
Dino Selimović i 96 ostalih se ovo sviđa.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 28 sep 2013, 01:53

miky_hz je napisao/la:

Pozdrav
Otkud to,imal neka zvanicna potvrda toga
Ja ti potvrdio, kud ces zvanicnije od toga! :mrgreen:

Bice, na vrijeme... ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 sep 2013, 11:48

Vule pauzira i protiv Rudara radi tri zuta :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 sep 2013, 12:08

Svaka cast upravi na ovom saopstenju i borbi sa mafijom u savezu kao i sa huliganima.

Puna podrska Selimovicu,Kusturici i ostalim.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2013, 12:24

Head je napisao/la:Svaka cast upravi na ovom saopstenju i borbi sa mafijom u savezu kao i sa huliganima.

Puna podrska Selimovicu,Kusturici i ostalim.
S moje strane takodjer, samo ne znam da li ce ove zalbe i tuzbe uroditi plodom, mislim treba pokusati, ali se ne sjecam da je i jedna komisija ponistila svoju i donijela novu suprotnu pretjodnoj odluci...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, laki23, mma_hz, mnon46, Noke995, plisek, Proximic, riki46, Rule_hz, senad82 i 93 gosta.