Katastrofalna postavka gdje je u korijenu sterilizirana svaka Madridova akcija.
Morata. Nada mas.teferič je napisao/la:Ni jednu priliku? Ozbiljno? To si vidio?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Morata. Nada mas.teferič je napisao/la:Ni jednu priliku? Ozbiljno? To si vidio?
Bale je odigrao 3 utakmice po pola sata, na osnovu njih govorim ono sto pise gore.Raul_64 je napisao/la:Hihi , sudi se Bale na osnovu 45 minuta protiv A. Madrida(inace ozbiljne momcadi znate , koja protiv kud i kamo uigranije barcelone je u dva meca primila jedan gol) , a jos ocigledno da nije spreman
al ajd
RickBlaine je napisao/la:Kad Ronaldo ulazi ka sredini ovi udaraju trodupli blok da se ne moze nastimati na udarac. Kad Bale udje, to nece moci raditi na obe strane. Predvidjam Atleticu dva gola do sedamdeset i pete. Mislim da ce primit :kava:
Nije baš za pohvalu, al'...RickBlaine je napisao/la:I meni su oni ostali. Al' bice zanimljivo pratit one dusebriznike koji takodjer cekaju Madrid, pa nakon sto Atletico povede podju 'sovat sve preplacenim zvijezdamaAmar Dzeko je napisao/la: Nocas decki moraju dati 101% da bi ovdje uzeli 3 boda (i meni donijeli keša)
A tri utakmice po pola sata , nea staKapioFootball je napisao/la:Bale je odigrao 3 utakmice po pola sata, na osnovu njih govorim ono sto pise gore.Raul_64 je napisao/la:Hihi , sudi se Bale na osnovu 45 minuta protiv A. Madrida(inace ozbiljne momcadi znate , koja protiv kud i kamo uigranije barcelone je u dva meca primila jedan gol) , a jos ocigledno da nije spreman
al ajd
Ma šta ja znam, ja sam vidio još pokoju, a i bilo je i nekih 20 šuteva (5 u okvir) nije to baš ništa.teferič je napisao/la:Ni jednu priliku? Ozbiljno? To si vidio?RickBlaine je napisao/la:U utakmici gdje ne stvoris nijednu priliku nije kriv pojedinac. Jedini i izriciti krivac za ovaj poraz je Carlo. Krme debelo.
Vidio sam kako Messi sam odlucuje utakmicu protiv Bajerna i Reala prosle sezone.Ado1921 je napisao/la:Nije Ronaldo Messi da moze sam odluciti utakmicu..Nema on kvalitet koji je potreban za to..Zali Boze para,nista do godine jos 200 miliona potrositi na pojacanja mozda nesto i osvojite.![]()
![]()
Normalno da je to glavni problem,al vala su vcrs svi bili nekako smotani.Jednostavno nije islo.Nisu bili sposobni razmijeniti nekoliko kratkih,cistih pasova a da lopta ne zavrsi kod atletica,i to na nasoj polovici.RickBlaine je napisao/la:Nije problem u igracima ovdje. Neki to ne razumiju, i nece.
Katastrofalna postavka gdje je u korijenu sterilizirana svaka Madridova akcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.