lijepa igra ? jest ako poredis s nasom ligom i utakmicama leotaraMARCELO je napisao/la:Bale je igrac koji moze sam odluciti velike utakmice.
Dobra,lijepa igra.Steta sto nismo iskoristili bar neke od sansi koje smo imali.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bale samo statira na terenu gurne loptu 10m i trči ko muha bez glave naravno odbrana Atletica sve lagano čisti.
Ovaj Real nema ni glavu ni rep samo skupina preplaćenih igrača čim nalete na prvu ozbiljnu ekipu nastaju problemi.
Ovaj Real nema ni glavu ni rep samo skupina preplaćenih igrača čim nalete na prvu ozbiljnu ekipu nastaju problemi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sta ste bolan imali ? 2 suta Morate? Eto i da ste iskoristili to trebali ste 4-2 izgubiti .MARCELO je napisao/la:Bale je igrac koji moze sam odluciti velike utakmice.
Dobra,lijepa igra.Steta sto nismo iskoristili bar neke od sansi koje smo imali.
Najgore potrosenih 100m u povijesti
Ni jednu priliku? Ozbiljno? To si vidio?RickBlaine je napisao/la:U utakmici gdje ne stvoris nijednu priliku nije kriv pojedinac. Jedini i izriciti krivac za ovaj poraz je Carlo. Krme debelo.

- KapioFootball
- Kontakt:
Al Bale izgubi 80% lopti, ubacaji su katastrofa, jedino valja to sto je brz...Dzoni je napisao/la:Nije bas ni imao kad da pokaze i dokaze,al ajde.KapioFootball je napisao/la:Po svemu pokazanom dosad Bale je gola ku*cina...
Neki su mislili da ce u svakoj utakmici davati po tri gola.Aha,hoce.
Atletico danas zasluzeno dolazi do 3 boda,bili su dosta konkretniji,znali su sta hoce iskoristili kiks onog levata i odose kuci.
Igra Reala nema ni glavu ni rep,tacnije receno igra Reala ne postoji.
Sve se ponovo svodi na Ronalda,koji je danas bio totalno indisponiran kao i ostatak ekipe.
I ponovo nas je Lopez spasio ubjedljivijeg poraza.
Isco nevidljiv,Benzema...ma njeg covjek vise nema zelje ni kudit.Eto koliki je halomet.Ako ga vidim iduce kolo u prvoj postavi necu ni gledat utakmicu.
Anceloti prijatelju skontaj se malo,vrijeme tece zivot je kratak.
HALA MADRID!!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Nije problem u igracima ovdje. Neki to ne razumiju, i nece.
Katastrofalna postavka gdje je u korijenu sterilizirana svaka Madridova akcija.
Katastrofalna postavka gdje je u korijenu sterilizirana svaka Madridova akcija.
Morata. Nada mas.teferič je napisao/la:Ni jednu priliku? Ozbiljno? To si vidio?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- SportMaster
- Kontakt:
Bezidejni smo. Nema dominacije u igri. Mora bit puno bolje, ali se tjesim da najbolje cuvamo za ligu prvaka. 

RM & RF
Hihi , sudi se Bale na osnovu 45 minuta protiv A. Madrida(inace ozbiljne momcadi znate , koja protiv kud i kamo uigranije barcelone je u dva meca primila jedan gol) , a jos ocigledno da nije spreman
al ajd
al ajd

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
kratko jasno greska uprave bolje da su prodali ronalda nego ozila nema ko povezat igru, mislili su da to moze zacepit sa modricem prevarili se i puno srece do godine, isco je dobar al treba jos puno hjleba pojest da bi on preuzeo sredu u realu ova godina otpisana bar sto se lige tice u LP mozda sta i naprave al kontinuitet nece drzat nema sanse
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- KapioFootball
- Kontakt:
Bale je odigrao 3 utakmice po pola sata, na osnovu njih govorim ono sto pise gore.Raul_64 je napisao/la:Hihi , sudi se Bale na osnovu 45 minuta protiv A. Madrida(inace ozbiljne momcadi znate , koja protiv kud i kamo uigranije barcelone je u dva meca primila jedan gol) , a jos ocigledno da nije spreman
al ajd
HALA MADRID!!!
Ja sam odmah rekao na početku da Anceloti nije trener za Reala. On je veliki trener, ali jednostavno Real je pogrešan klub za njega. Stil koji on gaji s ekipama, to ne prolazi , ne uklapa se u Madridu.
Atletico zasluženo slavio, Real čak i premalo prilika stvorio.
Atletico zasluženo slavio, Real čak i premalo prilika stvorio.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
vratite one momke iz Napolija i iz Londona . 

Problem Bale danas je bio sto u svakom sastajanju s loptom zeli prijeci 5 igraca. Ne mozes. Jedan je Ronaldo u ekipi. A ono kad je stao uz Ronalda na slobodnjaku - isti polozaj, umro sam 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- EnzoFerrari
- Kontakt:
RickBlaine je napisao/la:Kad Ronaldo ulazi ka sredini ovi udaraju trodupli blok da se ne moze nastimati na udarac. Kad Bale udje, to nece moci raditi na obe strane. Predvidjam Atleticu dva gola do sedamdeset i pete. Mislim da ce primit :kava:
Joj što te volim ovako uhvatit'.

Al' da ne budem bezobrazan, ima nešto i što si pogodio.

Nije baš za pohvalu, al'...RickBlaine je napisao/la:I meni su oni ostali. Al' bice zanimljivo pratit one dusebriznike koji takodjer cekaju Madrid, pa nakon sto Atletico povede podju 'sovat sve preplacenim zvijezdamaAmar Dzeko je napisao/la: Nocas decki moraju dati 101% da bi ovdje uzeli 3 boda (i meni donijeli keša)

Večeras, Ronaldo, Isco, Benzema, Bale = 0.
Morata u 20 minuta pokazao koliko i sva četvorica zajedno.
A tri utakmice po pola sata , nea staKapioFootball je napisao/la:Bale je odigrao 3 utakmice po pola sata, na osnovu njih govorim ono sto pise gore.Raul_64 je napisao/la:Hihi , sudi se Bale na osnovu 45 minuta protiv A. Madrida(inace ozbiljne momcadi znate , koja protiv kud i kamo uigranije barcelone je u dva meca primila jedan gol) , a jos ocigledno da nije spreman
al ajd
sud na mjestu
jest da je na toj prvoj zabio gol , na drugoj ucestvovao kod zadnjeg gola
a ono ovdje nije upravio napraviti razliku , kao sto nije Ronaldo,Isco,Benzema ili bilo ko drugi
pa iz dobre igre , dolazi visak i dolaze prilike
ovo je bilo silovanje fudbala gdje su SVI IZGLEDALI LOSE.
I da , poseban pozdrav za Ramosa i Pepea kojih je popisao Diego Costa
cigancili su se podjednako , al Brazilac bar je imao pokrice.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
CESTITKE MADRIZANIMA NA POBJEDI....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nije Ronaldo Messi da moze sam odluciti utakmicu..Nema on kvalitet koji je potreban za to..Zali Boze para,nista do godine jos 200 miliona potrositi na pojacanja mozda nesto i osvojite.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ma šta ja znam, ja sam vidio još pokoju, a i bilo je i nekih 20 šuteva (5 u okvir) nije to baš ništa.teferič je napisao/la:Ni jednu priliku? Ozbiljno? To si vidio?RickBlaine je napisao/la:U utakmici gdje ne stvoris nijednu priliku nije kriv pojedinac. Jedini i izriciti krivac za ovaj poraz je Carlo. Krme debelo.
Osim toga, mislim da nije Real bio toliko loš, koliko je Atletico bio dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.