Bravo Uprava!NKJ je napisao/la:Došao je Šarbini, neće danas trenirati jer je umoran zbog puta. Sutra je već na treningu
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Polako samo, idemo prvo dobiti Bratstvo, ja sam iskreno zadovoljan i s 1 razlike, ipak je Bratstvo jaka i čvrsta ekipa i po meni njihov najbolji igrač je Pantić. Ja sam uvijek za da se ide iz kola u kolo, nigdje ne treba prije vremena upisati bodove. Među igračima vlada odlična atmosfera, odbrana je do sada bila na izvanrednom nivou kao i sam gloman i Safetom smo dobili još veću sigurnost kako u odbrani tako i u cijeloj ekipi. Posmatrao sam ga 2-3 treninga i još uvijek mogu reći da je prava zvjer na terenu.
- anonymous001
- Kontakt:
sa ovim ljudima koji su trenutno u klubu nebi me zacudilo da dodje Zlatan Muslimovic iz Kine hahaha... ovo sa Šarbinijem je odlično ! svaka čast ljudima u Upravi kluba a posebno predsjedniku koji je donio toliko dobrih stvari u Jedinstvo...
Nadarevic nece biti spreman za Bratstvo 
baš ja to htio objaviti,auu kakvi potezi uprave 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Otkud vam pare?
Sretno i da udjete u PL.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- anonymous001
- Kontakt:
znaš da smo mi Krajišnici puni kao brod hahaha...Sarajlijc@ je napisao/la:Otkud vam pare?Sretno i da udjete u PL.
pa grad financira a i predsjednik ima dobru firmu i doveo je puno sponzora u Jedinstvo tako da se je nakupilo finih para .. svi su culi za Meggle i Preminger a dalje da ne spominjem ostale privatnike!
hvala i ja se nadam isto, sa Nadarevicem i Šarbinijem ne sumnjam da ćemo se prošetati ovom ligom!
Zadnja izmjena: anonymous001, dana/u 01 okt 2013, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ima se, može seSarajlijc@ je napisao/la:Otkud vam pare?Sretno i da udjete u PL.
Bilo je para i prije, samo su u klubu bili ljudi kojima je jedini cilj bio da pokradu što više.
Sad su neki drugi ljudi tu, pa su stvari krenule na bolje.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neka, neka samo gurajte 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
A neće nam Nadarević biti spreman, seru papiri, to mi je najžalije. Ali za Gošk je siguran. Sa Šarbinijem su ostale samo neke sitnice i to će riješiti ubrzo. Jer dok je došao već u Bihać znači da će biti nešto od transfera. I on bi mogao biti spreman možda za Gošk, ili utakmicu poslije. Kako god dobro pojačanje.
Sada smo još jači, i idemo na PL abd. Ali prvo dobiti Bratstvo.
Sada smo još jači, i idemo na PL abd. Ali prvo dobiti Bratstvo.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Emire Mujadzicu, hvala ti sto si dosao u Jedinstvo, tj. prihvatio se posla u instituciji koja je bila rupa bez dna, koju je svako zaobilazio, i od koje se svako okoristio koliko je mogao...
Hvala ti Emdzade sto si prepoznao potencijal naseg kluba, da ga vratis na staze stare slave, da nas poguras u borbi za PL, i sto volis sport.
Hvala ti Emdzade sto si prepoznao potencijal naseg kluba, da ga vratis na staze stare slave, da nas poguras u borbi za PL, i sto volis sport.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Emdžo Berlusconi 
Nije tema za pisanje o politici, ali je u Opcini Bihac fakat dosta se promijenilo kako su Zeleni dosli na vlast! Ulaze se duplo vise u sport, da su crveni barem ulagali u Privredu ili nesto slicno, nebi niko nista rekao ali nitko nema pojma gdje su pare! Npr. naj veca MZ u Opcini Bihac 8 god je cekala na stadion (koliko su crveni bili na vlasti) nisu ga htjeli raditi jer su mjestani vecinom za Zelene, i zbog toga je ispastao Fudbalski Klub i 50 dijece! Zeleni su u roku par mijeseci to rijesili i stadion ce se na proljece moci koristiti!
To je jedan mali primjer a tako je i sa Nk Jedinstvo , ide sve na bolje jer Grad stoji iza Kluba!
To je jedan mali primjer a tako je i sa Nk Jedinstvo , ide sve na bolje jer Grad stoji iza Kluba!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Grad je uvijek bio iza kluba, Jedinstvo je uvijek imalo od grada dosta novca, samo nikad nije bio ispravan predsjednik s sposobnostima kakve ima Emir Mujadžić.
jedno je biti rijecima, drugo je dijelima! Muslic nije htjeo ni da cuje za NKJ, stalno se izvlacio na druge i nista konkretno nije uradio, to je nazalost istina, nije bitno koja stranka, bitno je da se ulaze u sport! Galijasevic voli sport i dosta ce ulagati u sport, sto je veoma pozitivno!! Sigurno da stoji i do toga da je Mujadzic na celu , a ne neki levat!Jedinstvo37 je napisao/la:Grad je uvijek bio iza kluba, Jedinstvo je uvijek imalo od grada dosta novca, samo nikad nije bio ispravan predsjednik s sposobnostima kakve ima Emir Mujadžić.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- anonymous001
- Kontakt:
nadam se će Sajo i Šarbini riješiti papire i imati pravo nastupa za Jedinstvo do utakmice sa GOŠK-om ...
Pojacanja za PL, sa ovim kadrom treba da se prosetate prvom ligom........
- anonymous001
- Kontakt:
ma ja mislim da to nije još uvijek ništa ... sa ovim ljudima u klubu možemo se samo iznenaditi još više a i ovaj igrački kadar što trenutno imamo je odličan ali ja mislim da će na polusezoni dovesti još igrača ovakvog kalibra kao što su Safet Nadarević i Ahmad Šarbini !Tkanton je napisao/la:Pojacanja za PL, sa ovim kadrom treba da se prosetate prvom ligom........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.
.png)