Bravo Uprava!NKJ je napisao/la:Došao je Šarbini, neće danas trenirati jer je umoran zbog puta. Sutra je već na treningu

Moderator/ica: GracanicaAA
Bravo Uprava!NKJ je napisao/la:Došao je Šarbini, neće danas trenirati jer je umoran zbog puta. Sutra je već na treningu
znaš da smo mi Krajišnici puni kao brod hahaha...Sarajlijc@ je napisao/la:Otkud vam pare?Sretno i da udjete u PL.
Ima se, može seSarajlijc@ je napisao/la:Otkud vam pare?Sretno i da udjete u PL.
jedno je biti rijecima, drugo je dijelima! Muslic nije htjeo ni da cuje za NKJ, stalno se izvlacio na druge i nista konkretno nije uradio, to je nazalost istina, nije bitno koja stranka, bitno je da se ulaze u sport! Galijasevic voli sport i dosta ce ulagati u sport, sto je veoma pozitivno!! Sigurno da stoji i do toga da je Mujadzic na celu , a ne neki levat!Jedinstvo37 je napisao/la:Grad je uvijek bio iza kluba, Jedinstvo je uvijek imalo od grada dosta novca, samo nikad nije bio ispravan predsjednik s sposobnostima kakve ima Emir Mujadžić.
ma ja mislim da to nije još uvijek ništa ... sa ovim ljudima u klubu možemo se samo iznenaditi još više a i ovaj igrački kadar što trenutno imamo je odličan ali ja mislim da će na polusezoni dovesti još igrača ovakvog kalibra kao što su Safet Nadarević i Ahmad Šarbini !Tkanton je napisao/la:Pojacanja za PL, sa ovim kadrom treba da se prosetate prvom ligom........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.