Mah, znas nas, nakon prve promasene prilike, osuli bismo drvlje i kamenje po njemu, a njega kad ne ide, bas ne ide, dzaba ti sve prilike ovoga svijeta. Ja sam bio za opciju da se Kajana gura svaku tekmu, barem po 20-ak minuta, ali eto, nije odigrao deset minuta cijelu polusezonu.
Kad pogledas nasu Ligu i igrace u njoj, ne mozes naci napadaca koji ce ti doci u Velez a da ga ne platis masno. Spalevic se spominjao, on kosta 50 hiljada po sezoni, i takav je slucaj sa svakim, iole kvalitetnijim napadacem.
Govorio sam jos prije dvije sezone da Velez treba uciniti sve da vrati Alena Mesanovica u svoje redove, dok je jos bio zeleniji

(tada igrao za Posusje), mi bismo tada dobili sa njim mnogo, ali nismo i sada nam je kasno kada nam zagorcava zivot igrajuci za druge timove, a ni on nije u cvijetu mladosti vise
Cunami, pa ako cemo tako vec govoriti, sjecam se Zlaje dok je igrao za mladje narastaje, bio je napadac, i nije mu bilo premca tada, jel tako? Otkud on na stoperskoj poziciji - ne znam, ja sam se zaibretio kad sam ga vidio tu na prvoj prijateljskoj prosle sezone - protiv Brotnja, i bio je najbolji na terenu. Igrao je i lijevog i desnog beka i bio stvarno dobar pozadi, i takav igrac nam uvijek treba. Eto ..
Edit: Kadra je u 34-oj godini zivota, i mislim da njegovo polako ali sigurno prolazi, ja se nadam da grijesim, ali neigranje cijelu polusezonu na to upucuje ..