Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Alipasino » 03 okt 2013, 07:00

Propo ko zeton ali fakat.Pare pare pare pare ljude kvare.

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 03 okt 2013, 09:10

Prije sam pratio sve Edinove utakmice. Cak sjedio do zadnje minute i cekao da udje u igru. Danas, kad Dzeko ima utakmicu ja - konsekventno - odem u biblioteku i uzmem zadatke da radim.
Kao sto Pauk kaze, Edinu je slava udarila u glavu. I to dobro! S jedne strane imas Dzeku koji je - po svom misljenju a isto tako po bosanskom misljenju - stekao vrhunski nivo. S druge strane imas napadace koji nisu stekli taj neki nivo ali koji su mnogo mladji i vise talentovani nego sto je Dzeko bio u njihovim godinama a za razliku od Dzeke, ti igraci gaze jer imaju motiva i nisu stekli taj licni uspjeh. Prevedeno na svako-dnevni-zivot, Dzeko je mladic koji je stekao Beverly Hills stanje tj. pare, imidz, dobru koku itd. Talenti sirom Evrope i ostalih mjesta, su oni kinezi koji 24h provode na tom jednom cilju. Njima vrijeme ne uzima nit Twitter niti Maldivi.
Trenutno je cak i Negredo blizi definiciji "gladnog talenta" nego sto je Dzeko.

Druga stvar. Kad je ljetos bilo price o prelazu svi su govorili "kakva crna serija-A. To je kanta od liga. Kakav Napoli. Kakva Fiorentina" itd. itd. Danas je Higuain u Napoliju a Gomez u Fiorentini. Vidjet cemo gdje ce Dzeko zavrsiti s svojim radom i svojom platom.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 okt 2013, 09:12

Šta sve ne pročitati...Džeko nije odigrao kao ni cijela ekipa ..ali nije tačno da se ne trudi.On nije tip igrača kao Negredo,jednostavno zbog svoje fizičke konstitucije...njemu je nemoguće da ganja loptu i protivničke veznjake,jer to ne može u kakvoj god formi i trenažnom procesu bio..to ne radi ni Mandžukić,ni Gomez,ni Benzema ....on zavisi od pokretljivosti svoga veznog reda.....negredo jeste unio živost..ali je činjenica da je i Bajern dosta popustio,jednostavno bilo im je dosta...garantujem da do 0-2 ko god da je igrao ne bi se naigrao,čak mislim da bi Negredo bio lošiji nego Džeko...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 09:12

Alipasino je napisao/la:Propo ko zeton ali fakat.Pare pare pare pare ljude kvare.
uvijek bilo..
kad se igra bez para igra se srcem, s ljubavi, željom itd. Danas čim lova uhvati, brada se diže, druge stvari postaju važne

nogomet kao igra izgubi draž, važnije postane ko je pravario ženu, di je ovaj uslikan, šta je ovaj napisao na twitteru, šta je rekao, šta je obukao..nebitno stvari..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 09:21

aqarius je napisao/la:Šta sve ne pročitati...Džeko nije odigrao kao ni cijela ekipa ..ali nije tačno da se ne trudi.On nije tip igrača kao Negredo,jednostavno zbog svoje fizičke konstitucije...njemu je nemoguće da ganja loptu i protivničke veznjake,jer to ne može u kakvoj god formi i trenažnom procesu bio..to ne radi ni Mandžukić,ni Gomez,ni Benzema ....on zavisi od pokretljivosti svoga veznog reda.....negredo jeste unio živost..ali je činjenica da je i Bajern dosta popustio,jednostavno bilo im je dosta...garantujem da do 0-2 ko god da je igrao ne bi se naigrao,čak mislim da bi Negredo bio lošiji nego Džeko...
milan tarot, đesi , nismo te prepoznali :lol: :lol: :lol:
šta bi bilo kad bi bilo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 okt 2013, 09:24

ja što se čovjek ismija..namaži donji dio monitora majonezom i dobit ćeš na kladionici..ako ne namažeš pratit će te nesreća ,pokrenut ćeš kamen u bubregu S POŠTOVANJEM..Vaš Milan Tarot...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 okt 2013, 09:30

Manje instagrama,facebooka,intervjua i ostalih zaebancija.Prihvati se treninga i oznoji zovegu,nije ti to to Bosna da mozes raditi sta hoces.
Mislim,meni ni iz dzepa ni u dzep ho's ti igrati u Cityu il' neces,cisto govorim zbog reprezentacije.

PS:Znam da citas.
1946

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 03 okt 2013, 09:39

Kakvi smjesni tipovi na ovom forumu, pogotovo na pdf'u Edin Dzeko :mrgreen:

Smiri te se, sve je ok, izgubil od boljed tima, Dzeko kao igrac je i dalje jedan od najboljih napadaca Evrope, ma koliko se nekima to ne svidjalo, pogotovo ovima koji od jucer prate i podrzavaju BiH repku, Brazil ovo ono, mi smo cool sad ...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 okt 2013, 10:09

Ne trci, ne bori se, ne uklizava, ne pravi faulove, zute kartone skoro nikada, na prste mozes prebrojati faulove koje je napravio u zadnjih 3-4 godine.

I btw, zbog toga je veoma rijetko povrijedjen, maksimalno se pazi i cuva, ovisi o ekipi i samo ceka da zabije gol...

Sto se tice zabijanja, jedan je od najboljih finishera na svijetu, no veoma skup igrac na terenu, ili "man of the match ili flop"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2013, 10:56

Svak bi volio da Dzeko bude najbolji igrac, to stoji, ali mora se reci, da vise onog Dzeku kojeg smo gledali u Wolfsburgu nece biti vise.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2013, 11:07

BH430 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Džeko se nije vidio i jednostavno pored Negreda ne može imati prednost, Španac čim je ušao unio je živost u napad i na kraju postigao majstorki gol.
jarane moj pa cijela ekipa citija se nije vidjela
Ovdje se baziramo na Edinovu igru a ne ostatka ekipe.

Sinoć je izgubio gotov svaki duel jednostavno on je bio igrač manje za City.

On sa ovim pristupom neće povratiti formu koju je nekad imao i ne bi me čudilo da na kraju ove sezone završi u nekom timu tipa Galatasaray.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 okt 2013, 11:17

bagrcavi je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dzeko je sam dozvolio da se gazi po njemu u Manchesteru skoro 3 godine...ljudi se ponasaju prema tebi kako im dozvolis..ali zato Dzeko dobija money money
Nisi mi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio skoro.Ponovit ću ga.
Je li tebi stalo do novca ?
naravno da je svakom stalo do novca. ali edin ga ima i vise nego dovoljno.
da li bi ti dopustio da te neko psihicki unistava, a to se vidi na edinu u zadnje vrijeme, zbog 2-3 miliona vise, iako imas na racunu dovoljno novca i za praunuke :?:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 okt 2013, 11:43

Sinoc je i Begovic bio na Etihadu da bodri Dzeku.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2013, 12:01

legenda reala je napisao/la:ove sezone samo onih 15-20 minuta u Žilini od momenta kad je Izet dao gol pa do kraja je podsjetio na starog Edina i to je sve bilo od njega za sada :x
Prvo kolo, Newcastle.

Nisam baš u toku, jeli to sad opet najgori? Opet smo u toj fazi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 okt 2013, 12:02

Da je Dzeko sinoc igrao na drugoj strani zabio bi hat-trick. To vise govori o losoj utakmici ekipe Citya nego nekoj njegovoj losoj igri.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2013, 12:02

Head je napisao/la:Sinoc je i Begovic bio na Etihadu da bodri Dzeku.
Si siguran da je Bega došao da bodri Džeku ili njegovu najveću ljubav Bayern. :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 okt 2013, 12:06

Saurman je napisao/la:
Head je napisao/la:Sinoc je i Begovic bio na Etihadu da bodri Dzeku.
Si siguran da je Bega došao da bodri Džeku ili njegovu najveću ljubav Bayern. :)
slika
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2013, 12:12

Ma dobro sigurno je da će poželiti sreću Edinu ali 99% je došao čisto zbog Bayerna čije zagriženi navijač.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2013, 12:15

jasmin10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dzeko je sam dozvolio da se gazi po njemu u Manchesteru skoro 3 godine...ljudi se ponasaju prema tebi kako im dozvolis..ali zato Dzeko dobija money money
Nisi mi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio skoro.Ponovit ću ga.
Je li tebi stalo do novca ?
naravno da je svakom stalo do novca. ali edin ga ima i vise nego dovoljno.
da li bi ti dopustio da te neko psihicki unistava, a to se vidi na edinu u zadnje vrijeme, zbog 2-3 miliona vise, iako imas na racunu dovoljno novca i za praunuke :?:
Ne pitam ja njega zbog toga.@Pauk je navalio na tu priču novac, novac.Pa što se onda ne vratiš u Bosnu @Pauče ako tebi nije stalo do para, nego si u dijaspori.Mojne šuplje i to one seljačke.
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 okt 2013, 12:18

Niko njega psihicki ne unistava, neka se malo vise bori, trci i uklizava i svaki ce ga klub pozeliti i svaki klub bi ga koristio.....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, Edincapitano, Sheyi, StevieG8 i 27 gostiju.