Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Kevin
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 09:21

aqarius je napisao/la:Šta sve ne pročitati...Džeko nije odigrao kao ni cijela ekipa ..ali nije tačno da se ne trudi.On nije tip igrača kao Negredo,jednostavno zbog svoje fizičke konstitucije...njemu je nemoguće da ganja loptu i protivničke veznjake,jer to ne može u kakvoj god formi i trenažnom procesu bio..to ne radi ni Mandžukić,ni Gomez,ni Benzema ....on zavisi od pokretljivosti svoga veznog reda.....negredo jeste unio živost..ali je činjenica da je i Bajern dosta popustio,jednostavno bilo im je dosta...garantujem da do 0-2 ko god da je igrao ne bi se naigrao,čak mislim da bi Negredo bio lošiji nego Džeko...
milan tarot, đesi , nismo te prepoznali :lol: :lol: :lol:
šta bi bilo kad bi bilo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 okt 2013, 09:24

ja što se čovjek ismija..namaži donji dio monitora majonezom i dobit ćeš na kladionici..ako ne namažeš pratit će te nesreća ,pokrenut ćeš kamen u bubregu S POŠTOVANJEM..Vaš Milan Tarot...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 okt 2013, 09:30

Manje instagrama,facebooka,intervjua i ostalih zaebancija.Prihvati se treninga i oznoji zovegu,nije ti to to Bosna da mozes raditi sta hoces.
Mislim,meni ni iz dzepa ni u dzep ho's ti igrati u Cityu il' neces,cisto govorim zbog reprezentacije.

PS:Znam da citas.
1946

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 03 okt 2013, 09:39

Kakvi smjesni tipovi na ovom forumu, pogotovo na pdf'u Edin Dzeko :mrgreen:

Smiri te se, sve je ok, izgubil od boljed tima, Dzeko kao igrac je i dalje jedan od najboljih napadaca Evrope, ma koliko se nekima to ne svidjalo, pogotovo ovima koji od jucer prate i podrzavaju BiH repku, Brazil ovo ono, mi smo cool sad ...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 okt 2013, 10:09

Ne trci, ne bori se, ne uklizava, ne pravi faulove, zute kartone skoro nikada, na prste mozes prebrojati faulove koje je napravio u zadnjih 3-4 godine.

I btw, zbog toga je veoma rijetko povrijedjen, maksimalno se pazi i cuva, ovisi o ekipi i samo ceka da zabije gol...

Sto se tice zabijanja, jedan je od najboljih finishera na svijetu, no veoma skup igrac na terenu, ili "man of the match ili flop"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2013, 10:56

Svak bi volio da Dzeko bude najbolji igrac, to stoji, ali mora se reci, da vise onog Dzeku kojeg smo gledali u Wolfsburgu nece biti vise.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2013, 11:07

BH430 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Džeko se nije vidio i jednostavno pored Negreda ne može imati prednost, Španac čim je ušao unio je živost u napad i na kraju postigao majstorki gol.
jarane moj pa cijela ekipa citija se nije vidjela
Ovdje se baziramo na Edinovu igru a ne ostatka ekipe.

Sinoć je izgubio gotov svaki duel jednostavno on je bio igrač manje za City.

On sa ovim pristupom neće povratiti formu koju je nekad imao i ne bi me čudilo da na kraju ove sezone završi u nekom timu tipa Galatasaray.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 okt 2013, 11:17

bagrcavi je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dzeko je sam dozvolio da se gazi po njemu u Manchesteru skoro 3 godine...ljudi se ponasaju prema tebi kako im dozvolis..ali zato Dzeko dobija money money
Nisi mi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio skoro.Ponovit ću ga.
Je li tebi stalo do novca ?
naravno da je svakom stalo do novca. ali edin ga ima i vise nego dovoljno.
da li bi ti dopustio da te neko psihicki unistava, a to se vidi na edinu u zadnje vrijeme, zbog 2-3 miliona vise, iako imas na racunu dovoljno novca i za praunuke :?:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 okt 2013, 11:43

Sinoc je i Begovic bio na Etihadu da bodri Dzeku.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2013, 12:01

legenda reala je napisao/la:ove sezone samo onih 15-20 minuta u Žilini od momenta kad je Izet dao gol pa do kraja je podsjetio na starog Edina i to je sve bilo od njega za sada :x
Prvo kolo, Newcastle.

Nisam baš u toku, jeli to sad opet najgori? Opet smo u toj fazi?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 okt 2013, 12:02

Da je Dzeko sinoc igrao na drugoj strani zabio bi hat-trick. To vise govori o losoj utakmici ekipe Citya nego nekoj njegovoj losoj igri.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2013, 12:02

Head je napisao/la:Sinoc je i Begovic bio na Etihadu da bodri Dzeku.
Si siguran da je Bega došao da bodri Džeku ili njegovu najveću ljubav Bayern. :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 okt 2013, 12:06

Saurman je napisao/la:
Si siguran da je Bega došao da bodri Džeku ili njegovu najveću ljubav Bayern. :)
slika
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2013, 12:12

Ma dobro sigurno je da će poželiti sreću Edinu ali 99% je došao čisto zbog Bayerna čije zagriženi navijač.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2013, 12:15

jasmin10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dzeko je sam dozvolio da se gazi po njemu u Manchesteru skoro 3 godine...ljudi se ponasaju prema tebi kako im dozvolis..ali zato Dzeko dobija money money
Nisi mi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio skoro.Ponovit ću ga.
Je li tebi stalo do novca ?
naravno da je svakom stalo do novca. ali edin ga ima i vise nego dovoljno.
da li bi ti dopustio da te neko psihicki unistava, a to se vidi na edinu u zadnje vrijeme, zbog 2-3 miliona vise, iako imas na racunu dovoljno novca i za praunuke :?:
Ne pitam ja njega zbog toga.@Pauk je navalio na tu priču novac, novac.Pa što se onda ne vratiš u Bosnu @Pauče ako tebi nije stalo do para, nego si u dijaspori.Mojne šuplje i to one seljačke.
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 okt 2013, 12:18

Niko njega psihicki ne unistava, neka se malo vise bori, trci i uklizava i svaki ce ga klub pozeliti i svaki klub bi ga koristio.....

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 okt 2013, 13:50

Pitam se samo kako oni fudbaleri koji zaradjuju ''samo'' 3 miliona zive...vjerovatno jednu puru svaki dan..Dzeko dobio 7 miliona i sigurno jede sushi ili mozda i kaviar. :D

Dzeko treba biti vrlo zahvalan sto su mu Mancini i Pelegrini treneri u Manchesteru bili, jer da je bio neki diktator recimo Mourinho davno bi Dzeko letio na tribine sa takvim zalaganjem na terenu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 okt 2013, 13:54

Head je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
slika
pa ovde je ocito da je dosao zbog bayerna :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 okt 2013, 14:35

Sve fudbalski magovi na forumu :roll: Ne mogu da skontam motive pishanja na ovog covjeka.Ne, nije to ,,realan,, pogled na njegovu igru.Da bi se gledala njegova igra sinoc mora se pogledati igra cijele ekipe. Sto se ne vraca u odbranu pita neko. Pa za koji klinac postoji trener,da znate nesto o fudbalu,narocito danasnjem, znali bi da ti trener kaze i gdje ides i dokle se vracas u odbranu. Uostalom,njegova linija kretanja je bila ista kao i Negredova kad je usao.Slucajno?Ne bih rekao.
Ovako izgledaju komentari na ovoj temi ,,dobronamjerni,, :
1.Sto ne ode u taj i taj klub nego leti za parama (da,sigurno bi Wolsburgu pristao na 15 umjesto na 35 miliona,da se samo Dzeko pitao mozda bi i potpisao za Milan za manju platu)
2. Dobrar je bio ali njegovo nije da asistira vec da daje golove,kakav je to napadac :!:
3. Dao je gol ali se osim toga nije vidio na terenu :!:
4. Ekipa nije imala igru,ali Edin je trebao da se vrati u odbranu da uklize i uzme loptu :!:
5.EEE propade covjek (a igra u prvih 11, najbolji strijelac ekipe) etc etc

Kad sve stavis na jedno mjesto vidis kakvi su to ,,strucni,, komentari.
Zaboravlja se da nije vise u Wolsb. gdje igra svaku 90 min. i ima nesebicne veznjake,gdje se igra timska igra.
Ko je to sinoc npr bio dobar u Cityu? Hart? Nastasic (najpametnije sto je napravio bilo je jedno ispucavanje u aut)Ture (izgubio svaku loptu,spor,neprimjetan)? Nasri (zar je igrao)? Aguero (borio se ali akcije i lopte nije vidio).
Od cega zavisi napadac? Od veznjaka,a posto nisu mogli uzeti loptu u posjed ni napadac ne moze pogledati na gol.Dakle ni bolji ni losiji....

Ja sam za razliku od mnogih svjestan da Dzeko nece u PL dati 20 golova jer kod ovakvih timova niko ne igra dovoljno da dodje u priliku da zabije toliko,pa i Aguero i Tevez su igrali vise od njega a zabili manje.
Izvinjavam se na ,,gorskom vjencu,, i na broju upitnika,ali nerviraju me punoglavci koji vec 2 godine prognoziraju kraj koji nikako da se desi,na njihovu zalost.....

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 03 okt 2013, 16:12

Ni jedan napadac ne moze doci do izrazaja sa stalnim rotiranjem igraca. Jedan ude u formu za par kola on ga klupu i tako u krug. Negredo je istog kvaliteta kao Dzeko ali jedan mora igrati stalno. Pogledajte samo Atl. Mad. zna se ko je naprijed Costa, Vila i to je to svaku utakmicu, zavrsena prica!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []